vittorio Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 ja bych to videl v tom ET, alespon u me, logicky vzduch neobteka jak by mel a zarazi se o to kolo, cili to samy jako kdyz vzadu otevres okno a vzduch narazi na zadni sloupek jakoby a taky to dela ty divny zvuky. kola jsou extravagantni, ale ke svetly barve a tem tmave sedejm plastum mi pasnou jak prdel na hrnec, az este nasetrim koupim podvozek na 4x4 a o 4cm ji na leto poslu niz at to neni tolik, tim taky malicko zalezou :D HOLAAAAA DNESKA MAM NA POSTE PRAHY A LEMY BLATNIKU :D ZKUSIM OPATRNE OBOUSTRANKOU VECER NEJAKY TEN TUZING ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 tak hned nejaky foto jo? :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 uvidime co s tim doma udelam, ale uz mam fotak doma :D Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 no doufam, ze uvidim fotky :D ja dneska taky budu tuzerovat tmavy svetla na prdel.. :D Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 HOLAAAAA DNESKA MAM NA POSTE PRAHY A LEMY BLATNIKU :D ZKUSIM OPATRNE OBOUSTRANKOU VECER NEJAKY TEN TUZING :D Tak od koho nakonec?A cenofka? ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 zase takhle listuju a? :D http://aukro.cz/zadni-naraznik-skoda-octav...1585626019.html Odkaz ke komentáři
Davon Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 ...........ja dneska taky budu TUZEROVAT tmavy svetla na prdel.. :D A Policajti budou BUZEROVAT :D Naraznik SCOUT - myslim, ze Vitto si uz pro nej jel jak to videl ;) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 nee to je origo visteon s cislem - cerna je jen ta prostredni svetla cast :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 presne pane Ovi, taky mam jedny novy na prodej :lool: martin uz vcera volal :D nakounec jsem ty plasty koupil od frajera z aukra ale se slevou, maji byt lakovany uz prave ale vcera jsem to nestihl vybalit :( dneska to vybalim a za svetla prilozim a uvidime :) na zadni naraznik jsem vcera uz koukal :D napsal jse mu jestli ma i difuzor a odrazky, to ma kazdej voholeny by me zajimalo kam ty difuzory a odrazky davaj Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 spíš kde ty nárazníky berou... :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 tak u nekterych je jasne videt ze jsou z bouracek, kor tenhle z aukra vypada ze je to vrakac, ale samo otazka jak se to tam dostalo, kazdopadne jako i kdyby to bylo zbouracek nebo corek tak mi vysvetli, kam zmizely ty odrazky :lool: nejhorsi je ze tech veci na scouta moc neni :) Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 no nesmis se nikde zdrzovat... hned domu a do garaze :lool: ja to vcera stihnul :) Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 takmer konkurencia ? :) http://auto.bazos.sk/inzerat/7957913/Proda...i-4x4-Scout.php Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 1, 2011 Sdílet Odesláno Květen 1, 2011 tak cooo už si to zkusil ty plasty?? :) Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 to 'Gracho': Mě to moc k té "mojí" barvě nesedí. Šedivá, bílá nebo červená je podle mě hezčí. Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 ty jo, tady je to jak v čekárně u doktora...člověk čeká a čeká a čeká a furt nic Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 uz to tlacim do PC z mobilu je to vice nez uspokojujici mam radost, kolo se pri pohledu shora schova Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 prah mi tam tou malirskou paskou nechtel drzet a nicim jinym jsem to pridelavat zkusmo nechtel :( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 takhle to proste vypada porad napul kdyz to nema narazniky a prilepeny ty plasty :( Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 ale tak asi jo :( az to bude komplet.. :D Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Já bych řekl že jo-vypadá to good :( Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Hele,myslim,ze az to bude komplet,bude to jina liga.. :D :( Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 neměj nervy, vypadá to dobře...budiž ti útěchou, že to bude už jen lepší a lepší :( Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 jj, kluci mají pravdu, myslím, že až to bude hotové celé, tak to bude dobré Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 ten lem s tim kolem krasne licuje :( a ve finale to bude vypadat hodne dobre.. takze urco klidne spani :D Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Až to bude komplet, bude to vypadat dobře, líbí se mi to... :( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 diiiiiky uz sem byl z ty kritiky nervni, ale kdyz sem to tam prilozil a drzel u toho ten prah tak jsem si liboval a tesil se :( uz chybi jen doresit zadni naraznik a lakovani :D jinak uz vsechno mam na par drobnosti... premyslim ze to vezmu klempirovi nejakymu na opravu tech dulku a promacklin jestli to nejde nejak udelat a pak bych to mozna nechal polepit na jinou barvu cely....ovsem k tem kolum a vsemu by prisla na radu asi jedine bila...ale to je zatim jen takovy napad, budto z gruntu prestrikat cely auto a nebo polepit... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky