p2p Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Vcera kolem poledne jsem doma zaparkoval a potom, co jsem se autu vratil po 2 hodinach, jsem z hruzou zjistil, ze mi nejde odemknout CONSTRUCT... :) Poslal jsem maminu pro nahradni klice , ale stejna... neslo odemknout... Z hruzou jsem resil otazku odtahu a jinnych neprijemnosti, ale potom mne napadla myslenka tzv. bumping... Bochal jsem po tom z ruznych stran a povedlo se. Pro uklidneni jsem jeste pred tim hledal znamky poskozeni atd ale nic tam nebylo... Rikal jsem si vyborne, aspon to pojede... vystrikal jsem to WD 40 a poradne vyfoukal vzduchem, ale zamek se chova stejne... Na radu Ol@fa jsem rano mazal do servisu a skoncil jsem az u vyrobce V. Mezirici (zastoupeni) co se s tim da delat... 1. musite mit nejaky jejich zalisovany certifikat a potom je zaruka na 5 let... mne to u prodeje nedali... resi to ted Skoda prodece... 2. musite mit kazdy rok kontrolu zapsanou u toho certifikatu a potom mate jejich klasiku zaruku na 5 let... No martirium jako svine... byl jsem u prodejce a resi tem papir a predbezne jsme domluveni na pondeli, na vymenu... cca 5 hod prace ... a to jeste neznam jestli na zaruku nebo za love.... (CCA 4000 Kc) vyndat stary CONSTRUCT a dat tak komplet new... Mate nekdo s timto ZARIZENIM nejake spatne zkusenosti??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 A odpovim si sam... Ted mi volal primo zastupce firmy pro moravu z F. Construct a ma mvymenu zamku Construct na zaruku... Nemam predstavu jaka jednani probehla mezi Porche Brno a Contrucem ale pro mne je to dobra zprava, uz odemne nevyzaduji zadny certifikat a podobny nesmysl... Jsem predbezne objednan na vymenu na pondeli, ale jeste to musim potvrdit... No uvidime ale urco budu fotit co a jak... Jednu informaci jsem nenapsal... mam construct namontovan na aute necele tri roky... (3) a proto jsem byl prekvapen tou 5 letou zarukou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ja som s Constructom nemal nikdy problem, ale zarazilo čo si písal, že každý rok treba ísť do servisu... Keď mám predĺžený interval tak ma tam vidia raz za 2 roky... A navyše ani vtedy na garančke s Constructom nič v Porsche nerobili... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 No prave ta informace o te rocni kontrole je primo od zastupce Construktu... v porche na to docela serou... byt tebou tak si tam zajdu a klidne se odvolej na mne... at ti orazitkuji ten papir at mas 5 letou zaruku... ta vubec nesouvisi z LL intervalom na oleji nebo garancce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 a co vic, nam kdyz jeden rok (tusim 2004) ukradli firemni auto, pojistovna chtela dolozit ze construct byl na pravidelnych rocnich prohlidkach. Jinak kraceni plneni, pac byl uveden jako zabezpeceni vozidla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Mate nekdo s timto ZARIZENIM nejake spatne zkusenosti??? Máme v rodině Constructy třech různých typů na třech autech, a problém nikdy žádný nebyl. A Olaf to tu už píše, to potvrzení je i pro pojišťovnu a chtějí ho nejen v případě krádeže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Měl jsem Construct na O1 6let denně 8x on-off a bez nejmenšího problému - byl to ten co měl klíček zuby na jednu stranu (klasický klíč) Na O2 mi prodejce namontoval taky Construct, už ten s plochým klíčem.. a za měsíc jsem najednou nemohl odemknout... po 15min lomcování se to podařilo... pak to asi 3x zafungovalo, pak zase 15min lomcování. Dojel jsem domu, zkusil druhý klíč a jen jsem zamkl... na odemčení zase X minut pokusů až se tedy povedlo a dál už jsem nezamykal a objednal se přímo na pražské zastoupení. Přímo tam mne čekali doslova na vrátnici (to jsem čuměl jak puk) auto rovnou na dílnu a za dvacet minut bylo venku i s novým zámkem. Měnili ho celý, né jen vložku. Omlouvali se, dostal jsem hromadu presentů