ciimaa Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Zdravim octavia zakoupena 19.3.2011 je přes známého kerý se zabívá auty a má bazar a nějaký chlap mu ho dal protiúčtem a je to po prvním majiteli !!! :P a měla najeto potivechj 200tis a pravidelně servisovaná vše doloženo ! vyrobená 13.12 2000 ale je to model 2001 :) Krasavice motor 1.9 TDi 81kw plná výbava sem sní strašně spokojen a rád že jí mám ;) už sem do ní stihl dát potahy a radio další věci teprve přibudou :) co chystám do budoucna ? Kola, RS křídlo z O2 , muziku :D , folie, podsvícenou řadičku (kerou sem vyděl zde na foru a moc pěkný) co koliv udělám vyfotím a přidám :) ps : je tu max v rozlišení 1600*1200px omlouvám se že sem dal větší ale nevím jak zmenšit ? poprosil bych radu do budoucna děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Ahoj, vitej mezi nama Tak at oktule slouzi tak jak ma :P Jestli muzu poradit, pridal bych do planu i nejake ty kola a mozna snizene pruziny, to zmeni auto asi nejvice. PS: na zmensieni fotek si stahni napriklad zoner photoshop :) Mnoho stastnych km preju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Ahoj, tak konečně jsi sehnal, paráda Octa vypadá pěkně, ať slouží :P Jen bych sundal ty potahy, jsou škaredý, pomačkaný a ty poklice taky nic moc, ale každýmu se líbí něco jiného, že jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 děkuji děkuji :P Garrett: potahy sem si myslel že budou lepší :) poklice tam sou protože tam už byly když sem je kupoval a sou to zimáky takže mi to je jedno na zimu ale teď si koupim nějaké Alu 17cky jajiN: kola budou , snížení nebude zdali bych pak nezaparkoval u baráku zítra vyfotím proč to nejde sice všechno jde ale škrtal bych podvozkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Pokud chceš 17" tak opravdu zvaž to snížení, vypadá to pak "nehezky" Se 17" už to chce aspoň trošku dolů :P Parkovat musiš jinde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Pěkná až na ty potahy ale jinak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 3cm nikoho nezabily Ale zase proc se omezovat no :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak te tady vitam :D Barva a motor super :) Poklice fuj fuj fuj(pri koupi jsem je mel taky a zustaly lezet v bazaru) a potaha bych dal taky dolu Jinak ja taky koupil 17" a nepujdu dolu ani o pid Nenech se od nich uchlacholit :P Jsou to strasni chuligani :) :) At Ti oktule slouzi co nejlip a nejdele 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Tak tě tu taky vítám, octuje je moc pěkná a plánované úpravy schvaluju , jinak jak už tu napsali výše potahy a poklice dát pryč, tomu autu to vůbec nesluší. Na zimu doporučuji dát jen origo poklice, jiný rádoby tuning na octu vůbec nepasují. Na závěr ti přeju, ať ti octa dělá jen a jen samou radost a najedeš s ní hooodně bezporuchových kilometrů :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Kube: Myslis, ze ho ukecame na ruzovou? :P :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 jajiN: Uz to dost prehanis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 (upraveno) JajiNe: Klidne si necham dat varovani za to co ted napisu ale je to jen pro tebe a myslim to fakt vazne: Brzi Pico!!!!!!! Nedrazdi me s tou vyjebanou barvou a kecama o ni!!!!!!!!!!!!!!!! Fakt hod zpatecku!!!!!!!!! TO Admin: Kluci fakt pardon Uz me chuj fakt sere!!!!!!!!!!! Cimo promin za zasirani tematu :P Upraveno Březen 24, 2011 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Zdarec, taky tě tady vítám :P pěkná Octávečka, at ti dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 Jojo krasavice ,přeju hodně štastných kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 24, 2011 Sdílet Odesláno Březen 24, 2011 taky te tady vitam a preji hodne zdaru do dalsich uprav at se dari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Pěkná okta super motor jen ty poklice :P Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta dělá jen a jen radost. ps: nesnižuj nenech se ukecat :) já v dohledné době budu oktu zvedat a pod motor přijde plech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Díky díky všem jajiN- koukal sem na tvoje autí a pěkný ale bohužel na růžovou mě nepřekecáš :P i když sem stejně mladej jako ty ! tak prostě ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 máš ji pěknou přeju ti s ní mnoho štasně naježdenejch km :P a úpravy ať ti jdou pěkně od ruky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 čau už sní mám problém ;) skáče do nouzáku více v sekci motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Mas tam odpoved a odkaz na podobny temata. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šipan Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Hezké vozítko.Škoda že tě tak brzo po koupi zlobí.Ale to se vychytá.Podle podložky SPZ bych hádal tento autobazar(dovozci SRN).http://www.vyberauto.cz/products.php?cid=0&pmenu=10&start=60.Mám tu podložku na autě taky. Hezké vozítko.Škoda že tě tak brzo po koupi zlobí.Ale to se vychytá.Podle podložky SPZ bych hádal tento autobazar(dovozci SRN).http://www.vyberauto.cz/products.php?cid=0&pmenu=10&start=60.Mám tu podložku na autě taky. http://www.vyberauto.cz/products.php?cid=0...10&start=60 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2011 jojo je to z vyberauto.cz v Mostě Dneska sem si namontoval do octi novou řadící páku červeně podsvícenou mě se to líbí :D snad se bude líbit i jinejm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 31, 2011 Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Zajimave. Nemuzu rict,ze bych z toho byl unesena a ani ze se mi to nelibi. Vypada to zajimave a dulezite je,ze se to libi tobe. A co ta turbinka? Uz to nejak resis? A fotky se daji zmensit i v malovani ve Win. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 Turbo se bude čistit teď v sobotu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 31, 2011 dneska sem si dal miminko do kufru ješte chibí přední repro a vytlumení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Dneska vyčištěné turbo :lool: a šlape jak fíkt taková blbost dík za radu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 3, 2011 Sdílet Odesláno Duben 3, 2011 Tak ho nezapomen poradne obcas prohanet aby jsi to nemel zpatky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Kube: hhh ;) to umě nehrozí abych to neprohnal :) už sem jí roztáhnul na 190km/h a ještě pořát táhla ale selnice už tý rychlosti neodpovídala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Nový přírůstek na auto 215/47 R17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 pěkný kolečka, vypadají super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.