Přejít na obsah

OII Family FL 1.9 TDI 77kW

Doporučené příspěvky

Viktore, možná to ani nevíš ale ty Led parkovačky co jsi ted poslal svítěj fakt parádně, mám z toho moc velkou radost!!!! :P

Ještě si koupím H7 Osram Night Breaker a ještě H1 do dálkovejch a bude to zase o fous lepší!!

Dík moc Viktore!!

Libor.F. ta tvoje se mi taky hrozně líbí i ten znak co jsis udělal, přesně ten samej bych bral hned....co? :palec:

Jak máš udělaný ty folie ty?

Já měl předtím Tour Trumf a měl jsem všude 20% ale přes přední se mi moc dobře nekoukalo, tak ted bádám co si dám ted...

Odkaz ke komentáři

Ten znak dal dost práce, vyřezával jsem ho ručně, dělal jsem ho pro sebe, cizí by se nedoplatil. :palec: Ale připravuju alespoň přelepky v tomto designu, tak je možná budu dodávat i klukům tady.

Fólie na oknech mám vzadu propustnost 15 nebo 20% (spíše těch 20), už si nepamatuju, ale vpředu mám 35%, to vím jistě. Rozdíl není zvenku moc vidět, ale zevnitř se mi dívá jako bez fólií i v noci bez problémů. Navíc to snad tak nebude dráždit policajty, zatím mi na to nic neřekli, ale dovnitř jde vidět, tak snad nebudou dělat problémy.

Odkaz ke komentáři

Super možná to tak taky udělám!!

Mě je jasný že to logo dalo dost práce když jsem viděl ty fotky! :palec:

Možná si počkám ještě chvilku na nové ale chci ho taky vyměnit!!

Tak mě napadlo že sem dám pár fotek jak vypadal můj minulej mazlík kterého jsem vyměnil s menším doplatkem za toto...

post-6275-1301053804_thumb.jpg

post-6275-1301053808_thumb.jpg

post-6275-1301053812_thumb.jpg

post-6275-1301053816_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty kola jsou k tý černý ;)

Dovolím si ještě trochu OT. Zkuste lidi tolerovat pravidla fóra a vkládat fota tak jak je uvedeno u příloh! Taková plachta je tu úplně zbytečná a jen zabírá zbytečně místo na fóru který není nafukovací, no a třeba já sem tady v drtivý většině z mobilu s připojením přes opa a každý otevření takový obludnosti mi ukousne zbytečně kus z FUP a při stažení do mobilu kvůli slušnějšímu prohlídnutí v kvalitním prohlížeči je těch kusů sakra víc :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...