Přejít na obsah

vittorio - snížená SCOUTed 4x4 - R.I.P.

Doporučené příspěvky

diiiiiky uz sem byl z ty kritiky nervni, ale kdyz sem to tam prilozil a drzel u toho ten prah tak jsem si liboval a tesil se :palec:

uz chybi jen doresit zadni naraznik a lakovani :D jinak uz vsechno mam na par drobnosti...

premyslim ze to vezmu klempirovi nejakymu na opravu tech dulku a promacklin jestli to nejde nejak udelat a pak bych to mozna nechal polepit na jinou barvu cely....ovsem k tem kolum a vsemu by prisla na radu asi jedine bila...ale to je zatim jen takovy napad, budto z gruntu prestrikat cely auto a nebo polepit...

jedním slovem renovecars.cz je to borec

Odkaz ke komentáři

Karosar.cz byla super volba a nemůžu si je tam vynachválit - přijel jsem tam, kouknul na defetky, dohodli jsme se na velice příznivé ceně a za 4 hodky mi volal at si pro to přijedu, že to je hotový.. hluboce před jejich prací smekám.

Lakovaný plasty na scouty jsem už párkrát viděl. Na mladoboleslavsku jezdí červenej a stříbrnej scout, kterej má všechny ty "plasty" v barvě auta. Na auto, který se chce tvářit jako 4x4 (a neberte to zle) se mi to moc nelíbilo. Jako kdyby se to hodilo k zemi tak by to bylo možná zajímavý.

Odkaz ke komentáři

jasne ze chci pritvrdit, driv jsem byval nekonfliktni a nic jsem z toho nemel tak ted jsem konfliktni a bavi me to vic. ;) :P :D :D :loool:

Nerozporuju na co ty mas nebo nemas auto (a to hlavne protoze jsme u Viktora ve vlakne). Viktor tu jasne uvedl proc chce auto s haldex, a taky ze v lete by vlastne vubec nevadilo to poslat dolu a ze potrebuje 4x4 vlastne jen v zime. Pak jsem prijde Roman a placne co placnul.

Tvrdim ze haldex v OII ma prinos prave na silnici a v situacich (kdy je povrch kluzky) vic nez v terenu, takze tim ze tu 4x4 snizis

tak rozhodne neztraci smysl, ciste teoreticky by se na silnici mohla chovat jeste lepe.

Odkaz ke komentáři

Mě by zajímalo co z toho máš teď? ;)

Právě proto že jsme u Viktora ve vlákně tak bychom mu ho neměli zbytečně zaplňovat.

Roman vyjádřil názor (se kterým se ztotožňuju o pár příspěvků dřív ZDE).

Když je názor jiného pro Tebe plácnutím je to Tvůj problém.

Tvé tvrzení respektuji, ale Haldex využívám jinak. Nicméně OII 4x4 a Subaru či Lancer jsou jablka, hrušky i švestky pohromadě :P

Howgh!

Zpět k tématu.

Odkaz ke komentáři

zaijmava debata, klidne pokracujte ;)

ja chapu a souhlasim malicko s olafem, kdo to tady cte tak vi ze ja mam 4x4 jen a pouze kvuli zimnimu obdobi abych se vyhrabal z vesnice a abych na druhou vesnici dojel na chalupu pod jested.

na to mi haldex v OII uplne staci, co se tyce leta, premyslim o stavitelnym podvozku (abych prave v zime vubec vyjel - stejne pro 4x4 je max snizeni 5cm co sem zatim zjistil) a tim padem mit scouta trochu u zeme na 18kach a to by sakra drzelo stopu :P uz ted na gumach s tou 4x4 v nekterych meznich situacich citim jak se to prida a paradne drzi, a to je seriovy podvozek.

cili snizovani prichazi v uvahu, lakovani tech plastu do nejake barvy asi urcite ne, premyslel jsem o cerne leskle ale malicko se bojim jak to bude vypadat a taky jak dlouho to takhle vydrzi hezky cerne leskly, nehlede na to kolik by to muselo stat. barva by mela byt kontrastni aby to vynikalo, scout sem se z toho rozhodl udelat prave kvuli tomu kontrastu a do nej uz mam i kola :D

radeji opravim ty promackliny, zkusim na zaruku rozstrik zadni casti kde gumy tesneni odrely lak az na kastli a dolakuju narazniky do Stounky abych je mohl nasadit :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...