Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

ja bych to videl v tom ET, alespon u me, logicky vzduch neobteka jak by mel a zarazi se o to kolo, cili to samy jako kdyz vzadu otevres okno a vzduch narazi na zadni sloupek jakoby a taky to dela ty divny zvuky.

kola jsou extravagantni, ale ke svetly barve a tem tmave sedejm plastum mi pasnou jak prdel na hrnec, az este nasetrim koupim podvozek na 4x4 a o 4cm ji na leto poslu niz at to neni tolik, tim taky malicko zalezou :D

HOLAAAAA DNESKA MAM NA POSTE PRAHY A LEMY BLATNIKU :D ZKUSIM OPATRNE OBOUSTRANKOU VECER NEJAKY TEN TUZING ;)

Odkaz ke komentáři

presne pane Ovi, taky mam jedny novy na prodej :lool: martin uz vcera volal :D

nakounec jsem ty plasty koupil od frajera z aukra ale se slevou, maji byt lakovany uz prave ale vcera jsem to nestihl vybalit :(

dneska to vybalim a za svetla prilozim a uvidime :)

na zadni naraznik jsem vcera uz koukal :D napsal jse mu jestli ma i difuzor a odrazky, to ma kazdej voholeny by me zajimalo kam ty difuzory a odrazky davaj

Odkaz ke komentáři

tak u nekterych je jasne videt ze jsou z bouracek, kor tenhle z aukra vypada ze je to vrakac, ale samo otazka jak se to tam dostalo, kazdopadne jako i kdyby to bylo zbouracek nebo corek tak mi vysvetli, kam zmizely ty odrazky :lool:

nejhorsi je ze tech veci na scouta moc neni :)

Odkaz ke komentáři

diiiiiky uz sem byl z ty kritiky nervni, ale kdyz sem to tam prilozil a drzel u toho ten prah tak jsem si liboval a tesil se :(

uz chybi jen doresit zadni naraznik a lakovani :D jinak uz vsechno mam na par drobnosti...

premyslim ze to vezmu klempirovi nejakymu na opravu tech dulku a promacklin jestli to nejde nejak udelat a pak bych to mozna nechal polepit na jinou barvu cely....ovsem k tem kolum a vsemu by prisla na radu asi jedine bila...ale to je zatim jen takovy napad, budto z gruntu prestrikat cely auto a nebo polepit...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...