a na závěr se uřekli že když je smolík tak je smolík a budu tam za měsíc zase Tak to jsem vyvalil oči jako jestli to myslí vážně, tak to pak zahlazovali.. ale vyplynulo z toho, že to neobvyklé není... takže na dovolené auto radši nezamykám protože nevím jak tam mají kde zastoupení.. ale je fakt že jezdím do bezpečných zemí kde tam i lyže a pod. nechávám viditelně přes noc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Construct 3 system - mám přímo od nich servisní knihu jezdím na servisní kontroly co rok a jsou zdarma, jinak 2x problém z toho 1x odtah. Z tou ČP při odcizení auta to je pravda, chtěli po mně potvrzení o servisních kontrolách... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Teda z těch posledních dvou názorů to vypadá, že štěstí má ten, kdo problémy nemá My máme doma v Astře ten s tím klaisckým klíčem, ve Fabii už plochý a v Oktě taky, navíc se znakem škodovky a klepu to, opravdu za ty roky nikdy problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 moje problémy spočívaly v odfláklé montáži nového systému 3SYSTEM(1.přenášely se vibrace do pedálu brzdy, 2. špatný lanko ke kapotě), po odstranění už funguje OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Předpokládám ale, že to původně montovalo nějaké autorizované středisko Constructu nebo Škoda servis, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Přímo Construct v Praze 5... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Na to není co napsat, pak se nemůžou divit, že spousta zákazníků odchází ke konkurenci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 jj nasrali mne tehdy dost, to lanko ke kapotě mi dali uplně jiný než má jiný člen zde na foru, měl jsem ho 3x tenčí, a ono se nějak prověsilo a zablokovalo řazení, odtah do škodovky kde přijel jejich technik a dali mi to lanko správné...co na to říci, vždyť montáž stála jen 9300,-kč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 Jojo právě tam v tom středisku na Praze 5 jsem byl... Miles - ale vibrace a lanko ke kapotě by tě nedohnali k odtahu ne? Proč odtah? Také jsi nemohl otočit (odemknout) klíčkem? Jinak mě to montoval Havex který je certifikovaným montážním střediskem a v montáži problém nebyl. Byl to vyloženě problém vložky - stavítek... Myslím že tento složitý plochý klíč je zbytečný, ten starý jednostranný bohatě stačil... Pochybuju že by to zloději planžetovali... buď to odtáhnou a nebo vezmou auto bez zámku. Jestlipak by se vůbec nějaká O bez zámku našla? Na to jak jsme tady pár lidí... a třetí problém... to je docela dost na nepříjemnost kterou to způsobí... A jestli je tohle pravda, tak možná stačí nalepit tam nálepku potištěnou obrázkem zámku a člověk ušetří 5000 za Construct... http://video.google.com/videoplay?docid=5395972361136388949# 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 19, 2011 Sdílet Odesláno Březen 19, 2011 (upraveno) - vibrace pedálu byla hned po montáží, prý něco přichytili na setrvák tak se přenášely vibrace motoru do zařízení a od toho do pedálu - odstraněno druhý den - odtah - dal jsem zpátečku zamkl šel nakoupit a přišel jsem a nešlo otočit klíčem, šel max o 1cm, odtah do nejbližší škodovky, přijel jejich technik za hodku hotovo vyměnil lanko ke kapotě, prej dali při montáži jiné... Upraveno Březen 19, 2011 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2011 Presne tak, u mne to vypada na nejake stavitko... uvidime co s tim soudruzi ve V. Mezirici udelaji... Stejnou bouchaci metodu jsem pouzil, kdyz jsem nemohl odemknout...a potom se topovedlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Tak jsem se prave vratil z V. Mezirici a musim skonstatovat, ze vsechno probehlo bez sebemensiho problemku... cca 2,5 hod... Dokonce, jsem byl prekvapen, ze mi dali zaruku na 5 let... Dostal jsem nejakou knizku a tam se musi potvrdit kazdy rok (ten kdo Vam to montoval) zaruka