DavidSK Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Ani Nemci nemajú v cenníku pre RS 19", uvidíme, či to bude možné, len ako príslušenstvo, alebo to pridajú do cenníka neskôr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Protože si to rád upravuju podle svýho a pak taky je hlavně RS drahý :) mě by to teda stejně mrzelo, že se to tváří sportovně, ale není to RS ... ovšem chápu, pokud je RS drahý, tak aspoň něco. Snížení spotřeby ovšem nečekej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 No hlavne, ze RS je vylozene sportovni auto - mimo jine s falesnyma koncovkama, chrochtakem pod kapotou a sportovnim zvukem motoru z radia ;) Samozrejme, ze RS je RS, ale ta cena tam je fakt trochu jinde :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 zajímavé to bude: http://www.novinky.cz/auto/306064-ford-v-cesku-o-200-tisic-zlevnil-sportovni-focus-st.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Já nevím, mně se ten čumák novýho focusu nelíbí. To radší Golf GTI :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 ono jde ale především o ceny a výbavu v kategorii RS ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajif Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 No hlavne, ze RS je vylozene sportovni auto - mimo jine s falesnyma koncovkama, chrochtakem pod kapotou a sportovnim zvukem motoru z radia ;) Samozrejme, ze RS je RS, ale ta cena tam je fakt trochu jinde :( dyť české ceny ještě nejsou známy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 A lucassem jde jen o koncovku orec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 26, 2013 Sdílet Odesláno Červen 26, 2013 Tak nakonec asi půjdu zatím jen do koncovky. Časem třeba přibude navíc i laděný tlumič. Zatím to auto nechci hatit s jakýmikoli úpravami, které by mohly mít vliv na ještě relativně nový motor. Časem se uvidí.. ;) Stejně jsem zvědavej jak si s výfukem na OIII poradí firma Laityng. Konec standardního výfuku se tak zvláštně kroutí že jsem zvědavej jak koncovku uchytí. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Červen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Já nevím, mně se ten čumák novýho focusu nelíbí. Mne to pripada ako nejaky roztopeny plast 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 stejne jako novy transit...ten mi prijde jak prerostly maly prasatko zepredu :D takovyto asijsky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Mne to pripada ako nejaky roztopeny plast stejne jako novy transit...ten mi prijde jak prerostly maly prasatko zepredu :D takovyto asijsky to jsou zase komentáře ..... :D takže polopatisticky - cena RS bude asi někde kolem ceny ST, když ji Ford sundal směrem dolů, proto jsem to sem dával, to jak to auto vypadá je úplně jedno ...... a to jestli je sportovnější než jiné auto je také věcí osobního vkusu, každopádně je silnější, takže by RS mělo stát tak nějak podobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tak pri cekani na instalaci vyfuku jsem potkal zaparkovany 3x RS 2combi+lb a novyho Superba ve verzi LK.. Pridavam foto. Nejvic me zaujaly sportovni kozeny sedacky a kridlo u liftbacka, ktery ve skutecnosti vypada lip nez na obrazku. EDIT: no tak fotka mi z mobilu bohuzel nejde prilozit, tak vecer. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 jarda : to vis tak nazory na OIII tady jsou tak jsem mel potrebu se vyjadrit i na fordy :D kdyz se o nich mluvi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) :D , od ceny za ST k podobě Tranzitu , Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Je potreba to odlehcit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Fotka z dneška RSek s novým Superbem L&K. Řidiči v autech chrápali - asi dostali za úkol škodovky otestovat i jiným způsobem.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
molvy Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Interier nemáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 To šedý RSo vypadá hodně zajímavě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lucasse Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Jinak s novým výfukem spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Ta seda na tom RS je paradniiiii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Jinak s novým výfukem spokojenost. Tak to já bych moc spokojenej nebyl. Asi by mně hodně vadilo, že jsou koncovky v rovině 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Tá nová šedá výhradne pre RS je "šedá steel" s kódom M3M3. Nie je to metalíza. Ja som zvedavý na perleťovú "bielu moon" 2Y2Y, ktorá má byť od 45/13 Ak som dobre videl, tak na Slovensko už dorazili prvé importérske RSy, jedna z nich je žltá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Ta seda na tom RS je paradniiiii a to není ani metla :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 To není moc výhra, metalíza mi přijde jednodušší na údržbu, protože sundat mouchy z bílé, to je boj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Vie niekto niečo viac ohľadne problémov týkajúcich sa O3? Nedávno bolo školenie pre garančných technikov, a prišli zhrození. Lámajúce sa jumboboxy, pod prístrojovkou sa prediera kabeláž o stredovú konzolu, zateká do kúrenia pod stieračmi, nové TDIčka majú netesné vstrekovače a hlavy, zaseknuté výškové nastavenia volantu, odlupujú sa plaketky z radiacej páky, nejde zaaretovať operadlá zadných sedadiel, nefunguje ovládanie vonkajšieho zrkadla, po zapnutí rádia zostáva čierna obrazovka, náhodné prepínanie jazyka do nemčiny, z Columbusov sa strácajú mapy, kamera pre asistenty sa odlepuje od skla, pri zatváraní dverí kolidujú o seba B stĺpiky, zasekávajú sa štartéry, niektoré z TSI má zlé olejové filtre z výroby... Mám sľúbené podklady zo stretnutia, zatiaľ toto je to, čo som si zapamätal z rozhovoru. Viacerí sa ale zhodli, že si nepamätajú nábeh nového modelu s takýmto množstvom problémov :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Jestli se to nezveličuje, na SII toho je taky dost, takovýchto závad, já se za rok setkal třeba s chrastěním v PP dveřích (podle technika častá věc), v zimě se mi neotvírala nádrž, PZ dveře šly hůře zavřít (bylo třeba s nimi praštit), u druhého SII mi teď něco v těch vedrech drnčelo a předchozí majitel měnil motorek ostřikovačů. Takže je toho taky dost, a u FI toho taky bylo mraky, stejně OII a podobně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kane13 Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Přesně tak, auta některých ostatních značek jsou zase "samovznětlivé", co je proti tomu odloupnutá plaketka z řadičky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Keď myslíš, že sa zveličuje, tak ťa v tom nechám Mám k dispozícii všetky TPI od roku 2000, je pravda, že na F1 toho bolo hodne, hlavne zo začiatku. Ale O3 to už prekonala SII je naopak vcelku spoľahlivá, keďže používa množstvo techniky z OIIFL. Problémy boli len s vecami, ktoré boli úplne nové, alebo potom mechanické veci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Červen 27, 2013 Sdílet Odesláno Červen 27, 2013 Ne, tak určitě bude znát katování kostů, ale že by to byla až taková tragedie? Vždyť by byla Schade sama proti sobě, uvidíme časem u běžných uživatelů. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.