stenly1972 Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Kluci dnes jsem zjistil , že mám odpojeno nějaké čidlo co se skrývá za zámkem kapoty , oč jde ???? děkuji za INFO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Pokud to máš odpojené tak nevidíš na maxidotu signalizaci otevřené kapoty motoru, to čidlo má ještě funkci pro případ signalizace žluté kontrolky mazaní ( varování že je stav oleje v motoru nízký ), při odpojení ti to asi nebude nic signalizovat, nebo otevření a zavření kapoty to varování nezruší. Už se tady o tom někde psalo, třeba mě někdo doplní . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Já to mám třebas zapojené a otevření kapoty taky nevidím r.v. 2003 ambiente. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Březen 16, 2011 Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Tak to nevím, mně maxidot ukazuje kapotu motoru, kufr a všechny čtvery dveře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly1972 Odesláno Březen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2011 Díky , kamarád mě říkal o signalizaci mazaní , při otevření kapoty by se měla tato porucha smazat a znovu pak objevit , pokud jsem to dobře pochopil . Zajedu někam na opravu nemají ,,liberečáci,, nějaký kontakt v okolí CL ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.