jajiN Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 radicka i kola jsou paradni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 ty kola k ní sednou hezky ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 moc pěkný kolečka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Pekna kolecka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Kolecka vypadaji fakt mooc hezky ale ten rozmer gum se bude shanet dost blbe 215/47 R17 ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Díky díky všem za pochvalu za kola ... taky mi to trvalo dlouho než sem si vybral ;) ale nakonec sem si vybral dobře za tu cenu Kube-gumy sou nový :D a pak se nikde koupí :D jajiN- dodávám foto ve dne jak vypadá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak ted nevim jestli jsi pochopil ten muj vtip ale mas preklep v profilu gumy vis ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Kube- ;) ajo mi to vůbec nedošlo že sem se překlepl Dik oprava 215/45 R17 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak ono bylo jasne ze to ma byt 45 ale v tu chvili to byla legra no ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 jojo chápu ale asi si jedinej pozornej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 jojo dneska hezky tak sem jel na výlet :D no a když chci jéct domu přijdu na parkoviště k autu a sem nasranej :) nějakej kokot mi to odřel takže musim koupit blinkr a přestříkat ;) když jí mám vyrobenou v roce 2000 ale je to model 2001 tak mám koupit blinkr na rok 2001 logicky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Ach jo, lidi jsou hrozní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 (upraveno) Hele to je jasne. Mas face nebo pred face? Ja mam taky 9/2000 ale model 01 takze face takze blinkr na???? :D Jinak lidi jsou fakt svine. Tohle uz neni nic maleho. Kurvy jedny vyjebane!!!!!!!!!! Upraveno Duben 11, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Takovým lidem urazit ruce u samé prdele :D , jinak máš face, tak kup blinkr na face model... a přeju ti ať máš octu co nejdřív v pořádku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 dneska sem dával nové destičky zadní zejtra budu dělat přední :) vyměnil sem rozbitej blinkr a vybrousil sem to poškrábání zítra nebo pozítří nastříkám podle toho jak mi vyjde čas ... škoda že nemám garáž jinak bych si hrál až do pozdní noci :D také musím přestříkat ty černé ochrané lišty ale nevím jestli je mám dát na černou jak sou v originálu nebo je dát do barvy auta ? také mi dneska přišlo RS křídlo z O2 které nastříkám zakladovkou a pak barvou poté usadím na octu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Neztrácíš čas, tak ať se ti práce povede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Jdeš na to z vostra, ale tak to má být, ať je octa co nejrychleji v pořádku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 pěkně ses rozjel , tak at se ti dílo zdaří ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 jojo děkuji :) njn no přijdu z práce a jdu dělat na autě ;) a baví mě to :D ale pořát mám stek jako svina kdyby mi tam aspoň nechal tel. číslo abych mu mohl zavolat a nějak se domluvit sice bych to nějak neřešil ale aspon ze slušnosti já bych to udělal :) kdybych vyděl že to auto vypadá dobře že se o to nikdo stara ;) ale kdyby to byl starej rezavej škopek tak bych se na to taky vysral a ujel :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 jojo děkuji :) njn no přijdu z práce a jdu dělat na autě ;) a baví mě to :D ale pořát mám stek jako svina kdyby mi tam aspoň nechal tel. číslo abych mu mohl zavolat a nějak se domluvit sice bych to nějak neřešil ale aspon ze slušnosti já bych to udělal :) kdybych vyděl že to auto vypadá dobře že se o to nikdo stara ;) ale kdyby to byl starej rezavej škopek tak bych se na to taky vysral a ujel :lool: třeba seděl v Q7 a tvoje octa pro něj byla rezavej škopek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 11, 2011 Sdílet Odesláno Duben 11, 2011 Taky Ti preji at to mas brzo v cajku a s tim kridlem O 2 to bude supr taky je to muj sen ,ale kdo vi kdy se splni mnoho zdaru pri dalsich upravach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Kolage : :lool: jestli měl Q7 tak to si řekl že to je škopek ;) MiR : si ho kup stojí 1000kč nechsi namíchat barvu ve spreji (já dával za 450ml 308kč),teroson lepidlo +-350kč ,a primer 80kč celková investice do 1700kč a budeš mít splněný sen Jinak dneska sem udělal ty přední destičky a v utahování šroubu prohrála malá gola zlomila se auto sem nestříkal byla docela kosa dneska a pršelo chvílema tak až bude zase pěkně tak se na to hnedka vrhnu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 ty chceš stříkat křídlo sprejem? nevím, tvářím se hodně skepticky...... Podle mě to bude hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Tjn, to mas pravdu. Ja budu i blby podbehy strikat kompresorem, protoze sprejem by to bylo fakt osklivy. Natoz pak kridlo, ktery je dost na ocich... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Sprejem to v žádném případě nestříkej! Neušetříš skoro nic, bude to vypadat hnusně, nikdy to dobře sprejem nenastříkáš. Lak nebude mít takovou odolnost, za pár let to budeš stříkat znova. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Duben 13, 2011 Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Určitě to nech nastříkat pořádně, sprejem to nikdy nebude takovy. Jinak pěkná octava!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 já si to nechám stříknout :P rovnou i to odřený sem to jenom napsal zdali sem si ten prei kupoval na menší oděrky a na spodek prahů a podběhů ketré vyčistim a přestříknu voda je svině nic na tom neskazim a jestli vylepšim tak jedině dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 ee, je to rozumnej kluk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2011 tak sem to v čéra nevydržel a sám sem si stříknil ten škrábanec sem měl nutkání si to prostě vyskoušet stím kdyby se mi to nepovedlo že to nechám opravit důkladně ale kupodivu se mi to povedlo :) sice to neni jak od profíka ale na první oko to nikdo nepozná jen když se zakouká :D já si myslim že dobrý :( byl umě kámoš kterej nevěděl že sem to měl bouchlý a říkám ať si to najde když mi nevěří tak hledal nemohl najít tak sem mu poradil že to je ve předu a pak když se víc zakoukal tak si toho všimnul ale jinak vůbec :P Ps : chci se zeptat zaplatil sem si učet abych mohl být řádným členem :D už mi přišel i meil že vše OK a že mi přijde kartička člena a samolepka octavia clubu :D ale nevim proč se mi to neukáže že sem členem klubu jako to maj ostatni pod fotkou ??? nevite kde je problém ? sem i loglej na www.octaviaclub.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.