MichalF Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 No tak panove, to poznas hned, zas nedelejte habaduru ? Jinak podle me, a s tim souhlasim s nekterymi dalsimi, je spatne, ze sou si modely tak moc podobne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Poznáš to protože se tomu věnuješ.Tu fotlu jsem okázal našemu zaměstnanci,kluk 25 let a nepoznal nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 O III je v pravo a musel jsem jit do galerie abych to poznal... jsem smutny ze jsem to nepoznal.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Já to poznal hned,ale tady je vidět,že bude spousta lidí,kteří to nepoznají.Zadek je jasnější,bok taky,ale tady pěkná ukázka,jak se mýlit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 To same je u Audi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Tak dnes som išiel na OII-FL a vaša diskusia o plastoch a ich tvrdosti je trochu out. OII-FL má tvrdé plasty na dverách, madlo dverí z divného plastu bez potiahnutia gumou (ktorá sa však na OIIpredFL lúpe). Takže to nie je terajší výmysel Škodovky, ale je to už pár rokov. Som rád za OII pred FL. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Podle zpětných zrcátek se to dá poznat bezpečně,ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 každá automobilka se samozřejmě snaží o to, aby byly její modely na první pohled identifikovatelné se značkou. Zářným příkladem může být BMW, kde u novějších modelů má člověk také problém je zepředu identifikovat, o kterou řadu se jedná. A nikdo se nad tím nepozastavuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 No tak si všici kupte Audi nebo BMW a je to,ne? Přece Vás nikdo nenutí aby jste si OIII koupili. Na OII face taky každej tady držkoval a teď ji tu vychvalujete do nebes. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Design je vždy věcí osobního vkusu každého. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Poznat to jde podle prolisů na kapotě motoru, OIII jich má víc :) Naživo jsem poznal OIII hned, ale na tý fotce fakt vypadaj stejně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Honzo díky, je mi jasný že těch firem je spousta a že se bude čekat asi dlouho, jen jsem chtěl vědět zda už to běží, jelikož to nějak utichlo a na stránkách SA není nic nového a volat tam se mi nechtělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Niki, vnímání designu je opravdu subjektivní záležitost, já jsem si třeba nezvykl na přední světla OII FL, ale s OIII se naprosto trefili do mého vkusu, podle mě už hezčí být nemohla, možná mohli vystrčit laufy ven, ale s tím přijde RS. Pořád se řeší podoba s Rapidem a OII Tour nikomu nevadila? Podle mě vypadala podstatně hůř než Rapid, protože se jednoduše očesala Octavka, ale díky tomu, že Rapid mohli postavit samostatně od základu, tak šetření tolik nebije do očí, zatímco OII Tour vedle běžné Octavky vypadala už dost "nedůstojně" a přitom to byl stejný model! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Libí se mi více Rapid, jen bych mu uřezal to zadní tažný oko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 8, 2013 Sdílet Odesláno Únor 8, 2013 Dneska jsem se byl podívat a musím říct že za mě dobrý. Celkově bez nějakých módních výstřelků, takže za mě dobrý (až na cenu) A bude jetý combi za 250 tak si to dovedu představit u baráku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Mě se nová O trojka vzhledově nelíbila už od začátku a když jsem to psal několik desitek stránek dozádu tak na mě asi 95% koukalo jako na exota.Dnes po obědě si pojedu projet několik motorizací,dostal jsem pozvánku z Porshe HK tak třeba motorově to bude lepší i když laťka je nastavená vysoko :) vím...že se to nedá porovnávat ale zkusim ji :) RS je malinko dál.Ta se mi líbí vic ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 už to tady bylo Xkrát a pomalu, ale jistě mi to přijde trapný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Tak pardon, ja som to videl 1x ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Bohužel musim potvrdit slova "kritiku" co se týče vnitřku ;) Boční vedení sedaček je teměř nulové,volant jako z autobusu,zklamání. Motorově to šestistupnové DSG dvoulitr jede ale pěkně. Ze dvou třetin ale jsou vyprodany ty nové octavie v HK :D Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 to video pekne... uvazoval i o fokusu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Romane, tím přirovnáním volantu myslíš jeho velikost? Pokud jo, tak je shodná s OII... hold bramboráci mají menší a tlustější věnce volantu no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 (upraveno) Honzo: ale nejde o Brumlu,ten je sice o něco povedenější ale o provedení-plast.Při zatáčce lehce zavadíš o hlasitost a lekneš se :( aspon to se mi stalo u Superba který to má řešeno obdobně tím kolečkem. Upraveno Únor 9, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 počkej, vždyť jsi tam měl koženej volant? A musím souhlasit, že multifunkční volanty jsou od škodovky nepovedený. Důvodem, proč jsem do auta nepředělával multifunkci bylo to, že jsem si v každé druhé zatáčce šteloval hlasitost na MAX a jak píšeš - lekl jsem se :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Honzo: elegance má kuži ale ambientka jestli se nepletu tak plast a celkově o dost horší výbava.Jinak jsem rád že jsme se shodli ohledně multifunkce,to hlava nepobírá prostě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Fakt? To se mi stalo snad jednou, že jsem zavadil o tlačítko hlasitosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Únor 9, 2013 Sdílet Odesláno Únor 9, 2013 Nevim jestli to ma Skoda nejak jinak, ale me se v audi nestalo nikdy, ze bych si zmenil hlasitost tim koleckem na volantu pri zataceni . Na pohled mi to prijde stejny princip. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.