Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Napríklad,

pomalu, ale jistě se to zde zvrhává ve stejnou snůšku nesmyslů, jako na ŠH. Ještě chybí exot s nickem wolfspitz a je to kompletní :wallbash:

Ja do nikoho nerýpem a ak rýpu do mňa, tak sa logicky bránim a posledne 4 strany som nič nenapísal. :)

A nie len rýpu, ale ak už dochádzajú argumenty,na tomto fóre admin ktorý si neovládol emócie, rozdáva varovania doslova za nič. Citujem za čo "a nech mi tí, hlavne s vyšším číslom ako 20 000, nehovoria, čo mám písať a čo nie" ,

Toto si mislím, že na ŠKODAHOME.CZ by sa tak ľahko nestalo.

Nie zbytočne sa hovorí,že "iniciatívny blbec je horší, ako triedny nepriaťeľ".

Odkaz ke komentáři

no a co na ty vete od honzy spatrujes jako pomluvu skodahome?

porad nerozumim...zminil se o tom ze este par lidi, asi vecnych kritiku, a bude to stejne jako na vedlejsim foru s diskuzi o OIII.

kde je ta pomluva u tebe?

tu vetu co si vypichl napsal kdo, kdyz uz citujes? :)

pokud vim varovani si dostal od Dakieho za to, ze ty sam si nekomu nadaval ne? :)

Odkaz ke komentáři

Skratka týpek to nezvládol a dal mi varovanie :) , tomu sa hovorí, zneužívanie postu administrátora.

Páči sa mi, že sám tomu neveríš že za také niečo sa dáva varovanie, ale je to určite tak. :)

Nebudu to tu dohledávat, ale docela hnusně a vulgárně si zaútočil na jednoho člena a zmínil si, že je tu nový (měl číslo registrace nad 20 000).. Proto si taky dostal varování a moje SZ zněla přesně takto:

Ahoj,

už mám toho fakt dost, uděluji ti varování za osočování ostatních členů, hlavně tedy těch s vyšším číslem registrace angry.gif

Pokud se mnou máš osobní problém, tak si to můžem pořešit po SZ. Já už jsem tím celou záležitost uzavřel, ale tebe to stále trápí, jak je vidno.. Chtěl si smazat účet, tak nevím, proč sem nadále chodíš..

.

Tak dokonce jsem to našel, radši si už ten příspěvek smazal...

Odkaz ke komentáři

Tak ak považuješ za nadávku, že niekomu s číslom nad 20t povieš nech ti nehovorí ,ačo máš písať, tak rozhodne máš pravdu.Pokiaľ považuješza dostatočné, že ti niekto, kto ani nepozná význam slova „osočovanie" napíše , že som vulgárne nadával a nenapíše ako som nadával a komu, tak ťa ozaj obdivujem :palec: a je jasné, že dalej tato debata nemá cenu.

Podme sa teda baviť, ako píšeš a keď budem náhodou kritizovať OIII a pár ortodoxných fanatikov tak ako reagovali, na čo im samozrejme odpíšem,nech sa starajú o seba, tak mi tam hodíš zopár varovaní, bez konkrétneho vysvetlenia a v pohodičke sa budeme baviť ďalej, :lool: super, ale inak štíš rovno?

BTW: nezdá sa ti, zetu začína ubúdať skalných členov hm, prečo asi ?

Odkaz ke komentáři

Aj to, ale hlavne je dobre nasvietená, čo sa za bežných podmienok takmer nedá dosiahnúť.;) v reále je to obyčajná, nevýrazná šedá myš.

Včera so po dlhej dobe videl OIII v hnedej farbe, ktorá na fotkách vyzerala veľmi slušne , ale v skutočnosti, nezaujímavé auto a prvé čo ma pri pohľade zozadu napadlo bolo, Thália, na svoju dobu nie najhoršia,ale jednoducho totálne obyčajná, dokonca pri pohľade z diaľky ma napádala myšlienka, to nemôže byť nová octávka, veď ten zadok vyzerá ako na 15 rokov starom aute.

Odkaz ke komentáři

Naprosto souhlasím, Niki..

Mi se hnědá velmi líbí, na fotkách na OIII vypadala úplně luxusně, no v reálu je zcela obyčejná, bez nápadu a na OIII bych si ji asi nekoupil.

