vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 to je 4x4 lamy ;) ale je fakt ze se divam po podvozku na 4x4 aby to slo treba o 3 cm dolu no jako az to bude komplet scout tak to bude podle me vypadat lip jinak kola jsou 8,5x18 ET35 Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Kola moc pěkný, ale chce to vzducháč.... ;) Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Leze to méně než jsem čekal a jsem zvědavý jak to bude se scout plasty, zatím se mi to moc nepozdává. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 jj az to bude komplet tak se uvidi ;) Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Nooooo... tak ja nevim.. ty kola me prijdou, ze strasne zmensujou, Z FOTEK bych nerekl, ze je to 18"... Ledky umisteny, zbylo neco? Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Taky nechci kazit radost z nových kol, ale opravdu vypadají menší. Navíc nelezou maličko ven, ale podle mě teda hodně lezou ven, až to není pěkné. Navíc bych se bál, že se nevlezou do blatníků. Mě ty moje zadní Neptuny s 1,5cm podložkami lezou opticky příjemně ven, respektive jsou krásně shora zarovnané s blatníky, ale už při naložení drhne pneu o blatníky, o výstupek u spoje blatníku a nárazníku. Asi budu muset sundat podložky, protože 1cm se středícím kroužkem jsem nesehnal, prý neexistují. Vyfoť ještě zadní kola, na ta jsem zvědavý. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 zadni mam 15ky :D nemam ty krouzky ;) ale sem taky zvedavej jak tobude vypadat :( No ja si pockam az tam budu mit nalepeny ty lemy a pak se uvidi, zmensuje to asi na fotce, ale ve skutecnosti to tak neni, ja kdyz na ne koukam ve skutecnosti tak jsou velky proste :lool: jinak co se tyka drhnuti apod, jednak s timhle autem jezdim vetsinou kolem prahy a okoli, takze ze bych ji nejak hyper nakladal to urcite ne a s tim problem nebude Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Nekazte mu radost, já to schávlně napsal tak kulantně a vy to na něj vybalíte. Myslím si, že hodně opravdu udělají ty plasty kolem, a navíc to není zrovna fotka z fotoalba, takže i to může hrát roli, všichni víme, jak je okta zrádná na focení. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 teoreticky me napada vymenit ty kola za ET45 este... Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 už jsem v klidu s tím jak mě lezou ty 19" na OCtě. Jestli tohle je malinko tak mě to neleze vůbec :D a fakt vypadají, že jsou menší kamaráde Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 vždyť tyhle se v ET45 nedělaj ne? jestli jo tak už tam měli dávno bejt :) jako leze to slušně ale pokud to dáš trochu nazem tak to malinko zaleze a v kombinaci s těma plastama to snad tak hrozný nebude :( jinak chválím plot nakonec dobrý řešení si myslím :D a ještě mě napadlo hodit tu pokličku do černý barvy mohlo by to vypadat zajímavě ;) a mě nepřijdou malý spíš velký jak svině co se týče celýho průměru kola fakt to jsou 225/40? :) a ještě mě napadlo pokud se dělaj v ET45 tak vzít jenom dvě s tou 45 dát je dopředu a to co máš nazutý dát dozadu :lool: Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 O poklicce jsem tez presvedcen, ze bybyla dobra v cerne! To co rika bracha ma logiku s tim ET 45! Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 to co rika bracha sem asi pred 20 minutama zacal resit s Alcarem uplne nezavisle, najednou se na tom konfiguratoru objevila kombinace kol na napravach :( ale problem je ze vzadu ma byt pak guma 255 ale na to seru teda :lool: jdu zkouset ty dve co maji byt vepredu vymenit u alcaru za ty ET45 a uvidime ;) kdyz sem je vybiral tak mi prislo ET45 hrozne zalezly, ale na OII je to proste jiny nez na OI jak jsem zvyklej :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 aktualni info : vyroba ET45 je naplanovana za 2 mesice :D Na zacatku mesice okamzite kupuju lemy scout a hci vedet jak moc to schova kola ;) Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 to jsou lamy nechápu proč dělaj polovinu kol v rozteči 5x112 jenom s ET35 vždyť to nejde pak na půlku aut z koncernu golf, leon, tiguan apod... jediný na co to snad jde je super a passaty... potom už ti je asi nevymění co? :D Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 :D zlatej svetr... promin, sefe, ale musel jsem Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 teoreticky me napada vymenit ty kola za ET45 este... To by Ti lehce pomohlo, ale už je máš obuté, ne? a ještě mě napadlo pokud se dělaj v ET45 tak vzít jenom dvě s tou 45 dát je dopředu a to co máš nazutý dát dozadu :D O poklicce jsem tez presvedcen, ze bybyla dobra v cerne! To co rika bracha ma logiku s tim ET 45! to co rika bracha sem asi pred 20 minutama zacal resit s Alcarem uplne nezavisle, najednou se na tom konfiguratoru objevila kombinace kol na napravach ;) ale problem je ze vzadu ma byt pak guma 255 ale na to seru teda :( Jen ta stopa bude divoká, když zadek bude širší než předek. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 no to by nevadilo, sem s nima dohodnutej, ale dneska sem to nandal i na zadek a asi to necham, me se to libi i kdyz gumy by mohly byt vyssi na tu 4x4 ale je to gut, kdyz sezenu podvozek a pude to o 3cm niz tak to bude OK a este plasty scout a bude :D houmik - ja ti dam zlatek svetr, este to neni dodelany tak to neshazuj ;) Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Já mám ty nový disky ET46 a je to na můj vkus tak akorát - mám teda 17", ale většina lidí co to na autě vidí se ptala, kde jsem sehnal takový pěkný 18". Jsem zvědavej jak ty kola budou vypadat až to bude hotový. Zatím se nevyjadřuju. Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Ty voe, vy prezidentovi davate cocku :D Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Snižovat 4x4? Pak právě pozbývá smyslu ta všehrabka, ne? :D Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 Ty voe, vy prezidentovi davate cocku ;) Jakou čočku? To je konstruktivní kritika, abychom ho vybičovali k maximálnímu výkonu a aby z toho plechu byla pěkná prezidentská limuzína :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 Doufam,ze o vikendu dorazis vsehrabem,abych to zhodnotil jak to vypada live.. :P Jo a uz vis,kdy dorazis a v jakem poctu? :) Jinak naopak by ty pneu mely bejt nasprcnuty vic,nez jsou na vsech ostatnich OII v 18 vzhledem k tomu,ze jsou to 8,5"... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 no teda zatim Víťo nic moc, ale tak snad se to tema plastama vylepsi a nebude to tak trcet ven, pak by to mohlo vypadat velmi dobre, pokud to bude treba zaroven s tema plastama, ale vzhledem k tomu, ze je to 4x4 bych to dolu nedaval, stejne si moc nepomuzes a porad to bude vysoky :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 tak po 180 ten podvozek potreba bude, dal bych ji o 3cm niz a na zimnu nahoru Vsehrab mam jen na zimu jak jsem rikal vikend - spatny panove, napisu vam email, zdravotni problemy v rodine :P Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 no tak je to skoda ze nedorazite ale takhle jak pises to se neda nic delat.. :) hele akci bude vic a narezek ze Jiriku :P fotky a videa z jachty ukazem treba tam... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 jj v cervenci budu delat dalsi kolo asi u me na chate :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 aaaaa u jijky na chate jsem jeste nebyl, ja vzdycky chtel jet tam jak foti auta pod tou skalou, ale to je doma a ne na chate ne? :P tak to musis udelat doma, ja chci tu skalu videt :) :D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 neee to fotim vzdycky na chate :-) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 21, 2011 Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 a my byli uz i v ty skale :P Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky