lojzahlina Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 I ty boční? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 A ty boční tam budou asi čidla na parkovacího asistenta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 A odkud máte, že RS bude mít separátní LED světla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No nevim, ale predpokladal jsem to.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 led denní jsou v hlavních světlech, jestli se tý trubici dá říkat LED 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 taky si myslím, že v nárazníku nic nebude když pokus o LED je ve světlech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 pokus o LED??nahodou svitej moc pekne.Hezci nez v passatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Taky nechápu proč by to měl být pokus o LED, je jedno jak je to technologicky zpracovaný ne? ledky tam jsou svítěj dostatečně intenzivně a tmavá místa nemají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Psal to tady tusim jeden uzivatel ze videl komplet slozeny naraznik a jsou v nem ledky... (tusim ze panter1999) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak to se musim zastat passata b7, tomu sviti ledky HODNE vyrazne. Uz jsem videl nazivo O3 s ledkama, neni to tak, ze by nesly videt, ale urcite to nema takovou inzenzitu jako jina auta koncernu... To je ale porad dokola. Nekteri tu budou objektivni a nekteri haters a nekteri do krve branit o3, ze je nejskvelejsi auto.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 trošku z jiného soudku... pro ty, kterým se zdá býti OIII drahá http://auto.idnes.cz/audi-a3-s3-sedan-0fx-/ak_aktual.aspx?c=A130328_110402_ak_aktual_ada Nové Audi A3 limousine se začne prodávat v polovině letošního roku a ceny budou startovat někde na hranici 640-650tKč. Až budou dostupné výbavové varianty pro český trh bude možné bližší srovnání ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Což o to, je to pěkný, ale A3 bych radši klasiku nebo sportback ... toto je takový k ničemu ... když už, aspon A4 :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) Taky nechápu proč by to měl být pokus o LED, je jedno jak je to technologicky zpracovaný ne? ledky tam jsou svítěj dostatečně intenzivně a tmavá místa nemají Asi taky zatim vidam v provozu jiny auta. Denni sviceni je podle me jedna z veci, co se na novy octe povedly nejmin... Mimochodem dotaz na kluky ze Skodovky... vite neco o tom, ze se pry nekde uvnitr palubky speka kabelaz? Je to JPP, absolutne bez zaruky, osobne mi to prijde jako kravina... Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 vzhledem k tomu, že OIII potkávám v Boleslavi a okolí hodně tak si trvám na tom, že oproti jiným autům s denním LED ho Octávka rozhodně nemá tak intenzivní a za určitých situací je hodně blbě viditelné. OIIRS je tom o dost líp. Nehaním to auto, nehledám na něm schválně mouchy. Jen říkám svůj pohled na věc. Určitě má OIII věci, které jsou povedené a které nejsou. Jako každé auto. Honzo, nechtěj srovnávat Audi a Škodu. U Audi platíš značku, ale taky trošku jiné materiály. To je jako kdybys chtěl srovnávat Superba a A4 nebo A6. Tvrdí se, že stejná třída, ale realita je na hony jinde ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 s tím LED je to dáno faktem, že OIII nemá jednotlivé diody, ale má trubice - takže světlo je po celé délce, ovšem méně intenzivní. To co mám v avataru mi taky přijde jako výraznější a šťastnější řešení ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Petře máš pravdu, platíš značku ;) Spíš jsem to sem dával proto, aby si lidi trošku "srovnali" hodnoty, co jde za jakou cenu chtít a očekávat. Asi mi tam někde chybí (moje oblíbené) uvozovky. :D LED světla: stejná technologie je použita u nové generace vozu KIA Sportage. Už jste jí někdo v provozu přehlédl? Svítivost je v normě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No to mám radost, že si škodovka bere za vzor Kiu Určitě mi LED-ky u VW líbí rozhodně víc než u OIII. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 LED světla: stejná technologie je použita u nové generace vozu KIA Sportage. Už jste jí někdo v provozu přehlédl? Svítivost je v normě Tak si tu KIU běž prohlédnout a uvidíš ten rozdíl ...... ;), trubici má víc aut, ale jde o počet led, které do ní svítí a hlavně o průměr trubice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) Jinak nárazník LED světla nemá, jsou v něm mlhy, které jsou podstatně menší a uzší než v standartní verzi octavie. V místech kde navazoje nárazník na lemy kol v blatníkách je nárazník výrazně rozšířený, což vypadá super. nejvíce mě však zaujal zadní nárazník s průběžnou odrazkou po celé šířce nárazníku. Dobře vypadají i dvě koncovky výfuku zabudované do nárazníku. Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Taky nechápu proč by to měl být pokus o LED, je jedno jak je to technologicky zpracovaný ne? ledky tam jsou svítěj dostatečně intenzivně a tmavá místa nemají Dnes som videl OIII išla v protismere a bolo to proti slnku. Tie LEDky svietia dostatočne silno, nechápem tých čo hovoria že to nie je vidieť. Za ňou išla OIIFL ktorá má žiarovky pri zemi (ako hmlovky) a tú je problém vidieť! LED světla: stejná technologie je použita u nové generace vozu KIA Sportage. Už jste jí někdo v provozu přehlédl? Svítivost je v normě Sportage svieti o niečo menej než OIII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Sportage svieti o niečo menej než OIII tak mám asi divný oči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garfield Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Predpokladam, ze za tou flkou isiel Sportage a hned si ten rozdiel uvidel, ze? Aka nahoda. Ja nechapem ako moze niekto svoj skresleny subjektivny nazor sem hodit ako hotovu vec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Bozeeeee muj uz zase resite ty debilni LEDky, proste tam je trubice a nazdar... to je fakt tema pro celej rok Diky tem kdo prispeli novymi informacemi o RS!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 nevim nooo, podle mýho svítěj dostatečně a je mi celkem jedno že to je trubice když je světlo rovnoměrné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) Mám zamluveného dvoulitra v naftě v eleganci na pár dni ježdění do práce tak jsem zvědavý jestli si budu nadávat nebo ne...(a litovat toho že jsem odešel z koncernu) Járo: mužeme se domluvit pak na společné "trápení" zadní nápravy. Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Pořád dokola... LEDKy, zadní náprava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 (upraveno) Bozeeeee muj uz zase resite ty debilni LEDky, proste tam je trubice a nazdar... je jedno jetli tam je trubice, spíše se řeší viditelnost tý trubice v určitých situacích (za šera je vidět cokoliv) proti ostatním LED denním světlům koncernu, které je mají víc v parabole a svítí větší plochou, nebo to je taky na Pořád dokola... LEDKy, zadní náprava... zadní náprava je jasně daná věc, horší a lepší provedení, nic víc, ale tak jako 1+1 nejsou 3, tak horší není rovno lepší ;) Navíc je zajímavé, že dodělávané led denní světla někteří tady považovali a belbost právě kvůli jejich malé intenzitě svícení a najednou je to o.k., když to má O3 sériově v podobné intenzitě? Trochu sebereflexe by neškodilo, ikdyž zdůvodnitelné je dneska všecho :D. P.S. soudit led podle fotek je tak trochu mimo mísu, ti kteří fotí to pochopí a ví proč, pro ty ostatní co třeba tahle fotka? :) ;), jak píšu jde taky o nešťastné umístění v kraji paraboly nad hranu nárazníku, kdy je navíc ta "linka rovná a prostě s tou hranou za světla splývá .... Upraveno Duben 11, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matesobart Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 To foto co jsi sem dal je naprosto k nicemu. Prece jedes proti autu,popripade ho mas z boku,ale urcite ne z tohoto pohledu. Zkus najit foto treba passat b7 foceneho podobnym pohledem - zda je intenzita led stejna jako pri pohledu zepredu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Zítra mám předváděcí jízdu s 1.6 TDI,taky Elegance+Elegance Plus,rezerva,prodloužená záruka,metalíza. Dostalo se ke mě,že už se OIII bude vyrábět bez aktivní kapoty.Co je na tom pravdy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Dix: asi dobrý zdroj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.