Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Tak to se musim zastat passata b7, tomu sviti ledky HODNE vyrazne. Uz jsem videl nazivo O3 s ledkama, neni to tak, ze by nesly videt, ale urcite to nema takovou inzenzitu jako jina auta koncernu... To je ale porad dokola. Nekteri tu budou objektivni a nekteri haters a nekteri do krve branit o3, ze je nejskvelejsi auto....

Odkaz ke komentáři

trošku z jiného soudku...

pro ty, kterým se zdá býti OIII drahá

http://auto.idnes.cz/audi-a3-s3-sedan-0fx-/ak_aktual.aspx?c=A130328_110402_ak_aktual_ada

Nové Audi A3 limousine se začne prodávat v polovině letošního roku a ceny budou startovat někde na hranici 640-650tKč. Až budou dostupné výbavové varianty pro český trh bude možné bližší srovnání ;)

Odkaz ke komentáři

Taky nechápu proč by to měl být pokus o LED, je jedno jak je to technologicky zpracovaný ne? ledky tam jsou svítěj dostatečně intenzivně a tmavá místa nemají :wallbash:

Asi taky zatim vidam v provozu jiny auta. Denni sviceni je podle me jedna z veci, co se na novy octe povedly nejmin...

Mimochodem dotaz na kluky ze Skodovky... vite neco o tom, ze se pry nekde uvnitr palubky speka kabelaz? Je to JPP, absolutne bez zaruky, osobne mi to prijde jako kravina...

Upraveno uživatelem krysarr
Odkaz ke komentáři

vzhledem k tomu, že OIII potkávám v Boleslavi a okolí hodně tak si trvám na tom, že oproti jiným autům s denním LED ho Octávka rozhodně nemá tak intenzivní a za určitých situací je hodně blbě viditelné. OIIRS je tom o dost líp. Nehaním to auto, nehledám na něm schválně mouchy. Jen říkám svůj pohled na věc. Určitě má OIII věci, které jsou povedené a které nejsou. Jako každé auto.

Honzo, nechtěj srovnávat Audi a Škodu. U Audi platíš značku, ale taky trošku jiné materiály. To je jako kdybys chtěl srovnávat Superba a A4 nebo A6. Tvrdí se, že stejná třída, ale realita je na hony jinde .....

Odkaz ke komentáři

Petře máš pravdu, platíš značku ;)

Spíš jsem to sem dával proto, aby si lidi trošku "srovnali" hodnoty, co jde za jakou cenu chtít a očekávat. Asi mi tam někde chybí (moje oblíbené) uvozovky. :D

LED světla: stejná technologie je použita u nové generace vozu KIA Sportage. Už jste jí někdo v provozu přehlédl? Svítivost je v normě

Odkaz ke komentáři

LED světla: stejná technologie je použita u nové generace vozu KIA Sportage. Už jste jí někdo v provozu přehlédl? Svítivost je v normě

Tak si tu KIU běž prohlédnout a uvidíš ten rozdíl ...... ;), trubici má víc aut, ale jde o počet led, které do ní svítí a hlavně o průměr trubice

Odkaz ke komentáři

Jinak nárazník LED světla nemá, jsou v něm mlhy, které jsou podstatně menší a uzší než v standartní verzi octavie. V místech kde navazoje nárazník na lemy kol v blatníkách je nárazník výrazně rozšířený, což vypadá super.

nejvíce mě však zaujal zadní nárazník s průběžnou odrazkou po celé šířce nárazníku. Dobře vypadají i dvě koncovky výfuku zabudované do nárazníku.

Upraveno uživatelem partner1999
Odkaz ke komentáři

Taky nechápu proč by to měl být pokus o LED, je jedno jak je to technologicky zpracovaný ne? ledky tam jsou svítěj dostatečně intenzivně a tmavá místa nemají :wallbash:

Dnes som videl OIII išla v protismere a bolo to proti slnku. Tie LEDky svietia dostatočne silno, nechápem tých čo hovoria že to nie je vidieť. Za ňou išla OIIFL ktorá má žiarovky pri zemi (ako hmlovky) a tú je problém vidieť!

Sportage svieti o niečo menej než OIII

Odkaz ke komentáři

Mám zamluveného dvoulitra v naftě v eleganci na pár dni ježdění do práce tak jsem zvědavý jestli si budu nadávat nebo ne...(a litovat toho že jsem odešel z koncernu)

Járo: mužeme se domluvit pak na společné "trápení" zadní nápravy.

Upraveno uživatelem romariooo
Odkaz ke komentáři

Bozeeeee muj uz zase resite ty debilni LEDky, proste tam je trubice a nazdar... :wallbash:

je jedno jetli tam je trubice, spíše se řeší viditelnost tý trubice v určitých situacích (za šera je vidět cokoliv) proti ostatním LED denním světlům koncernu, které je mají víc v parabole a svítí větší plochou, nebo to je taky na :wallbash:

Pořád dokola... LEDKy, zadní náprava... rolleyes.gif

zadní náprava je jasně daná věc, horší a lepší provedení, nic víc, ale tak jako 1+1 nejsou 3, tak horší není rovno lepší ;)

Navíc je zajímavé, že dodělávané led denní světla někteří tady považovali a belbost právě kvůli jejich malé intenzitě svícení a najednou je to o.k., když to má O3 sériově v podobné intenzitě? Trochu sebereflexe by neškodilo, ikdyž zdůvodnitelné je dneska všecho :D.

P.S. soudit led podle fotek je tak trochu mimo mísu, ti kteří fotí to pochopí a ví proč, pro ty ostatní co třeba tahle fotka? :) ;), jak píšu jde taky o nešťastné umístění v kraji paraboly nad hranu nárazníku, kdy je navíc ta "linka rovná a prostě s tou hranou za světla splývá ....

post-117-0-46343000-1365655667_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...