joe4090 Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 Zdravím zkoušel jsem hledat, ale pokud to tady je tak se předem omlouvám:-) Chtěl jsem se zeptat těch, kteří jeli v obouch výše uvedených motorizacích, jak moc velký je v nich rozdíl resp. jestli má cenu kupovat RS a nebo stačí "jen" 1.8TSI?? Já bohužel jel pouze v 1.8 ve verzi Ambiente a docela se mi ten motor zamlouval, ale furt tak nějak pokukuju po RS. Tak kdyby jste se podělili o zkušenosti byl bych rád. Díky. J. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 10, 2011 Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 jestli to chces resit jen motorove posunul bych tohle tema do sekce motory, pokud se na to osem chces divat i z pohledu toho ze 1.8 TSI v L&K bude pohodlnejsi a dost mozna i levnejsi nez 2.0 TSI RS se stejnou vybavou tak k tomuhle bych si dovolil tento prispevek presunout do vlakna Koupe OII ktery je v tehle sekci. Dej vedet prosim. Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
joe4090 Odesláno Březen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2011 jde mi spise o srovnání motorů, díky..:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.