miltas Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 dobry den jak poznam že mam face nebo pred face dekuji,, mam r.v98 1,6 74kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 do rv 2001 je předface 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 dam to asi do Octavia I > Ostatni co vy na to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 urcite to presun 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 22, 2010 Sdílet Odesláno Květen 22, 2010 do rv 2001 je předface ne ne 10 mesic 2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Květen 23, 2010 Sdílet Odesláno Květen 23, 2010 ok...m.r. 01 ;) ja taky věděl od kdy to dělaly..šlo jen o to že 98 je před face----a vizuální rozdíl snad pozná sám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Roman81 Odesláno Březen 18, 2011 Sdílet Odesláno Březen 18, 2011 Ahojte, jsem čerstvě Octávkář a chtěl bych se - jen pro mou zajímavost - zeptat zkušených a znalých, jak a podle čeho se dělí Octavie I. Já osobně totiž mám jedničkovou Octu v combu (TDi), rok 1999, zvenku je tváří starý typ (skleněná, rovnoběžná světla), ale vnitřek mám po faceliftu (čili palubku od budíků nekončí až po středu osy čelního skla, neboli téměř u spolujezdce). Jenže jsem viděl auto roku 2001, zvenku facelift (čili světla z plastu a s rozšířením ke středu), jenže vnitřek mělo s palubkou jako staré Octávky třeba z roku 1998... Může mi to někdo osvětlit, příp. ještě objasnit, v čem jsou OI před o po faceliftu rozdílné a v čem dalším vlastně spočívá facelift? Díky moc za odpo. Snad se na tom někdo slohově vyřádí Roman. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 (upraveno) Palubky s faceliftem vubec nemaj nic společnýho co ja vim :) Je to podle výbavy, takže okta před faceliftem měla tu tzv. "tsunami" přístrojovku a jenom výbava SLX měla tu "rádoby faceliftovou" a po faceliftu maj tu "tsunami" jenom výbavy classic, ostatní tu novější Jinak facelift byl roku 2000 a spočíval v pozměnění narazníku, že jsou celý lakovaný a neni ten plastovej podspoiler, větší grill a čirý světla Doufám že jsem to popsal pochopitelně a pokud v tom mám chybu tak mě opravte Upraveno Březen 22, 2011 uživatelem Trixx7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 (upraveno) Tak face ma hlavne jiny svetla, tuzsi karoserii, jiny sedacky, barvy interieru. Taky se musi rozlisovat auta, ktery sly na prodej v Nemecku nebo treba v Holandsku, tam mely ruzny kombinace, treba predface venek a face vnitrek. Pokracovat v tematu se mohlo tady, aby se to tu neroztahalo po celym foru. Upraveno Březen 22, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 facelift šel z fabriky od modelového roku 2001, tedy cca od půlky srpna 2000 /podle toho kdy byla celo závodní dovolená/. Z venku: jinak tvarovaná, čirá přední světla, jiný přední, zadní nárazník /bez černého plastu dole/ jiná zadní světla Ze vnitř: probrané záda na předních sedačkách, upravené zadní sedačky /dohromady více místa vzadu/. Urpavená palubka - šedá vlna pouze do Classic, jinak kaplička, není černý pouze vršek, ale i spodek palubky /v předface byl spodek šedý/. Jinak byly změny pod kapotou, v elektrice a na karoserii, ale to nikdo na první pohled nepozná. Jinak, že šli "splácaniny" face/předface na vývoz se povída, ale osobně jsem přesvědčen, že se jedná o splácaniny tam nebo při dovozu bouračky sem protože zrovna v tomhle je ve fabrice pořádek a starý díly na lince nejsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 22, 2011 Sdílet Odesláno Březen 22, 2011 Ja takovy auto videl na vlastni oci, jezdi k nam hosti z Holandska a ti takovou "slataninu" maji. Jsem si jisty, ze tak to auto koupili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Počkat počkat.. jak tužší karoserie... oni hrapaly do karoserie? já myslel že ne.. a ty zadní sedačky jsou upravené pouze ony že... Protože mám r.v.:1998 a to auto nemá žádný šmrnc.. přešel jsem z vymazlené trojky tak je to pro mě emoční šok.. tak si chci vytvotřit facelift... palubku, sedačky, předek zadek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 (upraveno) Pred face ma myslim 3 hvezdicky, face ma 4 hvezdicky. Prave ze jsou upraveny predni sedacky, aby meli zadni cestujici vic mista na nohy. Nechapu, jak muzete srovnat "vymazleny" a upraveny auto se seriovou OI, navic jeste pred faceliftem. Srovnej tvoji vymazlenou trojku treba s OI od Martina RS. Pak na tom budes emocne mozna o neco lip. Upraveno Červen 28, 2011 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Ona šedý facelift interiér se montoval do předfaceliftové Octavie Combi roky (2009-2000). Nemyslíš tohle Houmíku? Pak byla ještě výbava Clasic a to byla stará palubka ve faceliftové Octavii. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Jo, ale Veprek ma kratkou podle fotky, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tesna Odesláno Červen 28, 2011 Sdílet Odesláno Červen 28, 2011 Počkat počkat.. jak tužší karoserie... oni hrapaly do karoserie? já myslel že ne.. a ty zadní sedačky jsou upravené pouze ony že... Protože mám r.v.:1998 a to auto nemá žádný šmrnc.. přešel jsem z vymazlené trojky tak je to pro mě emoční šok.. tak si chci vytvotřit facelift... palubku, sedačky, předek zadek... Hrabali se i v karoserii, na facelift jsme lisovali přidanou výztuhu B- sloupku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Má, ale má taky starou palubku vevnitř. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Jo, ale Veprek ma kratkou podle fotky, ne? Mno tak to vůbec už nevím :) ale asik krátka... Mno tak už vím jak to je mno... to ste mě moc nepotěšily ale tak jo octavka dobrý mno.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 .... přešel jsem z vymazlené trojky tak je to pro mě emoční šok.. tomu říkáš vymazlená trojka? zlatá Octa proti G3 a vím co říkám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Červenec 10, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2011 tomu říkáš vymazlená trojka? zlatá Octa proti G3 a vím co říkám tak doufám že máš pravdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Laty Odesláno Říjen 8, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2011 Palubky s faceliftem vubec nemaj nic společnýho co ja vim :) Je to podle výbavy, takže okta před faceliftem měla tu tzv. "tsunami" přístrojovku a jenom výbava SLX měla tu "rádoby faceliftovou" a po faceliftu maj tu "tsunami" jenom výbavy classic, ostatní tu novější Jinak facelift byl roku 2000 a spočíval v pozměnění narazníku, že jsou celý lakovaný a neni ten plastovej podspoiler, větší grill a čirý světla Doufám že jsem to popsal pochopitelně a pokud v tom mám chybu tak mě opravte J Sory,že vám skáču do tohoto tématu,ale zajímalo by mně,jestli třeba novější zadní nárazník z Faceliftu dám na starou Octávku 1998? když nechám původní zadní lampy?? Bude tam pasovat,domnívám se že jo jen snad ty krycí lišty pod zadníma lampama nevím jak na tom budou? Kdyžtak dík za odpověd!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Listopad 7, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2011 Mimochodem rozdil u face a predface je u liftbacku i u zadniho okna. Predfacelift ma po stranach takovy listy, tudiz pri otevreni kufru netece voda dovnitr, OI FL uz tam ty listy nema... Nechapu takovou inovaci... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 ale zase nepraská zadní okno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Listopad 8, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2011 Mimochodem rozdil u face a predface je u liftbacku i u zadniho okna. Predfacelift ma po stranach takovy listy, tudiz pri otevreni kufru netece voda dovnitr, OI FL uz tam ty listy nema... Nechapu takovou inovaci... to je tak debilni, ze nechapu kdo to vymyslel, nehlede na to, ze to dela i u uplne novych aut :-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 To stíkání vody při otevření kufru mě taky pěkně sere... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 12, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2011 klídek, dělá to i OII :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
saymon777 Odesláno Duben 7, 2016 Sdílet Odesláno Duben 7, 2016 kluci měl facelift r.v 2000 už maxidot? nebijte mně za otázku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.