a potom opravdu je zaruka 5 let. A kdyz ne mate smulu... A kdyz se Vam to posere treba ve spanielsku tak za Vami prijedou a spravi to... Uz tam par krat jeli... Ta prohlidka je samo zadara a trva cca jedno kafe... Co vic si prat... Mam nejaky jiny typ klice a tvrdi ze bude bez problemu...Snad... A pomoci Dumpingu nejde otevrit.. Aspon mi to tvrdili a je to napsane i na jejich "brozure"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 To by mne zajímalo, co s tím dělají při těch ročních prohlídkách... Jj to se pak dovolená ve Španělsku vyplatí... Jak jsem psal, po této zkušenosti už v cizině nezamykám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DUsoft Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Měl jsem taky Construct, ale neuvěřitelně mě sr..o, že jsem vždycky nastartoval, chci řadit, zamčeno, chcíp, odemknout, nastartovat, odjezd. Až jako debil jsem si týden připadal, tak jsem to přestal zamykat a jenom jsem tam dával zpátečku, jakože jako ... A ta sleva na pojistce tenkrát nebyla zase až tak úchvatná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 To je jen o zvyku, už to mám tak automatické, že i když nezamknu tak odemykám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Haha DuSoft... to znám velmi dobře Startovat 2x je pro mne normální zátěžový test startéru..... :lool: Ale neboj nejsme v tom sami za debílky :) V Constructu jedním z těch presentů co mi dali byl takový ten navijáček - trocha lepší konstrukce než na permice na lyže... no a ten naviják si dáš na klíč auta a na konec té šňůrky ten klíč Constructu. A když už máš nastartováno ale zamčeno :) tak jemom vytáhneš z navijáku kolik potřebuješ a odemkneš.. Ale nemám to, s tím navijákem jsou pak ty klíče hrozný monstrum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 "Naviják" je taková berlička to radši vážně jednou za měsíc nastartuji dvakrát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 23, 2011 Sdílet Odesláno Březen 23, 2011 Ja mam v aute teda Defend Lock a mel jsem s tim taky problemy. Kdyz bych nechal auto stat tyden se zamcenou pakou, tak uz neodradim. Kolikrat jsem myslel, ze ten fofrklacek utrhnu. Od ty doby to radsi nepouzivam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 To je jen o zvyku, už to mám tak automatické, že i když nezamknu tak odemykám. To znám taky :) Jenže já si kolikrát zamknu před nastartováním, když si zapomenu zamknout po dojezdu :) Jinak já jsem na tom podobně jako Miles - Construct 3 System se zamykáním kapoty, a už mám v autě třetí kousek.. Pravda poprvé to nebyla chyba Constructu, při pokusu o ukradení světel se hnula kapota a tím pádem se zkřížil zamykací čep, a proto nešlo odemknout. Projevy jako u Milese - otočit šlo jen o kousek a klíč jakoby pružil. Takže odtah a výměna, kupodivu to Construct vyměnil zdarma, dokonce i odtah byl na ně ;) No a podruhé už přesně stejný scénář jako u Milese, zaparkoval jsem, zamknul, a neodemknul. Takže znovu odtah, bohužel byla neděle, takže systém mi ve Škoda servisu odemkli až v pondělí. Jen ho tehdy "deaktivovali" a na výměnu jsem pak jel do svého oblíbeného Constructu P5. Byli by to vyměnili v té škodovce celé, ale nebylo by to hned, a já jsem potřeboval odjet co nejdřív. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
1.8TSI Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 ;) Jo to taky znám, to mě může vždycky trefit šlak... nezamknu při odchodu - třeba úmyslně protože to je v podnikových garážích a pod. bezpečném místě a při příchodu automaticky vrazím klíč a otočím... čímž to zamknu... a to už si připadám jako úplný dement... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 to se mi stava porad hlavne v praci kde nezamykam a potom samo pred startem zamknu ... pro jistotu a delam jak jsi psal zatazovi test starteru ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.