Upřímně ani nevím, jakou barvu bych zvolil.. Stříbrná je obyčejná, bílá se na ní dle mého nehodí, červená je hezká na fotkách, no v reálu asi ne, šedá je v reálu hrozná, modrá race se okoukala a není dnes modrá moc v módě, tmavě modrá = děs, modrá lava se mi nelíbí, černá se na OIII zase moc nehodí. Takže fakt nevím :huh:

TO Thalia: naprosto přesně totéž říkám od začátku já :palec: Auto z dálky opravdu hrozně připomíná Thalii - tím převisem i tvary, vyloženě jakoby si designér bral Thalii jako inspiraci. A rovněž naprosto souhlasím s tím, že ačkoli design není špatný a já, jakožto velká konzerva bych výstřelky typu Hyundai nechtěl, od nového modelu bych čekal, že bude vypadat nově. Ať už kouknu na OI, nebo na OIII, nevidím na první pohled velký rozdíl a například ta halogenová světla, která působí jako z dob Š. 120, pocit jen umocňují....

Odkaz ke komentáři

Musím dát za pravdu Denisovi, že modrá race je - bohužel - už okoukaná. Když to byla "exkluzivní" barva na OII RS, tak nebyla tak moc vidět. Stejný případ je i race zelená.

Hnědá topaz se na základní provedení OIII nehodí - zvláště v kombinaci s černým interiérem. Včera viděno na špinavém autě na benzince a slušný hnus velebnosti :blink:

OIII lift se mi taktéž nelíbí, ale není důvod ji hanit. Když jsem měl možnost v Ženevě mluvit s p.Kabaněm, tak jsem mu to řekl na rovinu, že se mi zdá liftback v zadních partiích (zejména při zadním šikmém pohledu na hranu vozu) nedotažená do konce. Nepřímo mi to i potvrdil, protože byli hnáni časem :(

Zato na OIII Combi měl času dost a tam je to i vidět. :palec: A s pěknými koly je každé auto hezké, i nová Octavia.

Na ní vypadá moc pěkně kombinace červené barvy, Sun setových oken, chrompaketu a 18"kol. :wub:

Odkaz ke komentáři

Honza9007: pockej, jak byli hnani casem? Vzdyt prvni fotky (i zadni casti) unikly jak dlouho zpatky, tri roky? A bylo to dost podobny, v podstate stejne, jak to nakonec vypada... A i u kombi je to porad stejny auto...

header009: ja nechapu, proc mate nekteri problem s tim, ze na diskuznim foru se diskutuje, at v dobrym, ci spatnym smyslu. Od toho je. To si fakt ctete blogy a novinky.cz ;) I kdyz pravda je, ze tu parkrat byl i zarodek flamu, ale nic tak strasnyho, ze by to byl odpad, sry. V tematu k OII taky porad hledate novinky? Jsou to auta, co uz jezdi, tak co se chcete furt dozvidat novyho, krome par zmen a detailu, ze hovno s hackem bude drazsi o 3000 od 30. tydne...:wallbash:

Odkaz ke komentáři

Honza9007: pockej, jak byli hnani casem? Vzdyt prvni fotky (i zadni casti) unikly jak dlouho zpatky, tri roky? A bylo to dost podobny, v podstate stejne, jak to nakonec vypada... A i u kombi je to porad stejny auto...

oproti prvním návrhům, kdy ta šikmý zadní pohled vypadal a byl myšlen jinak, byly nutné jisté změny s ohledem na použití některých koncernových dílů atp. a najednou bylo mnohem méně času na "přepracování". V prvotním návrhu byly třeba jinak řešená zadní světla, nebo i "hokejky" zadních dveří. Ty jsou, podle mého názoru, opticky největší slabinou auta; tak nějak neuměle končí v plechu...

Přidávám 3 fotky nalezené na internetu, kde je tento neduh podle mého názoru vidět nejlépe:

Nova_Skoda_Octavia_III_2013_bez_maskovani_02_800_600.jpgOct-2.jpgoctavia3_predstaveni_01.jpg

u lifta je právě ještě tento designový prvek umocněn chrompaketem, který najednou končí plechem ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...