Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

no me by ani nevadilo ze nebudu mit kontakty na maxiku, holt bych otocil hlavu, beztak nemam multifukci, takze bych hovory stejne prijimal tim ze stisknu tlacitko, ze mi za rizeni nepujde net, maily a messenger by mi taky az tak nevadilo.

jde mi o to co by bylo asi i levnejsi, zkusit na tu dosavadni kolibku naroubovat nejaky drzak pro BB aby to fungovalo s HF sadou co v tom aute uz je (na nejakou nokii hranatou, tu sem dostal k autu taky :) )

Hele, jestli ti neni lito toho origo drzaku, tak jsem to udelal tak..rozcvakl jsem ho, vykuchal ten vnitrek,ulamal ty packy co trci...koupil si nano podlozku, tu jsem si vyrezal/vystrihal presne do tvaru toho drzaku a "nalepil"(ne lepidlem :)) na nej... je to super, napajeni vyresis CL nabijeckou :smich: ... muzu ti to odfotit jestli chces :lool:

Odkaz ke komentáři

pomlaceny plechy ne, vyklepeme prahy a nalepime scouta

pujdu na reklamaci kvuli gumam, tak to ukecam at striknou i zadni vrata :smich:

jinak je karosarsky v pohode, proste 6 let v rpaze je jasnejch :D

sedacky jsou kuze a latka uprostred, alcantara to neni, ale je to super, presne tohle se mi libilo :)

Odkaz ke komentáři

Jestli máš servisku OK tak by s gumama neměl být problém-mám to už za sebou.

Teď zrovna reklamuju narezlé páté dveře (říkaj tomu snad zinkové výměstky či jak...).

Jsou to malé bouličky.

Ovšem asi se to bude "jenom" opravovat. Radši bych byl pro výměnu celejch dveří-kdo ne, že? :D

Prahy mám taky nějak dokrosený, ale když na to sahli bruskou, tak to je komplet orezlí.

To si budu muset cvakat sám :smich: A je to teda kurva-darda- Výměna levého prahu. Pravej jen zabrousíme a stříkneme....

Ještě mrkni na kapotu a spodní lem jestli není narezlej taky. Ty ročníky tam měli chybu ve svářecí procedůře.

Odkaz ke komentáři

dodo - podivam se

ol@f - clovece tohle bylo posledni co tam mel v garazi a nechci vedet kde k tomu snad prisel, bylo to dost divny zakouti v usti nad labem ale typek velmi pohodovej, vedle rozebranou cernou OII combi evidentne predelanou komplet na facelift a uvnitr kuze a alcantara, palubka a columbus taky new

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...