felda Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Ahoj, při výměně hadice ke klapce octavie / 1,6-74, 1998 / jsem zjistil, že se odchlipuje nalévací hrdlo motor. oleje od "hlavy", tak jsem jej sundal úplně. Vypadalo to, že hrdlo tam drželo nějakým bajonetovým závěrem s těsněním - ale asi to někdo urval přede mnou, bylo tam dost tmelu. Asi tam budu muset dát orig. díl, normální mototechny to nevedou, nevíte někdo cenu? Zajímá mne hlavně jak častá je to závada, mám dojem, že to bajonetové uchycení nemůže nikdy spolehlivě fungovat, jestli je ten díl za 1000, mám chuť to zase odmastit, připlácnout silikonem a uchytit nějakou objímkou k plast. krytu okolo? Děkuji za připomínky. Mirek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Ten diel je asi 06A103483D a stojí cca 88KČ. Teda ak je to on, príp. daj foto (ja mám 1,9TDI a tam mám gumové tesnenie a to drží dobre) //edit: aha, tak to neni ono, daj foto radšej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Ten diel je asi 06A103483D a stojí cca 88KČ. Teda ak je to on, príp. daj foto (ja mám 1,9TDI a tam mám gumové tesnenie a to drží dobre) //edit: aha, tak to neni ono, daj foto radšej Ahoj, tu jsou fotky. mirek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 9, 2011 Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 06A103465B (http://www.cc-autodily.cz/odvetravac-octavia) + tesnenie 06A103483D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
felda Odesláno Březen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2011 Skvělá práce, Snake. Díky m. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michal55 Odesláno Srpen 6, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2017 Zdravím vespolek. Dá se nějak vyměnit to těsnění bez demontáže celého krytu hlavy válců? Mám mezi krytem a nalévacím hrdlem trochu vakl a teče tamtudy olej, tak že bych to těsnění vyměnil. Má někdo nějakou zkušenost? Děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.