Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Tak jsem se rozhodl jsem dát také svoji černou krásku, protože to jinde moc nefrčí... :P Dneska mi akorát přišly 17" Trifidy a už se na ně v sobotu těším, tak přidám hned další fotky.. Ještě mě čeká zadní RS koncovka co mám doma a pak folie... :P Můžete se kochat i kritizovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Hezka zehka,jen co je pravda.. Koukam L&K dekor na palubce..mas i oblozeni dveri z L&K? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Na dvěřích zatím nemám! Až půjdu na folie tak si ten dekor nechám potáhnou taky...ono ty lišty jsem ani samotný nesehnal, jedině s celou výpní dveří a to se mi moc nechce kupovat!! Ještě je tam co dodělávat, Jumbo-box, Maxík + PP + tempomat bych chtěl todle léto ještě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 vitej.. mas ju peknou... nahod pak foto s kolama.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Moc pěkná, černá faceliftu sluší, Trifidy jsou taky parádní, ještě aspoň rovnou koncovku a bude to krasavice. Ať Ti dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Černá je moc pěkná, však ji mám taky. Ještě to chce ty 17ky a tmavá okna a 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Viktore, možná to ani nevíš ale ty Led parkovačky co jsi ted poslal svítěj fakt parádně, mám z toho moc velkou radost!!!! :P Ještě si koupím H7 Osram Night Breaker a ještě H1 do dálkovejch a bude to zase o fous lepší!! Dík moc Viktore!! Libor.F. ta tvoje se mi taky hrozně líbí i ten znak co jsis udělal, přesně ten samej bych bral hned....co? Jak máš udělaný ty folie ty? Já měl předtím Tour Trumf a měl jsem všude 20% ale přes přední se mi moc dobře nekoukalo, tak ted bádám co si dám ted... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Pěkný kousek! Přeji kupu šťastných kilometrů! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Ten znak dal dost práce, vyřezával jsem ho ručně, dělal jsem ho pro sebe, cizí by se nedoplatil. Ale připravuju alespoň přelepky v tomto designu, tak je možná budu dodávat i klukům tady. Fólie na oknech mám vzadu propustnost 15 nebo 20% (spíše těch 20), už si nepamatuju, ale vpředu mám 35%, to vím jistě. Rozdíl není zvenku moc vidět, ale zevnitř se mi dívá jako bez fólií i v noci bez problémů. Navíc to snad tak nebude dráždit policajty, zatím mi na to nic neřekli, ale dovnitř jde vidět, tak snad nebudou dělat problémy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Pěkný, pěkný ať slouží bez problémů. S těma Trifidama to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 nadhera kritizovat neni co jen se kochat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Super možná to tak taky udělám!! Mě je jasný že to logo dalo dost práce když jsem viděl ty fotky! Možná si počkám ještě chvilku na nové ale chci ho taky vyměnit!! Tak mě napadlo že sem dám pár fotek jak vypadal můj minulej mazlík kterého jsem vyměnil s menším doplatkem za toto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Paráda, konečně jsi taky přešel, to ti to teda trvalo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Já už si řikal že je něco špatně, Garrete!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Nazdarek Michale tak konečne i tady a hned mezi velke auta tak tedy vítej :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 No zítra sem prdnu pořádný auto na pořádnejch kolech, taky jsem na to zvědavej co mi dneska přišlo domu.... Ale je na tom Pirelli P7 CINTURATO tak nevím... ANO, přešel jsem, vypadá to, že jsem udělal dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Na fotky jsem rozhodně zvědavej :P Udělal jsi dobře, SH je co se týče Octavii fakt celkem mrtvej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Psal jsem si tam sám se sebou! a pak mi to došlo...si mě trošku nakopnul, jak jsi napsal o Liborovi, to jsem uznal že nejsem už Cool ani In! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Udělal jsi dobře, SH je co se týče Octavii fakt celkem mrtvej Pán ma pravdu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Jednou jsem provedl něco podebného tátovi já Libore ale to bylo ulomené z pantů jenom světlo....jo a bylo náledí pro rejpaly! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Hurikan: :P :D Libor: ano , mám pravdu :) Fabie tam jedou dál ale Octy, to je slabota, ale i tak to tam aspoň trošku udržuju při životě Jednou se taková kompletní dokumentace k autu může hodit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 moc hezká oktávka a krásně si vylepšil interiér :P ty černý lišty jsou parádní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Lišty a ten volant to hrozně zvedá, fakt se to vyplatí!! Volant jsem si donesl aby mi ho tam namontovaly, poprví byl sice nakřivo ale rychlá reklamace to hned zpravila.. Chjetjov: Máš na tom úžasný kola, fakt paráda!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Březen 25, 2011 Sdílet Odesláno Březen 25, 2011 Viktore, možná to ani nevíš ale ty Led parkovačky co jsi ted poslal svítěj fakt parádně, mám z toho moc velkou radost!!!! Ještě si koupím H7 Osram Night Breaker a ještě H1 do dálkovejch a bude to zase o fous lepší!! Dík moc Viktore!! Aha, tak to mě těší :P, jsi poslední, už mi žádný nezbyly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 (upraveno) Něco málo z rychlých fotek... Upraveno Březen 27, 2011 uživatelem Ol@f dodrzuj pravidlo o maximalnim rozliseni nahranych fotek a zmen si velikost fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 26, 2011 Sdílet Odesláno Březen 26, 2011 Něco málo z rychlých fotek... Pěkne kolečka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Ty kola jsou k tý černý ;) Dovolím si ještě trochu OT. Zkuste lidi tolerovat pravidla fóra a vkládat fota tak jak je uvedeno u příloh! Taková plachta je tu úplně zbytečná a jen zabírá zbytečně místo na fóru který není nafukovací, no a třeba já sem tady v drtivý většině z mobilu s připojením přes opa a každý otevření takový obludnosti mi ukousne zbytečně kus z FUP a při stažení do mobilu kvůli slušnějšímu prohlídnutí v kvalitním prohlížeči je těch kusů sakra víc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Šuldo, dík moc, pročtu si radši pravidla... ;) Jinak těch pár kilometrů po přezutí jsem si řikal že ty kola jsou fakt nějaký hlučný ale teď už je to dobrý... Sedí to jak prdel na nočníku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 maličkosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.