romariooo Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Pěkně udržované autičko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 na ten tvůj lesk, to zdaleka nemá! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Street Wars 6 Muzika hrozná ale takhle to asi vypadá v New Jersey 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 A ted něco pro experty....mám rok 2011 a dneska jak jsem asi poprví pořádně jezdil v dešti tak se mi něco nezdálo a to byly stěrače.. Když dám pravou páčku stěraču 2x nahoru tak by měly stěrače stírat polameji ale stabilně pořád, ale když jsem stál například na červené tak najednou stěrače nestíraly pořád ale zastavily se a stíraly potom po 4s. když jsem se rozjel tak hned začly potvůrky stírat pořád a takhle dokola vždycky když jsem zastavil....nepříjde mi to moc rozumné... :( Jak to máte vy lidi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 je to v poradku.. je to proto, ze kdyz stojis, tak mas mene vody na skle.. tak aby nehrkaly skoro na sucho, tak vzdycky dojde k male pauze.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 by mě zajmalo od jakého roku se to začalo dělat...moc teda nepršelo ale když člověk stojí ve fakt velkém dešti a má zrovna vystartovat na zelenou s ty stěrače rvona nesetřou tak to asi nebude nic moc! Můj názor...radši nechám páčku na prvním stupni, ale možná je to jenom o zvyku! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 já mám MR 2007 a dělá mi to taky, a naopak mi to přijde jako velice užitečná věc jak šetřit stěrače :D myslím že je to o zvyku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 Mě to fakt překvapilo, už jsem chtěl reklamovat v první chvilce!! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 mam pocit ze se to snad da i nakodovat ale to musi rict kuci elektrikari 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Mas to moc pekny taky se tesim na face :-) At ti slouzi tak jako kazdemu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 Můžeme se někde klído sejít, místňáku :o Včera se mi stala taková volovina ;) Jel jsem docela pozdě i utahanej a tak odbočuju a najednou koukám že tam hlídka PČR a tak si řikám mě nemůžou polapit :P ale polapily klucí! A tak doklady atd...najednou se šli poradit a pak přišel a zeptal se mě proč jsem vypnul ty mlhové světla když jsem je viděl!!! :) A tak mu řikám at jde před auto a zatočil jsem mu koláčem doprava-doleva aby viděl funkci Corner, tak jsem ho i chudáka poučil co to je!!! ;) Zajmavé že na moje LED agresivní parkovačky nic neřikal!! :P Docela sranda pánové!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 12, 2011 Sdílet Odesláno Květen 12, 2011 mno jo no, soudruzi příslušníci by se měli asi více vzdělávat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Nevíte jak je to s foliema na zadní světla... chtěl bych si jen nechat zatmavit zadní světla ty bíle středy ale ted si řikám až to do mě někdo napálí zezadu a bude se hádat s policajtama že mám zadní světla tonované tak to bude asi problém co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak problém by to být určitě mohl, jezdí hodně aut s tmavýmy světly, ale je to celkem risk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak to jsi ještě rozmyslim, vypadá to pěkně ale na druhou stranu když se pak něco stane... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Nech je jak jsou, face světla jsou prostě pěkný a nepotřebují žádný úpravy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 4, 2011 Tak jsem nasadil Osram Night Breaker Plus, rozdíl jsem opravdu nepoznal ale tešim se na večer! Příští týden Folie, už mě to sluníčko se.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Tak už mám folie, juchů a vypadá to úžasně, změní to hned celé auto! Až budu mít konečně novej foťák tak něco vyfotím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Tak bych potřeboval radu, protože na to čučím jak blbej... Měl jsem OI a tu jsem prodal samozdřejmě do Áček, které se mi o odhlášení měly postarat atd atd.. Auto jsem prodával někdy před koncem roku a ted mi přišel dopis a výzva k úhradě zákoného příspěvku nepojištěných, za období 22.4.2011 - 15.5.2011 jsem to neměl pojištění 24dní a mám platit 1850,- To je nějaká kravina ne, když už to ani nebylo moje? Nějaké rady?Asi zajdu na pojištovnu aby se na to podívala...nebo je to nějakej další podvod od AAA? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 5, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2011 Pojišťovně by mělo stačit, že prokážeš prodej auta, pak by si měli jít po novém majiteli, pokud v té době už nebylo Tvoje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2011 :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 31, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2011 Berte to jako první pokus s 550D http://www.youtube.com/watch?v=1MNNxmzlOEY Michale ty mas sni vice najete jak s O1 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Říjen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 21, 2011 no jo, mám s ní už najeto dost za ten necelej rok!Asi 17tis už! :-) Ale musím se pochválit, udělal jsem včera papíry na mašinu..příští rok to bude zase o něčem jiném! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Lidi tak mám možnost zase výměny... a to na 1.4 TSI co vy na to? :kol-32: Mám na tomto najeto skoro 20tis. a za stejně prachy měl zase novotu ale tu 1.4TSI, a co o tom tak čtu tak to není až tak špatný motor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Listopad 27, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 TSi jsou dobrý motory, ale jestli vyměnit nebo ne je prostě na tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 no uvidíme, čtu ted samé diskuze a porovnání, vychází docela dobře! Uvidíme jak to všechno zase dopadne Garrete! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Prosinec 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2011 Je to až neuvěřitelné ale autí je pryč během jednoho dne!!!!!!!!!!A nejvíc neuvěřitelné na tom je, že nové mě výjde na míň!!! Za zbytek můžu klidně koupit i dárky na vánoce!!! Tak mi tu držte místečko 1.4TSI bude v Lednu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 tak to gratulace, jsem zvědav co budeš říkat na motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 kdo si chce koupit moji předraženou Octavku?? Bazar 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Prosinec 6, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2011 Octu na plechách, pche...nikdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.