Bond Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Ahoj všichni. Mám Octavečku I, 1,9 TDi, 66 kW. Z dnešního rána mám zajímavou zážitek. V garáži jsem nastartoval a vyjel ven, šel jsem zavírat dveře od garáže a najednou auto samo zhaslo. Vlezl jsem dovnitř a na palubce blikala kontrolka oleje a zvuková signalizace pípala stejně jako blikání. Šel jsem kontrolovat olej a bylo ho málo. Tak jsem dolil cca 3 dcl a normálně nastartoval a jel. Vše již ok. Má Octavka nějaké čidlo, které když je hladina oleje nízká tak začne signalizovat a dokonce sama zhasne motor??? jak výše popisuji, máte někdo stejnou nebo podobnou zkušenost??? Dík za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dushky888 Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 cidlo hladiny oleja niektore maju. Ale ci koli tomu aj zdochne motor, to neviem. Kontrolka ti svietila na zlto alebo cerveno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bond Odesláno Březen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 blikala červeně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Snake Odesláno Březen 14, 2011 Sdílet Odesláno Březen 14, 2011 Však to neni nízky stav oleja, ale tlak oleja, bacha na to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.