Guest Picaso Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 Typoval by jsi to na ty tlačítka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 28, 2013 Sdílet Odesláno Únor 28, 2013 začal bych tím, nebo se podívat přes diag, jestli z nich jdou povely 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 No ale keď nemá po ruke diagnostiku, je najjednoduchšie tlačítka vyčistiť. Niečo podobné som mal aj ja - fungovalo to ako chcelo. Vybral som celý modul s tlačítkami, a zistil som, že mi na jednej strane vyskočil celý spodok s kontaktmi z úchytky. Tak som prečistil dosadacie plošky kontaktov a upevnil všetko poriadne k sebe a odvtedy OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Picaso Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 A ta diagnostika by to poznala,že jsou třeba zaoxidovaný kontakty a nejdou povely od nich?Asi to teda zkusím rozebrat a zkontrolovat jak vypadají.Jenom jestli se do toho dostanu.Koukal jsem na to a zjistil jsem,že v horní části to drží takový dva zobáčky o kovovou tyčku,ale jak to rozdělat z té přední části sedačky,na to jem nepřišel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Celé to jednoducho vypáčiš zo sedadla.Je to tam len nastrčené zvrchu a drží to, myslím, len rozperkami. Vredu podobrať jemne tenkým šrobovákom, pridvihnúť, potom vzadu a máš to vonku. A potom len vypáčiť dva zobáčiky aje to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DIAGNOSTIK. Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Dělá se i FLASH sedadla.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 Tak abych vnesl něco pozitivního, dneska jsem nastavil paměti na LaK a skombinoval to i s klíčkem a funguje to. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 1, 2013 Sdílet Odesláno Březen 1, 2013 parada,jsem to vedel ze to bude fungovat!Jake jsou? :-D predelal si aj pri jednom to topeni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Topení??? nevím co myslíš, ale vyhřívání tak bylo jak vepředu, tak i vzadu, takže jen výměna, nic víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 myslim panel climy z fĺ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 Nee ve scoutovi je orig a ten tam zůstane, je to (aspon pro mě i pro tatu) zbytečná investice, kdyby to bylo jen o prohození panelů tak jo, ale celé topení, panel klimy, přepinování, nakodovaní + zadní jednotka výhřevu, jinej panel atd. Je to zbytečný, u mě možná jo, ale ve Scoutovi ne, ted jsem objednal zadní dekor na prahy Scout, plaketu do nové šaltry 4x4, a přívěšky a včera na aukru nové řadičky. A to bude asi tak všechno a do scouta už se nebude dávat nic, už bude jen jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 parada!Drzim ti palce at vse dobre dopadne obe auta jsou nadherne!!! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Březen 5, 2013 Sdílet Odesláno Březen 5, 2013 jj dík , Však ta tvoje taky není k zahození. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Kluci napíšu to sem ať nezakládám nové téma - Pokoušel jste se někdo z vás dodělat v ovládání el. sedaček podsvit? Zjistil jsem, že i když v autě jezdím sám, používám všechny tři "módy". 1 - standart, 2 - dálniční nastavení při delší jízdě, 3 - trochu sportovnější vzpřímenější posez s bederní opěrkou skoro na max. :) No a jelikož jezdím docela často večer, hodilo by se mi na to vidět. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 musel by si nechat udělat jiná tlačítka, tato mají jen potisk, není v nich průsvitný plast, pak vymyslet tišťák a zapojení je už to nejmenší z toho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Jardo, takže to není ani jako např. u koleček ofuků takový alespoň slabě propustný plast? Ach jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 ne-e je to černý plast s bílým potiskem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 zajímavy mody :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 No jo, ale vidím prd a po letech už mě nebaví nahmatávat na několikrát. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 čeče já mam takovej mod, že to mam furt stejně a funguje to taky :D mam to skoro rovně a strašně mě je to přijemny... akorát bych měl si zmenšit zadek, pak moc tlačím na boční vedení z rs ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Hele půl roku jezdím na jedno nastavení a jednoho dne mě to chytne a přenastavím třeba 2x za jízdu. :) Nene takhle - mě přišlo, že ty tlačítko měly být podsvětlený, ale do výroby se to dostalo bez. Bohužel typ plastu dalšímu vylepšení nepřeje, tak se nedá nic dělat. Btw jak drží křesla od Šindeláře? Jako nový nebo se to sere jako originál z výroby po pár km? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 :D tak oni měli byt na stínítky taky světla a nejsou :D hold oktávie není A3 :D Mám na nich cca 2000-3000km a pohoda ;) nevím jak se serou nový, ale boční vedení drží, kuže jenom ošetřená jednou a furt to voní ;) jenom nějakej idiot nevím kdo mě vzadu odřel kraj sedadla nevím čím, fakt......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Naštěstí je to relativní skládačka, tak se dá dost věci lehce dodělat. Nový se serou tak, že povolý ve vypnutí v bočnicích a pokud jsou kožený středy, tak se ty jednotlivý středový části začnou nahrnovat a ohýbat ve švech a pak je to celý hnusně pokrčený. Proto se bojím přečalounit do kožených středů, které mám teď. Ale koukám, že ty tu perforaci máš řešenou trochu jinak než mají třeba L&K sedačky. Tak nevím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 jo už vím co myslíš, nevím že by to tyhle RS dělali. známej má cca 30 tisíc km a nehrne se mu to, další co jezdí do lán na sraz, tak na nich má podobně a taky nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Září 18, 2013 Sdílet Odesláno Září 18, 2013 Jasné jasné, já jsem to zaregistroval i u Stóči tady na fóru. Ony ty "molitany" jsou o dost jiný, stejně tak údajně i výhřevy atd. Takže se mi potvrzuje, že do toho přešití mám jít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Září 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2013 Jezdim s tim 4 roky (100 kkm), myslim, ze jsem nikdy nemel nutnost se na to primo podivat (take pouzivam 2 nastaveni pro sebe, treti je pro zenu), v pohode to nahmatnu. Nejak si nedovedu predstavit, ze bych se tam za jizdy (jindy nemam nejak nutnost to pouzit, pri otevreni dveri se me to samo prestavi podle meho klicku) chtel nekam divat (jinak asi ztraci podsvetleni vyznam), vzdy to v pohode nahmatnu, je to pekne oddelene temi plast. vystupky, tak to neni zadny problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.