Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

Taky nechci kazit radost z nových kol, ale opravdu vypadají menší. Navíc nelezou maličko ven, ale podle mě teda hodně lezou ven, až to není pěkné. Navíc bych se bál, že se nevlezou do blatníků. Mě ty moje zadní Neptuny s 1,5cm podložkami lezou opticky příjemně ven, respektive jsou krásně shora zarovnané s blatníky, ale už při naložení drhne pneu o blatníky, o výstupek u spoje blatníku a nárazníku. Asi budu muset sundat podložky, protože 1cm se středícím kroužkem jsem nesehnal, prý neexistují. Vyfoť ještě zadní kola, na ta jsem zvědavý.

Odkaz ke komentáři

zadni mam 15ky :D nemam ty krouzky ;) ale sem taky zvedavej jak tobude vypadat :(

No ja si pockam az tam budu mit nalepeny ty lemy a pak se uvidi, zmensuje to asi na fotce, ale ve skutecnosti to tak neni, ja kdyz na ne koukam ve skutecnosti tak jsou velky proste :lool:

jinak co se tyka drhnuti apod, jednak s timhle autem jezdim vetsinou kolem prahy a okoli, takze ze bych ji nejak hyper nakladal to urcite ne a s tim problem nebude

Odkaz ke komentáři

vždyť tyhle se v ET45 nedělaj ne? jestli jo tak už tam měli dávno bejt :) jako leze to slušně ale pokud to dáš trochu nazem tak to malinko zaleze a v kombinaci s těma plastama to snad tak hrozný nebude :(

jinak chválím plot nakonec dobrý řešení si myslím :D

a ještě mě napadlo hodit tu pokličku do černý barvy mohlo by to vypadat zajímavě ;)

a mě nepřijdou malý spíš velký jak svině co se týče celýho průměru kola fakt to jsou 225/40? :)

a ještě mě napadlo pokud se dělaj v ET45 tak vzít jenom dvě s tou 45 dát je dopředu a to co máš nazutý dát dozadu :lool:

Odkaz ke komentáři

to co rika bracha sem asi pred 20 minutama zacal resit s Alcarem uplne nezavisle, najednou se na tom konfiguratoru objevila kombinace kol na napravach :( ale problem je ze vzadu ma byt pak guma 255 ale na to seru teda :lool:

jdu zkouset ty dve co maji byt vepredu vymenit u alcaru za ty ET45 a uvidime ;)

kdyz sem je vybiral tak mi prislo ET45 hrozne zalezly, ale na OII je to proste jiny nez na OI jak jsem zvyklej :D

Odkaz ke komentáři
teoreticky me napada vymenit ty kola za ET45 este...

To by Ti lehce pomohlo, ale už je máš obuté, ne?

a ještě mě napadlo pokud se dělaj v ET45 tak vzít jenom dvě s tou 45 dát je dopředu a to co máš nazutý dát dozadu :D
O poklicce jsem tez presvedcen, ze bybyla dobra v cerne! To co rika bracha ma logiku s tim ET 45!
to co rika bracha sem asi pred 20 minutama zacal resit s Alcarem uplne nezavisle, najednou se na tom konfiguratoru objevila kombinace kol na napravach ;) ale problem je ze vzadu ma byt pak guma 255 ale na to seru teda :(

Jen ta stopa bude divoká, když zadek bude širší než předek.

Odkaz ke komentáři

no to by nevadilo, sem s nima dohodnutej, ale dneska sem to nandal i na zadek a asi to necham, me se to libi i kdyz gumy by mohly byt vyssi na tu 4x4 ale je to gut, kdyz sezenu podvozek a pude to o 3cm niz tak to bude OK a este plasty scout a bude :D

houmik - ja ti dam zlatek svetr, este to neni dodelany tak to neshazuj ;)

Odkaz ke komentáři

Já mám ty nový disky ET46 a je to na můj vkus tak akorát - mám teda 17", ale většina lidí co to na autě vidí se ptala, kde jsem sehnal takový pěkný 18". Jsem zvědavej jak ty kola budou vypadat až to bude hotový. Zatím se nevyjadřuju.

Odkaz ke komentáři

no teda zatim Víťo nic moc, ale tak snad se to tema plastama vylepsi a nebude to tak trcet ven, pak by to mohlo vypadat velmi dobre, pokud to bude treba zaroven s tema plastama, ale vzhledem k tomu, ze je to 4x4 bych to dolu nedaval, stejne si moc nepomuzes a porad to bude vysoky :-)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...