Guest Michslep Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Na Renovacar z Brna jsem moc chvály neslyšel. Osobní zkušenost nemám, ale kamarád si tam nechával dělat Golfa IV a kvalitní zpracování vypadá jinak. Ale třeba jen měli špatný den. Dobrý den , Líbil jse mi Váš ferový komentář . Ano máte pravdu že golf |V nebyl proveden dle Vašeho kamaráda 100 % určitě měl namysli hlavně trojúhelníky u zadich dveří které bouzel nejdou nikdy udelat moc pekne kvůli jejich konstrukci. 100% výsledku by šlo dosáhnout pouze při úplne demontáž . S pozdravm Michal Slepánek www.renovacar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Na sunset z výroby stejně žádná samolepka nemá. A ani mít nemůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Michslepl: myslím, že jedno vyjádření vč. odkazu na Vaši firmu stačilo a další být nemusí, protože už se jedná o propagaci konkrétní firmy. Od toho je zde jiná sekce. Neberte to jako buzeraci, ale jen jako upozornění, než do toho "zasáhne" některý z administrátorů a nesmaže, resp. nezablokuje Vám účet. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Zpátky k OIII, prosím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Michslep Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 Michslepl: myslím, že jedno vyjádření vč. odkazu na Vaši firmu stačilo a další být nemusí, protože už se jedná o propagaci konkrétní firmy. Od toho je zde jiná sekce. Neberte to jako buzeraci, ale jen jako upozornění, než do toho "zasáhne" některý z administrátorů a nesmaže, resp. nezablokuje Vám účet. ;) ok v pohodě chápu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 a kde jsou lidi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Když na to napíšu, že pro běžného zákazníka a jeho jízdu plně postačuje jednoduchá vlečená náprava, budu za kacíře. A když k tomu přidám, že motor 1,8TSi si koupí jen velmi malá část zákazníků, kteří se po cestách pohybují o něco dynamičtěji než ostatní a auto si kupují pro uspokojení jakéhosi vlastního pocit touhy být něčo víc, tak budu považován za arcikacíře. nebudeš, mám stejný názor to škodovka posrala s tím, že ani do OIII 2,0 tdi nedala víceprvek, VW ho má od 103kW s 1,4 tsi, pokud má být škodovka odsunuta dále, tak to měla udělat tak, že 2,0 tdi a 1,8 tsi, 2,0 tsi ho mít bude. pleteš se, VW ho má od 1.4 TSI 90kW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Me ta naprava nevadi,ale u dvoulitru meli dat taky viceprvek,aby to bylo vyvazene s benzinem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak v 4x4 je multilink už od 1.6 TDI 77 KW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Taky si myslim, ze dvoulitr nafta mel mit viceprvek, prece jenom to bude jeden z nejprodavanejsich motoru...a cenove tusim nejdrazsi motorizace ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Je dražší než 1.8 TSI s multilinkem, nedává to smysl. Ledaže by to tak zvedlo cenu, že by to diesel výrazně prodražilo proti benzínu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 (upraveno) pleteš se, VW ho má od 1.4 TSI 90kW tím hůř pro škodovku ....... myšleno to bylo v porovnání se škodovkou, která variantu 90kW nemá ;) Taky si myslim, ze dvoulitr nafta mel mit viceprvek, prece jenom to bude jeden z nejprodavanejsich motoru...a cenove tusim nejdrazsi motorizace ne? přesně tak, Upraveno Duben 8, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 kdy bude novej katalog s kombíkem a technickýma údajema nových motorizací na webu? A kdy tam bude novej ceník včetně 1.6TDI 66kW? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 66kW TDI = 77kW TDI - 35000Kč. Pokud tedy sama Škoda ví, co píše. Dal bych sem odkaz na kompletní seznam změn, ale ňákej debilek zakázal odkazovat na vlákna skodahome. Combi může být na salonech údajně od posledního dubna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 bojler: laskavě si pořádně rozmysli, co napíšeš, než tu začneš někoho urážet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Když někdo blokuje odkazy z jednoho fanouškovsého fora na druhé, tak je to opravdu na úrovni dětí v mateřské škole. U dospělého člověka to hraničí s kreténismem. Co víc k tomu říct. P.S. klidně mně za to zablokuj účet, jestli ti to udělá dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ačkoliv mám toto forum radši tak bojlerovo vlákno na konkurenčním foru je pro mnohé opravdu přínosem a je škoda, že není i zde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Když někdo blokuje odkazy z jednoho fanouškovsého fora na druhé, tak je to opravdu na úrovni dětí v mateřské škole. U dospělého člověka to hraničí s kreténismem. Co víc k tomu říct. P.S. klidně mně za to zablokuj účet, jestli ti to udělá dobře. A kdo pak je blokuje? Neznáš pozadí mezi majiteli fóra, tak se laskavě prober a přestaň urážet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Ceník bude už brzo na netu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bojler Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 A kdo pak je blokuje? Neznám vaše pozadí a jsou mně ukradený. Co vím určitě - skodahome dovolí vložit url octaviaclubu. A budou to asi taky pacienti, protože to url pro změnu není klikací. Zřejmě jeden druhému rozbil bábovičku. Jinak při uvedení autora jsem neměl ani v minulosti, ani teď nemám problém s publikací informací. Uvědomte si, že přidanou hodnotou odborně zaměřených for je vzájemná pomoc a sdílení informací. Ne vzájemné naschvály, na kterých tratí hlavně běžný uživatel. Oprav si prosímtě aspoň tu hrubku v chybové hlášce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 konec OT prosim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Nj jak vidis tak kreteni jsme asi vsichni :) Nic ti nebrani to tema dat i sem ne? Nebyli jsme ti, kdo zacal blokovat, takze bohuzel brecis spatne. Jinak vulgarismy jsou proti pravidlum fora, tak s tim laskave brzdi, tobe taky nikdo nenadava A mohl bych kdyz se tady o me vyjadrujes jako o debilkovi s kretenismem...ale o urovni tvoji to asi ukazuje vic nez o moji;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 bojler je bojler, koukám, že se nezapře na žádném fóru :D Nicméně ty technické změny jsem se nedozvěděl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak po Bojlerovom extempore niečo znova k veci - finálny výkres nárazníka RS. Neviem ale ja tam teda žiadne led svetlá nevidím Zadný nárazník vyzerá presne tak, ako na uniknutých fotkách z konfigurátora - krížom cez celý nárazník je dole odrazka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 no taky nikde nevidím...zdá se, že do těch krajních otvorů jsou 2 možnosti mřížek, buď 5 nebo 7. Ale když se tak na ten obrázek dívám, tak nad těma mřížkama asi je místo na LEDky ;) tak jako u II FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Hledal jsem v etce ty ledky pro rs a zatim nenasel... pro nazornost davam zadni RS naraznik... rs.pdf 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ty dvoje mřížky jsou kvůli adaptivnímu tempomatu, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.