Přejít na obsah

Octavia III

Doporučené příspěvky

Nie je to to samy, ale vysvetlovať to už nemienim a ak si si nevšimol, ja som len odpovedal.

A píčoviny řešíš ty, pretože každému bola prehnaná podobnosť jasná,všade to kritizujú, dokonca už aj škoda "urobila manuál", akurát pár ľudí ste to nemohli pochopiť a útočili ste na každého, kto to napísal. Keby si do toho nebol stále nechápavo rýpal, mohli sme si to ušetriť. :)

Takže s...e na to :)

Odkaz ke komentáři

ja jsem se na to tento tyden na dalnicich a silniich CZ/Sk zameril a napocital jsem daleko vice rapidu...

vetsinou sluzebaky, ktery nahradili fabie

octavie jsem nove potkal taky, i soukromy. je jich tak stejne jako golfu 7.

prijde mi ze v tom nejsou zadny velky rozdily v mnozstvi na silnicich. prekvapive jsem v okresech trencin, banovce nad bebravou a prievidza nenasel ani jeden ceed a hjundé :D

Co si clovece u nas na konci sveta robil? Isiel si cez PD? Ak si isiel od banoviec, tak to si mi pravdepodobne isiel aj okolo baraku :huh:

Ale Kie a hyundaie sa najdu. Dost ludi to teraz kupuje.

Odkaz ke komentáři

To Lucasse: Padlo to tam v pohodě, ale nevím, jestli je to origo na O2 RS ... spíš si myslím, že to nějaká firma vyrábí i na jedničkovou Octu a to se ke mě dostalo :-) Sehnal jsem to na bazošu za tisicku :palec: A přidělal mi to tam lakýra šroubama, lakoval mi 5. dveře a ten spoiler, tak jsem ho poprosil, jestli by mi to tam rovnou nepřidělal. Samozřejmě mi to čímsi natřel i kolem šroubů, aby se tam nechytala voda a nerezavělo to. A vypadá to líp ja křídlo z O1 RS :pivo:

Odkaz ke komentáři

:lol: panove resme skodovky :pivo: 2 stranky o ceedu.. :lool:

To kridlo u OIII RS je opravdu hnus. Snad to je jen jejich marketingovy tah a v cervenci vyjdou s nejakym extramegadobropeknym kridlem :D

..ale precejen je potreba se na to nachystat - pujde dat kridlo z OII RS na OIII? :D

Vyjede to skutecne s timto kridlem ;)

Odkaz ke komentáři

Co si clovece u nas na konci sveta robil? Isiel si cez PD? Ak si isiel od banoviec, tak to si mi pravdepodobne isiel aj okolo baraku :huh:

Ale Kie a hyundaie sa najdu. Dost ludi to teraz kupuje.

Clovece celkem pravidelne jezdim do Kamence pod Vtacnikom :)

Dalsí destinace : Blava, Nitra, Orava (Podbiel), Čerín a Spišské podhradie :)

Ad octa combi na Worthu : To lizatko je silene pred auto a hlavne je to VYSOKYYYYY, podle me to je sportpaket nejakej co bude ne?

Odkaz ke komentáři

Sportpaket na kombíku nie je zlý, ale ten predný spojler je teda dosť strašný. Je veľmi vystrčený dopredu, vyzerá, ako keby ho Lojzo s Lajošom vystrihli v garáži z kartónu a nalakovali :wallbash:

Inak videl som konečne OIII v červenej corrida a teda tak, ako tá farba sekla OII, tak na OIII sa vôbec, ale vôbec nehodí. Ale pre porovnanie, červená pastelová (tuším sa volá misano rot) Audi A4 vyslovene sekne.

Ešte na margo toho, koľko civilných OIII na cestách u nás jazdí - som k nim dosť blízko, denne najazdím u nás v hlavnom meste 60 km a keď nerátam predvádzačky a importérske autá, videl som zatiaľ presne 3 (slovom tri) kusy (BL-514FD, BL-606FJ a ešte jednu s koncovkou FH).

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...