vittorio Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 jj nektery novy audiny maji predni svetla s vysocesvitivych LED a to kdyz jede za tebou to by clovek radeji uhnul a pustil ho ledky zadni rezou vetsinou u vsech audin, mercedes ty novejsi modely ma prijemnejsi... ono so nevyberes, zase ho aspon vidis :D lepsi nez ty joudove s jednou mihotajici cervenou zarovickou, ktery v mlze nesvitej vubec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 To je přesně ten důvod, proč nesnáším denní svícení, protože většinou svítí jen vepředu.. Prostě se má svítit celej den, aby bylo auto vidět a ne že si nějaký trotlové prosaděj LEDky nebo svícení denními světly Chápu, že xenonové výbojky jsou dražší než žárovky, ale taky podle mě vydrží mnohem dýl, takže 1x za 3 roky vyměnit výbojky nestojí raketu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 pozor ty audiny maji i ve svetlech tri velky diody na bezny potkavaci svetla, to je maximalni peklo :) LED mi nevadi ale nesmime to oslnovat, coz bohuzel dela vetsina velkych aut s LED jak jsou nahore a nebo ty bastly neorigo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 To pockaj aj za tebou pojde (nemusi ani v noci) A6 alebo A8 s prednymi full-LED svetlami... To mas pocit, ze ta rentgenuje UFO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Tjn, ale vypada to hezky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 predek to uz je nejak tak tradice bud si zatmavis prostredni zrcatko nebo se nekoukas az tak moc do zpetnyho ale tomu zadku se nevyhnes musis tam cucet porad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Udajně DCC už letos.Bez záruky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 http://www.autorevue.cz/ani-ferrari-ani-tesla-autodesign-awards-2013-vyhrala-octavia Nevíte jakou částkou podporovala tuto soutěž ŠKODA AUTO? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 A co by si cakal, ked porota bola z 20 ceskych designerov, pedagogov a publicistov... Aj keby to nebolo az tak objektivne, mne to vobec nevadi, O3 je naozaj pekne auto Preto, ze ma nejake auto znak Ferrari, este to nemusi znamenat, ze je automaticky najkrajsie ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Twe, tak se Vám prostě OIII nelíbí no.. Ale je spoustu lidí, kterým se líbí moc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Tak som si ju bol obzriet na predajni. Bola uz zaverecna, takze len tak v rychlosti :( . Ale za mna palec hore ! Myslim, ze zapadne do nasej zbierky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 včera jsem projížděl Bolkou a vedle mě před kruháčem zastavila OIII a řídila jí taková hezká slečna. A jak jsem si jí tak prohlížel, tak mi pořád něco nesedělo, a pak mi to docvaklo . . ona seděla v pravo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Hezky udelana naladovka, ktera tu cela myslim jeste nebyla... Ale kombik tam bohuzel neni... https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cytLmNAHiK0 Mimochodem je tam dobre videt to denni nesviceni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ve 14 hod. mam hodinovou zkusebni jizdu,tak jsem zvedav. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 myslím že táto náladovka je lepšia... :D https://www.youtube.com/watch?NR=1&v=v7J4V7ZlIhY&feature=endscreen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Ve 14 hod. mam hodinovou zkusebni jizdu,tak jsem zvedav. v mém případě bylo z původně slibované hodiny 10 minut a 6 ujetých kilometrů po městě, v maximálkou 60 km/h na městském okruhu (tam je 60 povoleno) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Únor 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 O2 vs. O3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garfield Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 týpek bol asi nafetovaný, keď písal ten test 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 v mém případě bylo z původně slibované hodiny 10 minut a 6 ujetých kilometrů po městě, v maximálkou 60 km/h na městském okruhu (tam je 60 povoleno) :( Asi tak, jel jsem teda asi pul hodiny a po vypadovce. Prvne v benzinove verzi. Byla to 1,4.Musel jsem jet pomalu docela dost snezilo. Musim rict,ze mne ta 1,4 mile prekvapila,ale nejakej velkej rozdil mezi II aIII jsem nepozoroval,krome sedacek a toho ,ze je to novy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 O2 vs. O3 To porovnanie je tak absurdné a je to tak neskutočná zbierka blábolov, až sa čudujem, že sa pod to niekto dobrovoľne podpísal! Osobne poznám len JEDNÉHO JEDINÉHO človeka, ktorému sa OIII páči a chce si ju kúpiť. Už je kvalitne zmagorený z článkov a PR materiálov o super skvelých asistentoch pre šoféra, uveril aj zázračnej nízkej spotrebe počítanej podľa novej metodiky a už mu nevadia ani tvrdé plasty, ktorým sa posmieval u konkurencie... Naopak poznám asi 40 ľudí aktuálne jazdiacich OII/OIIFL a ich názor na OIII tu nie je v medziach slušnosti publikovateľný. A minimálne polovica z nich na OIII čakala s tým, že to bude ich budúce auto, z týchto už 2 skončili u konkurencie (i40 resp Ceed). Stále čakám, že sa zobudím zo zlého sna a uvidím inú OIII, ktorá bude dôstojným nástupcom OII. Pretože toto je naozaj zlý sen, presviedčam sa o tom deň čo deň. Naozaj nerozumiem pochvalným recenziám a nadšeným výkrikom, aké je to ako skvelé a aká je teraz OII zlá. Som ochotný akceptovať jediné a to fakt, že niekomu sa proste to auto páči - každý má iný vkus. Ale tvrdiť, že je lepšie, som ochotný akceptovať len od blondín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Igor ... suhlasim ... hmm..inak prave po precitani toho testu som si uvedomil ze na OIIFL je vela veci ktore sami pacia viac ako na novej OIII. uz som tento novy zazrak konecne videl aj nazivo , bielu aj ciernu .. u tej ciernej som z dialky prv mysel ze ide o rapid nuz ale konstatujem ze ziadny WOW efekt sa u mna nekonal .. mozno casom .. hmm uvidime B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Udělejte někdo anketu komu se nová trojka líbí,jsem zvědavý na výsledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 ale zase místo octávky koupit korejce..... z deště pod okap 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 to igor "Stále čakám, že sa zobudím zo zlého sna a uvidím inú OIII, ktorá bude dôstojným nástupcom OII" igore to neni sen to je realita... jedine ze by to byl matrix... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Macaak Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/859833_4558911210265_2003633818_o.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 O2 vs. O3 tomu měli udělat test na měkké drogy... viděl jsem ji v týdnu na živo a jako ne-e... https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/859833_4558911210265_2003633818_o.jpg hezká totálka, hned z kraje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Zdravim vas, uvazuji o koupi noveho auta - puvodne byla vybrana jeta Honda Accord 7gen., ale naskytla se prilezitost financne investovat vice (450tis), takze napada v uvahu nova Octavia. Muzete mi strucne rict vyhody/nevyhody Octavie II a III? Ktery z druhu motoru doporucujete? Osobne se nejvic priklanim k 1.6 TDI, ale necham si poradit. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 Ku tym "testom" nie je co dodat. Zrejme v kazdej reakcii maju iny meter, nie meter objektivity ale skutocny meter ktorym meriame dlzku. Neviem ako v jednom teste mozu odmerat, ze sedak v O2 je dlhsi ako v O3 a v dalsom teste sa docitam, ze sedak O2 je kratsi ako v O3. Zrejme ina sustava SI. A moze mi niekto objasnit, co je na designe O3 take prevratne a unikatne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 tomu měli udělat test na měkké drogy... viděl jsem ji v týdnu na živo a jako ne-e... hezká totálka, hned z kraje :D Rolbař: už víš jak OIII rozebrat v interieru? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.