Andre Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Zdravím nedávno jsem byl na stk a neprošel jsem diky sportovnímu volantu který už na autě byl při koupi jedná se přesně o tento typ http://www.cmexclusive.cz/detail-produktu/...0mm-sedo-cerny/ chci se zeptat, jestli někdo nevíte jestli volanty od Issoty jsou schvaleny pro provoz na pozemních komunikacích, přece jen to není volant za par stovek někde z tržiště. Nebo to je opravdu jen pro sportovní učely jak jiné tuningové díly? Předem dík za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Hlavní důvod toho žes neprošel je to že ten volant nemá airbag, v papírech máš 1, 2 nebo 4 airbagy a tobě jeden chybí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre Odesláno Duben 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 No ono technikovi nešlo o airbag jen říkal jestli mu nějak prokažu že ten volant tam muže byt tak projdu. říkal že tam mám volant co tam nemá být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Duben 7, 2011 Sdílet Odesláno Duben 7, 2011 A co takhle kontaktovat nejakeho prodejce a zeptat se tam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Duben 8, 2011 Sdílet Odesláno Duben 8, 2011 To by musel někdo přepsat papíry a ten airbag vymazat, věřím že kdybys tam měl sportovní volant s airbagem tak že projdeš, dle mě to je pořád jen o tom airbagu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andre Odesláno Duben 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2011 Bohužel prodejce na muj dotaz nereagoval, hledal jsem všude možně ale nikde jsem zmínku o homologaci nenašel už jsem koupil origo volant :-( je to škoda protože lepší volant jsem v ruce neměl, po stk pujde zpátky sportovní :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
peteres Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Dobrovolně jezdit bez begu? Sebevrahu ... !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 12, 2011 Sdílet Odesláno Duben 12, 2011 Podle mě ten hlavní důvod je jak píšou kluci: BAG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.