vittorio Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 tak dej seriovku na 15kach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 9, 2013 Sdílet Odesláno Květen 9, 2013 Seriovka, ale na 15" som nenašiel :) , ale ako som už písal, netvrdím, že mne sa Ceed páči. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Ten 3dv je taky seriovka, ale akorat to je ProCee'd. Ty 4 ledky se mi prave vubec nelibi, to je podle me kyc Nova RSka bude pekna, jen to kridlo fakt zabili :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Priateľu, ak ho chceš stretnúť na ulici, musí ho najprv niekto niekomu predať a nie predstaviť,comprende?Tam je rozdiel 3 mesiace, ale pomer videní je tak 25:1 Tak ono vídáš ty auta už dřív.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Predpokladal som, že sa bavíme o tom, koľko majiteľov si OIII kúpi a nie kua o predvádzačkách, ktoré je poznať na prvý pohľad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Ta posledni veta si sama protireci :))) je to v podstate to samy, ale zase resis picoviny :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 panove resme skodovky 2 stranky o ceedu.. :lool: To kridlo u OIII RS je opravdu hnus. Snad to je jen jejich marketingovy tah a v cervenci vyjdou s nejakym extramegadobropeknym kridlem :D ..ale precejen je potreba se na to nachystat - pujde dat kridlo z OII RS na OIII? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Květen 10, 2013 Sdílet Odesláno Květen 10, 2013 Nie je to to samy, ale vysvetlovať to už nemienim a ak si si nevšimol, ja som len odpovedal. A píčoviny řešíš ty, pretože každému bola prehnaná podobnosť jasná,všade to kritizujú, dokonca už aj škoda "urobila manuál", akurát pár ľudí ste to nemohli pochopiť a útočili ste na každého, kto to napísal. Keby si do toho nebol stále nechápavo rýpal, mohli sme si to ušetriť. :) Takže s...e na to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Křídlo z OII RS je fakt nejlepší, mám ho i na jedničkový a myslím, že na 3ku by taky vypadalo líp jak toto :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 ja jsem se na to tento tyden na dalnicich a silniich CZ/Sk zameril a napocital jsem daleko vice rapidu... vetsinou sluzebaky, ktery nahradili fabie octavie jsem nove potkal taky, i soukromy. je jich tak stejne jako golfu 7. prijde mi ze v tom nejsou zadny velky rozdily v mnozstvi na silnicich. prekvapive jsem v okresech trencin, banovce nad bebravou a prievidza nenasel ani jeden ceed a hjundé :D Co si clovece u nas na konci sveta robil? Isiel si cez PD? Ak si isiel od banoviec, tak to si mi pravdepodobne isiel aj okolo baraku Ale Kie a hyundaie sa najdu. Dost ludi to teraz kupuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 http://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-sportovnim-paketem-drsny-vyraz-prakticke-kombi-74396 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Křídlo z OII RS je fakt nejlepší, mám ho i na jedničkový a myslím, že na 3ku by taky vypadalo líp jak toto :-/ Musel si ho nejak upravovat aby sedlo na OI? A jak pridelani - je to pouze lepeny, nebo i sroubama? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 To Lucasse: Padlo to tam v pohodě, ale nevím, jestli je to origo na O2 RS ... spíš si myslím, že to nějaká firma vyrábí i na jedničkovou Octu a to se ke mě dostalo :-) Sehnal jsem to na bazošu za tisicku A přidělal mi to tam lakýra šroubama, lakoval mi 5. dveře a ten spoiler, tak jsem ho poprosil, jestli by mi to tam rovnou nepřidělal. Samozřejmě mi to čímsi natřel i kolem šroubů, aby se tam nechytala voda a nerezavělo to. A vypadá to líp ja křídlo z O1 RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 panove resme skodovky 2 stranky o ceedu.. :lool: To kridlo u OIII RS je opravdu hnus. Snad to je jen jejich marketingovy tah a v cervenci vyjdou s nejakym extramegadobropeknym kridlem :D ..ale precejen je potreba se na to nachystat - pujde dat kridlo z OII RS na OIII? :D Vyjede to skutecne s timto kridlem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 http://www.auto.cz/skoda-octavia-combi-sportovnim-paketem-drsny-vyraz-prakticke-kombi-74396 Tak tohle se mi moooc líbí :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Jirka3: mi se to taky líbí, ale příjde mi trošku velké to lízatko dole ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 To máš asi pravdu. Ale fakt se mi to líbí...a ta červená tomu padne skvěle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Co si clovece u nas na konci sveta robil? Isiel si cez PD? Ak si isiel od banoviec, tak to si mi pravdepodobne isiel aj okolo baraku Ale Kie a hyundaie sa najdu. Dost ludi to teraz kupuje. Clovece celkem pravidelne jezdim do Kamence pod Vtacnikom :) Dalsí destinace : Blava, Nitra, Orava (Podbiel), Čerín a Spišské podhradie :) Ad octa combi na Worthu : To lizatko je silene pred auto a hlavne je to VYSOKYYYYY, podle me to je sportpaket nejakej co bude ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 spíš mi přijde moc vystrčené dopředu, taková radlice no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Nemá někdo víc foto té Octavie od jezera Wörthersee? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 pokud vím, tak ještě nejsou žádné další ofiko fotky a narazil jsem na jednu zajímavost... V roce 2011 ŠKODA představila koncept ŠKODA Fabia RS 2000 - zelený kabriolet ;) A už tehdy se tam prezentoval nový volant, kterého si ale nikdo nevšiml :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Dobrej postřeh :-) Jinak ta Fábia vypadala opravdu super... škoda, že jen některý komponenty se dostávají do sériový výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Ten sport paket je paradni na tom cervenym kombiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Vyjede to skutecne s timto kridlem ;) Nestras!! Co pak bude v cervenci Skodovka predstavovat, kdyz uz ji teda vlastne predstavili :lool: Setkal se vubec nekdo u OIII s razenim pod volantem? Jsou aspon nejaky fotky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Ja mám svoje krídlo prilepené a drží tam ako prizvárané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Nemá někdo víc foto té Octavie od jezera Wörthersee? tady jsem něco málo našel: http://www.autoforum.cz/predstaveni/nova-octavia-combi-se-sport-paketem-a-citigo-motorsport-dalsi-novinky-skody/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 11, 2013 Sdílet Odesláno Květen 11, 2013 Sportpaket na kombíku nie je zlý, ale ten predný spojler je teda dosť strašný. Je veľmi vystrčený dopredu, vyzerá, ako keby ho Lojzo s Lajošom vystrihli v garáži z kartónu a nalakovali Inak videl som konečne OIII v červenej corrida a teda tak, ako tá farba sekla OII, tak na OIII sa vôbec, ale vôbec nehodí. Ale pre porovnanie, červená pastelová (tuším sa volá misano rot) Audi A4 vyslovene sekne. Ešte na margo toho, koľko civilných OIII na cestách u nás jazdí - som k nim dosť blízko, denne najazdím u nás v hlavnom meste 60 km a keď nerátam predvádzačky a importérske autá, videl som zatiaľ presne 3 (slovom tri) kusy (BL-514FD, BL-606FJ a ešte jednu s koncovkou FH). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Systém start-stop: http://auto.idnes.cz/statistiky-spolehlivosti-aut-deq-/auto_ojetiny.aspx?c=A130510_145320_auto_ojetiny_fdv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Květen 13, 2013 Sdílet Odesláno Květen 13, 2013 Na webu ŠA návod k obsluze 5/2013. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.