Přejít na obsah

Zatekani u spolujezdce

Mumuinek

Doporučené příspěvky

Ahoj vsem,snazil jsem se zde najit vsechny mozne napady a zajimalo by mne kudy by mohlo jeste teci dvermi u spolujezdce?

Mel sem potrhany igelit uz kdyz jsem auti koupil a nejaka ta voda se tam vzdy objevila na tesnici gume a neco steklo ke spolujezdci na koberecek a neco pod sedacku..proste cestu z gumy si to naslo ale misto toho aby to slo ven zustalo to uvnitr ..:smich:

Tapec jsem mel sundany a snazil jsem se igelit co nejlepe zalepit lepil jsem chemoprenem a jeste na vrch izolepu abych mel jistotu.Pak vse krasne ustrojil a skoro tomu bude mesic co se radoval ze je vse krasne suche ... no ale dnesni destik me ukazal ze ne vse je tak jak ma byt a voda se zas ukazala. Nekdo nejake napady?

Co jsem koukal, voda je na gume jakoby pod tapecem ale nedokazu zjisti jestly tece gumou a nebo nekudy spod tapecu i kdyz igelit je prilepen..

Da se nekde sehnat i ten origo igelit nebo to vyjde draho?A na co se mohu jeste zamerit abych mel pokoj od zatekani?

Díky za napady ...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
  • o 3 týdny později...
  • o rok později...

Nevím co tady řešíte ohledně igelitu, ale ten díl není z igelitu a má tam ještě jednu funkci a to izolační vlastnosti ( teplota a hluk ).Igelit je naprosto k ničemu.Když už se v tom hrabat tak se to dá řešit tlumícími materiály, které se používají při zástavbě audio sestav, ale stojí to peníze naproti igelitu co používáte na odpadky.Bohužel potom ty auta vypadají jak vypadají, když se po někom něco opravuje a předělává.

Upraveno uživatelem Bohouš
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...