ViktorMPI Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Slabší verze se budou dost podobat Rapidu, ale je to tak myslím v pořádku, když má Rapid nahradit variantu Tour. Výbavou nabušená Octavka už je jiný auto, ta příplatková výbava bude velkorysá a dost lákavá, pak ta cena poleze ale pěkně nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Fotky palubního PC Basic,MFA nejsou ? Jak se od sebe liší ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Fotky základného MFA ešte nie sú, je len farebný maxidot. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Na českém trhu budou buď halogeny nebo bixenony s LED, bixenony bez LED ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Všude halogeny včetně Elegance. Jsem myslel ze aspon elegance bude mit ty BiXenony :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 kdyby dali do základu xenony, tak jsou sami proti sobě. Plno lidí xenony nechce, jelikož jim vadí to světlo z nich. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 To je na druhou stranu pravda... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 Ono nekomu vadi svetlo ze xenonu ? To nevedel, proc ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 24, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2012 Me treba ne, ale mati kdyz kupovala O2 tak rekla, ze to tam nechce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Ono nekomu vadi svetlo ze xenonu ? To nevedel, proc ? Tak mám auto s xenony i bez a můžu odpovědně říct, že tam rozdíl je, někdy je lépe vidět s xenony a to hlavně více do stran a nekdy s halogeny (za vlhka, kdy xenonové světlo silnice tak nějak pohltí), někomu třeba i vadí ostrý kontrast mezi světlem a tmou u xenonů, podotýkám, že mám halogeny s lepší žárovkou (osram night breaker) a xenony jsou bixeny. Xenony nejsou lék na všechno, podobně jako všechno, má své plusy i mínusy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Sviatočná nádielka ďalších foto -interiéry Active Zipp Black, Ambition Coeus Black, Ambition Shine Grey, Elegance Alcantara Beige, Elegance Vachette Black -svetlá halogen, xenón bez led, xenón s led a strieborné hmlovky, xenón s led a čierne hmlovky -tempomat s ACC na separátnej páčke, tempomat bez ACC na páčke smeroviek, parkasistent s naznačením dráhy -puklice 15" Sidus, 16" Tekton -disky 16" Ilias, Minoris, Velorum; 17" Denom, Terom; 18" Alaris, Golus Ako bonus O3 vo farbe modrá race 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 verzia s bielou spodnou častou palubovky mi pride šílená .. na druhej strane active zipp black bez chromovaných sarapatičiek okolo ventilácie nevyzerá až tak šialene výplne dverí sú v každej verzii celoplastové ? žiadny kus látky, kože ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Na výplniach dverí je látka resp koža len na lakťovej opierke, zvyšok je mäkčený plast. Plus v dverovej kapse je tiež látka vo farbe výplne. Celkovo to ale vyzerá vcelku dobre, o triedu lepšie, než u Rapidu! Jediné, čo mi chýba, je kombinácia béžový interiér + čierne sedačky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Me tam trochu chybi nejaka lista na palubovce pred spolujezdcem :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Ta modra Octule vypada super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
GeorgeWWW Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 (upraveno) Nové pravidlo - bixenony budou možné pouze s černými mlhovkami ;) Lišty pouze na dveřích. Upraveno Prosinec 25, 2012 uživatelem GeorgeWWW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 25, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2012 Jaky je vlastne rozdil mezi xenony a bi-xenony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RadimCep Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Logicky jsem si to ttak myslel, diky... Takze O3 ma teda bi-xen nebo jen xenony? Me totiz pripadne, ze ma oboje.. Tam kde jsou LED denni sviceni je bi, ale bez ledek je jen obyc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cs3WIv_qMT8 Logicky jsem si to ttak myslel, diky... Takze O3 ma teda bi-xen nebo jen xenony? Me totiz pripadne, ze ma oboje.. Tam kde jsou LED denni sviceni je bi, ale bez ledek je jen obyc? V ČR bi-xenony s LED denním svícením a halogeny.Xenony nebudou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Me tam trochu chybi nejaka lista na palubovce pred spolujezdcem :( Vidim to uplne stejne, proste je tak hrozne velka plocha ,,, divny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 http://new.skoda-auto.com/mobapps/news/Pages/2012-12-19-cs-nova-octavia-a-rapid-zvou-na-ctvrty-rocnik-zimniho-skoda-parku.aspx co takhle udělat nějakou OC výpravu na některý z těchto zimních parků a seznámit se s novou OIII ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Ta blue race mi k non-RS nesedí :-( http://new.skoda-auto.com/mobapps/news/Pages/2012-12-19-cs-nova-octavia-a-rapid-zvou-na-ctvrty-rocnik-zimniho-skoda-parku.aspx co takhle udělat nějakou OC výpravu na některý z těchto zimních parků a seznámit se s novou OIII ;) Já se určitě vypravím do Ramzové, mám to kousek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Taky se asi pojedu podívat. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 160R:Sunset bude i pro liftback ? Paket Dynamic ? Nějaké foto obou není ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 S týmy svetlami je to takto: Active, Ambition, Elegance - bez príplatku je len klasický halogén, projektorové nie sú. Za príplatok pre Ambition a Elegance je možnosť bixenónu bez denného svietenia (kód výbavy PK8) alebo bixenón s denným svietením (kód výbavy PK9). Hmlovky sú za príplatok pre Active strieborné, pre Ambition a Elegance sériovo strieborné. Čierne za príplatok sú možné len v kombinácii s bixenónmi s denným svietením. Paket Dynamic zatiaľ nie je, podľa fotiek majú všetky sedadlá rovnaký tvar a líšia sa len poťahovou látkou resp kožou. Sunset konečne bude aj pre liftback, dôkaz v prílohe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.