Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

jak rikas, ale tak interne pocitam s tim ze to neklapne, proto je na ceste podvozek ( clovek objedna v CR a doveze mu to primo UPS z Nemecka) aby to nevypadalo jako koza vysoky a jeste jeden plan na jejich pohodove vratnou upravu.

Co jsi vzal, taky AP?No tak jasny,vis jak,nikdo nechce dneska drzet veci skladem,kdyz to muze do cca tydne prijet UPS bud na kram,nebo primo domu.. ;)

Odkaz ke komentáři

ale, byl si donucen si to koupit :)))))

ne zajedeme voba, schvalne mam pozvolny najezd na pozemek :D sem to kupoval kdyz jsme jeste mel svetr :D

Tak Focus rozhodně nebyl z donucení a Mondeo za tu cenu by nekoupil jen hlupák, roční auto s takovou výbavou a za ty prachy :)

Tak hlavně máš 4x4 a ta tě tam vytáhne i přes břicho :D

Odkaz ke komentáři

panáčkovi to pěkně leží :D a toho mrd*ní s tim a nakonec to Jelda zachránil, když pan Louka selhal že? :lol:

Kolečko je pěkně orvaný, když si to dovezl a dával sem je dolů, tak mi šrotovalo, jestli sem to neudělal já, že je to tak čerstvé a pán ani nic neřekne :P

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Co jsi vzal, taky AP?No tak jasny,vis jak,nikdo nechce dneska drzet veci skladem,kdyz to muze do cca tydne prijet UPS bud na kram,nebo primo domu.. ;)

jj taky Ap, myslel jsem to spis pozitivne nez negativne. Jeste musim objednat predni a zadni ulozeni udelam to prijednom. Silentbloky na predku byly meneny pred 30 000km

Odkaz ke komentáři

tak to si myslim ze on vyjde urcite levneji, plasty jsou v priprave na lak takze to jen odmasti a pojede ne ?

Nene, ty plasty bocni jsou proste holy z vyroby, asi se musi zaklad dat a pak audi grau :(

Fotka od chjetjova je parádní!!! BTW: Vittorio nebyl jsi dnes v Mělníku? :)

jasne ze byl a zrovna vcera rikal pritelkyni, hele mame novyho clena z melnika, ale nepamatoval jsem si nic nez Martin, tak jsem nedokazal zjistit jestli se znate :D ja tady pracuju ve Straznicky v RETALu :) a ona tedy taky :)

panáčkovi to pěkně leží :D a toho mrd*ní s tim a nakonec to Jelda zachránil, když pan Louka selhal že? :lol:

Kolečko je pěkně orvaný, když si to dovezl a dával sem je dolů, tak mi šrotovalo, jestli sem to neudělal já, že je to tak čerstvé a pán ani nic neřekne :P

lezi krasne,jeste jednou velky dik :) no ja byl na sebe tak nasranej, ze jsem to zadusil v sobe radsi :D :D

Jeden celkovy bocni pohled :)

IMG-20120613-00004.jpg

Odkaz ke komentáři

Nene, ty plasty bocni jsou proste holy z vyroby, asi se musi zaklad dat a pak audi grau :(

Jestli s nim budu mluvit zeptam se ho, jestli se ti stim pak chce tahat na Moravu na lak. POkud by mel delat ten naraznik chtelo by to aby videl auto a prilozil vzornik hadam tech Stounek bude tri prdele odstinu.

Jeden celkovy bocni pohled :)

Ten predek by to chtelo jeste trochu dolu ne ? :pivo: :pivo: :pivo: Jsme zvedav jak to bude vypada s tim oplastovanim. Nejde to tam nejak prilozit a udelat fotku?

Dneska rano jsem potkal novou A6 Allroad a v bile no ty wole .....

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...