Přejít na obsah

Octavia by Cima

Doporučené příspěvky

jojo dneska hezky tak sem jel na výlet :D

no a když chci jéct domu přijdu na parkoviště k autu a sem nasranej :) nějakej kokot mi to odřel

takže musim koupit blinkr a přestříkat ;)

když jí mám vyrobenou v roce 2000 ale je to model 2001 tak mám koupit blinkr na rok 2001 logicky? :)

post-6366-1302462311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

dneska sem dával nové destičky zadní zejtra budu dělat přední :)

vyměnil sem rozbitej blinkr a vybrousil sem to poškrábání :lol: zítra nebo pozítří nastříkám podle toho jak mi vyjde čas ... škoda že nemám garáž :palec: jinak bych si hrál až do pozdní noci :D

také musím přestříkat ty černé ochrané lišty ale nevím jestli je mám dát na černou jak sou v originálu nebo je dát do barvy auta ? :smich:

také mi dneska přišlo RS křídlo z O2 které nastříkám zakladovkou a pak barvou :lol: poté usadím na octu :smich:

post-6366-1302548540_thumb.jpg

post-6366-1302548554_thumb.jpg

post-6366-1302548584_thumb.jpg

post-6366-1302548596_thumb.jpg

post-6366-1302548615_thumb.jpg

post-6366-1302548628_thumb.jpg

post-6366-1302548642_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

jojo děkuji :)

njn no přijdu z práce a jdu dělat na autě ;) a baví mě to :D

ale pořát mám stek jako svina :palec: kdyby mi tam aspoň nechal tel. číslo abych mu mohl zavolat a nějak se domluvit sice bych to nějak neřešil ale aspon ze slušnosti :lol:

já bych to udělal :) kdybych vyděl že to auto vypadá dobře že se o to nikdo stara ;) ale kdyby to byl starej rezavej škopek tak bych se na to taky vysral a ujel :lool:

Odkaz ke komentáři
jojo děkuji :)

njn no přijdu z práce a jdu dělat na autě ;) a baví mě to :D

ale pořát mám stek jako svina :palec: kdyby mi tam aspoň nechal tel. číslo abych mu mohl zavolat a nějak se domluvit sice bych to nějak neřešil ale aspon ze slušnosti :lol:

já bych to udělal :) kdybych vyděl že to auto vypadá dobře že se o to nikdo stara ;) ale kdyby to byl starej rezavej škopek tak bych se na to taky vysral a ujel :lool:

třeba seděl v Q7 a tvoje octa pro něj byla rezavej škopek :D

Odkaz ke komentáři

Kolage : :lool: jestli měl Q7 tak to si řekl že to je škopek ;)

MiR : si ho kup stojí 1000kč nechsi namíchat barvu ve spreji (já dával za 450ml 308kč),teroson lepidlo +-350kč ,a primer 80kč celková investice do 1700kč

a budeš mít splněný sen :palec:

Jinak dneska sem udělal ty přední destičky a v utahování šroubu prohrála malá gola zlomila se :smich:

auto sem nestříkal byla docela kosa dneska a pršelo chvílema :palec: tak až bude zase pěkně tak se na to hnedka vrhnu ;)

Odkaz ke komentáři

já si to nechám stříknout :P rovnou i to odřený

sem to jenom napsal zdali sem si ten prei kupoval na menší oděrky a na spodek prahů a podběhů ketré vyčistim a přestříknu :smich:

voda je svině :palec: nic na tom neskazim a jestli vylepšim tak jedině dobře :pivo:

Odkaz ke komentáři

tak sem to v čéra nevydržel a sám sem si stříknil ten škrábanec :lol: sem měl nutkání si to prostě vyskoušet :lol: stím kdyby se mi to nepovedlo že to nechám opravit důkladně ale kupodivu se mi to povedlo :) sice to neni jak od profíka ale na první oko to nikdo nepozná jen když se zakouká :D

já si myslim že dobrý :( byl umě kámoš kterej nevěděl že sem to měl bouchlý a říkám ať si to najde když mi nevěří tak hledal nemohl najít tak sem mu poradil že to je ve předu a pak když se víc zakoukal tak si toho všimnul ale jinak vůbec :P

Ps : chci se zeptat zaplatil sem si učet abych mohl být řádným členem :D už mi přišel i meil že vše OK a že mi přijde kartička člena a samolepka octavia clubu :D

ale nevim proč se mi to neukáže že sem členem klubu jako to maj ostatni pod fotkou ???

nevite kde je problém ? sem i loglej na www.octaviaclub.cz

post-6366-1303404163_thumb.jpg

post-6366-1303404173_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...