marros11 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Ahoj, mam problem s osvetlenim kastliku u spolujezdce. Po otevreni by mel svitit ale nesviti. Sroubovakem jsem to svetylko vyloupl a zjistil ze tam neni nejaka pojistka ci co na propojeni, nevite co mam koupit a zastrcit do toho aby to svitilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Svetielko ti bude svietit len pri zapnuty hlavnych svetiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marros11 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 ALe kdyz jsem ho sroubovakem vuloupnul, tak jsem zjistil ze tam chybi nejaka pojistka ci co, proste tam na mne ted koukaj dva vyvody a z boku plastu je napsano 12V/3W myslim, takze tam musim neco soupnout co to bude napajet to svetylko. Je tam totiz jednoducha pruzinka ktera pri otevreni kastliku se dotkne kostry a tim ji rozsviti.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Vyfoť to! Žádná pojistka tam není. Je tam jen sulfidová žárovka. Buď je prasklá, nebo je to blbě nastavené a při otevření se to nesepne. To jde vyladit, když sundáš kastlík. Tak to necháš připojené a vyhraješ si s tím aby to svítilo při otevření. Nebo podle toho co popisuješ je to vůbec připojené? Mě to zase svítilo furt :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marros11 Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 to bude asi ono, nikde to pripojene nebylo, jen jsem to vyloupul a zadne dratky neodpojoval.... Takze to ma byt napojeno na nejakou koncovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 :) ty voe Jo musí tam být někde koncovka z drátem :P A bude tam někde ten odpojenej kablík :P Hele nebylo tohle v O1? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marros11 Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 kua, ja tam vsude hledal, a nikde ho nenasel.... takze budu muset rozebrat pristrojovku abych se tam nejak dostal, popripade odmontovat kastlik.... no nic pohledam v dilenske prirucce jak na to a pres vikend to zkusim prubnout.... dik za help! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Červenec 24, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 Shoď kastlík spolujezdce a za ním najdi dvojici napájecích kablíků s konektorem, zapoj do světýlka a je to, práce tak 10 minut. U O1 5 šroubků, v O2 je jich 6 (jeden je navíc pod bočním krytem palubky). U O2 neodpojuj konektor vypínače airbagu - velice těžko se pak zastrkuje zpátky...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marros11 Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 dik moc za prakticke rady, potom napisu jak jsem dopadl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marros11 Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2009 tak svetylko uz sviti! Byl to kua jen ten kablik nezapojeny, stacilo povolit sroubky a lehce povytahnout kastlik a dratek na me koukal tak sup snim do svetylka a ejhle ono to sviti!!! Supr, uz jsem spokojenejsi.... jeste jednou dikec za rady.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 22, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 Mam taky problem se svetylkem,kdyz jsem zkousel davat ledku do kufru tak mi vyhodila pojistky,koupil jsem novou vse sviti krom toho kastlik,sufitka je ok,pro jistotu jsem koupil novou ale zase nesviti,neni nato zvlast pojistka ze,Nevite cim by to mohlo byt u OII? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Shoď kastlík spolujezdce a za ním najdi dvojici napájecích kablíků s konektorem, zapoj do světýlka a je to, práce tak 10 minut. U O1 5 šroubků, v O2 je jich 6 (jeden je navíc pod bočním krytem palubky). U O2 neodpojuj konektor vypínače airbagu - velice těžko se pak zastrkuje zpátky...) Taky jsem s tím zápasil, ale stačí odšroubovat 2 šroubyco jsou na kastlíku, uvolnit konektor a zastrčit zpět, protože jak říkáš, dostat to tam jen tak je téměř nemožné:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Svetielko ti bude svietit len pri zapnuty hlavnych svetiel. co ??????????? to je teda novinka.!!!!!!!!!! světlo musí svítit i při vypnutém motoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venysek1 Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Zdravím, nevíte někdo číslo dílu toho kompletního světýlka nebo kde ho levněji zakoupit? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 1J0 947 301 ale za tu cenu bych byl radsi po tme:) http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0947301-svetlo-odkladaci-schranky-oe-14151.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Únor 22, 2015 Sdílet Odesláno Únor 22, 2015 ja to kupoval z ciny: http://www.aliexpress.com/item/OEM-Glove-Box-Light-Storage-Compartment-Lamp-fit-for-VW-JETTA-BORA-1J0947301/1959503544.html doba dodani sice mesic, ale za polovic a funguje bez problemu, vse pasovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.