tesik Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Zdravičko, má někdo na Octavii II 1,9 TDI 77kW, jednohmotu spojku a zvýšený výkon? Chtěl bych to na vlastní oči vidět popř. svézt nebo aspoň slyšet zkušenosti.. Předem díky za odpovedi, Honza. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 ... se zvýšeným výkonem by se nás tady pár našlo, ale s jednohmotou o nikom nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesik Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 díky za tak rychlou odpověď, ty to tedy máš čiplí a jezdíš s dvouhmotou? zatím drží nebo už si ji měnil? Kolik na ní máš najeto s čipem? dík Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Najeto s chipem mám cca 18 tis. km a vše je bez problémů. Pokud se to nepřežene, tak to spojce nijak neuškodí a taky záleží jak je položenej průběh výkonu a toč. momentu. Když se to udělá tak jak má, tak se nemusíš ničeho obávat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesik Odesláno Březen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 na kolik sis to nechal čipnout a u koho? Já to uvažuji dát do Brna do ProfiChip... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Skús kontaktovať škrabi-ho na skodahome.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 napiš členovi milhausek já mám chip od něj a spokojenost. A je taky z Vysočiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 4, 2011 Sdílet Odesláno Březen 4, 2011 Ahoj, mám taky čip na OII 1.9 TDI s DSG a zatím nemám problém-přímo v Třebíči. Čip tamtéž už na pátém autě a nikdy jsem neměl problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesik Odesláno Březen 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 děkuji všem za rady, otázka na "coplos" v Třebíči si to dával komu? Jaka cena? dík Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 http://www.lukasauto.cz/ Cena 3500,-Kč, dělá převážně koncernová auta včetně servisu a diagnostiky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majorak Odesláno Březen 5, 2011 Sdílet Odesláno Březen 5, 2011 no... já mám na 1.9 TDI 77kw udělaný chip a s chipem bylo najeto přes 100 tisíc km a spojka je pořád původní. Problém zatím žádný. Záleží jak jezdíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gumin Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Já mám jednohmotu s 413Nm při 2500 ot. a 172 PS při 4100 ot. a zkušenosti? Je měkčí, za to více hlučnější. Najeto 30 tis. km a zatím všechno ok. Uvidím, jak dlouho vydrží. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesik Odesláno Březen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Já mám jednohmotu s 413Nm při 2500 ot. a 172 PS při 4100 ot. a zkušenosti? Je měkčí, za to více hlučnější. Najeto 30 tis. km a zatím všechno ok. Uvidím, jak dlouho vydrží. tak to už je slušný stádo koníků, odkud jsi? Byla by možnost se někdy, někde sejít? Zajímá mě ta jednohmota jestli to nějak nevibruje a tak.. díky Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gumin Odesláno Březen 6, 2011 Sdílet Odesláno Březen 6, 2011 Ne, nikde nic nevibruje, jen je trochu víc slyšet. Já jsem z Uničova a jezdím buď na stranu Olomouc nebo Moravská Třebová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenek81 Odesláno Prosinec 13, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2013 Ne, nikde nic nevibruje, jen je trochu víc slyšet. Já jsem z Uničova a jezdím buď na stranu Olomouc nebo Moravská Třebová. Zdravím, chci se zeptat, jakou spojkovou sadu máš v autě? Já budu totiž taky měnit a uvažuji o jednohmotě ale bohužel nikdo mi nedokázal poradit. Tak by potřeboval nějako větší referenci děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fifam Odesláno Prosinec 15, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2013 Zdravím, chci se zeptat, jakou spojkovou sadu máš v autě? Já budu totiž taky měnit a uvažuji o jednohmotě ale bohužel nikdo mi nedokázal poradit. Tak by potřeboval nějako větší referenci děkuji. Zdravím, mám octu II 77kw combi BXE, když jsem to kupoval minulý majitel nechal dělat chip na 115Kw když to mělo najeto 5 tis. já to koupil když to mělo najeto 180tis tak jsem nechal ihned udělat spojku i se setrvákem (komplet s dvouhm. 9600kč) Taky jsem nejdřív uvažoval o jednohm. a strávil jsem několik dní hledáním na netu. Více lidí i servisáků mě doporučilo dvouhmotu s jednohmotou trpí více převodovka a co mě odradilo je vyšší hlučnost jednohmoty protože i tak není PD nijak moc tichý, švagr si nechal dát jednohmoti (u 81kw) a sám říkal že je to míň pohodlný víc trhavý já nevím nejel jsem s tím před výměnou, ale je to asi o zvyku. Hlavně se mě ptal každý kolik najedu ročně prý se jednohmota vyplatí od 50tis ročně (taxi..) kdy se často mění spojka viz: http://www.tipcars.com/magazin-dvouhmotovy-setrvacnik-v-octavii-vymenit-ci-nahradit-4252.html -ceny jsou dnes jiný je to 4roky starý komplet s dvouhmotou do 10000,- (sachs nebo Luk je cena podobná) komplet s jednohmotou do 8500,- (našel jsem jen Valeo) Výměna ve Škodovce je kolem 3500 já to dělal v neznačkovým myslím že za 2000tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.