Přejít na obsah

Kuliho obouchaná O1

Doporučené příspěvky

Tak bojim neobjim , na tomhle se nemáš čeho bát :)

Jinak zrcátko je ze Sharana 2010 to samé krytka kabelového vedení - jen jsem ten tunýlek musel o 2,5cm zkrátit :)

No v OII se taky tak nějak vrtám , ale není to nic závratného. Je to spotřebka tak musí hlavně sloužit a vydělávat na starší ségru :)

Až dodělám OI k obrazu svému tak se vrhnu na OII a udělám jí i vlastní téma :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Panstvo. Naskytla se mi výhodná koupě Mulťáka (T4) a tak zvažuju , že bych 01 prodal a vyměnil to místo toho za kačenu , protože tu jsem vždycky chtěl. Navíc žena nemá problém jet s velkym autem tak proč to nezkusit a nepořídit větší auto.

A tak by mě zajímalo , za kolik si myslíte , že je reálné O1 prodat.

Odkaz ke komentáři

Ty to je kus od kusu. Kolega ma tu 102 a druhej 151. Serou se obe. Na jednom resil automat na druhem praskla hlava. Zase oboje nalitane 300tis. T4 je o dost lepsi nez mladsi braha jen skoda, ze nema stelovatelny sloupek rizeni. Ale prej de dokutit rizeni z T5 :D

PS: jen si zvykni na spotrebu 9-10l

Upraveno uživatelem Deko
Odkaz ke komentáři

Ty to je kus od kusu. Kolega ma tu 102 a druhej 151. Serou se obe. Na jednom resil automat na druhem praskla hlava. Zase oboje nalitane 300tis. T4 je o dost lepsi nez mladsi braha jen skoda, ze nema stelovatelny sloupek rizeni. Ale prej de dokutit rizeni z T5 :D

PS: jen si zvykni na spotrebu 9-10l

A tak to je jasný , že záleží na kusu.

Já jí měl pujčenou na den a průměr jsem měl 7,2l podle dotankování. Což není moc na takové auto .

Tak to jsem ani netušil , že se to dá takhle překopnout :blink:

Spíš mi řekni kolik je reálné chtít za oktu :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak malej up. Příští týden ještě musím dodělat ostřiky :blink:

hoj promin za zpetne OT ale nesla mi poslat SZ tak ti to napisi sem ..tak to pak kdyztak smaz .....prosim te mel bych na tebe par dotazu .. poridil jsem xenonovy svetla ale zjistil jsem ze zapojeni klasickych svetel se lisi od tech xenonovych ...chtel bych se tedy zeptat jak si to vse pozapojoval aby to svitilo jak ma ...naklonovy cidla resit zatim nebudu ..diky za odpoved :)

Upraveno uživatelem Dakie
necituj obrázky
Odkaz ke komentáři

hoj promin za zpetne OT ale nesla mi poslat SZ tak ti to napisi sem ..tak to pak kdyztak smaz .....prosim te mel bych na tebe par dotazu .. poridil jsem xenonovy svetla ale zjistil jsem ze zapojeni klasickych svetel se lisi od tech xenonovych ...chtel bych se tedy zeptat jak si to vse pozapojoval aby to svitilo jak ma ...naklonovy cidla resit zatim nebudu ..diky za odpoved :)

Koukni do SZ pne ;)

Odkaz ke komentáři

Lukasi to je tezko ti radit. Sice ji mas prekopanou na face a rs ale porad je to 00rv. Koukni po bazarech na rocniky a stejne km a pak si neco prihod. Nebo pouvazuj jestli neni lepsi ji castecne odstrojit a vydelat prodejem extrovek vic. Je otazka zda ti to na aute nekdo oceni....

Odkaz ke komentáři

No zatím jí prodávat nebudu. :)

Na jaro jsem si vymyslel ještě nějaký plán , tak třeba až to dokončím tak mě přestane bavit a pak půjde. Takhle to mám se vším.. Vždycky mám nějakou vizi , po roce to dokončím a když už vidím , že to je fakt top tak mě to přestane bavit a pryč s tím :huh:

Foto na nastínění jarního plánu :)

img2967ss.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...