Přejít na obsah

OI Montáž tažného zařízení svépomoci

Guest Risa

Doporučené příspěvky

pokud dáš nový přerušovač bude ukazovat kontrolu blinkrů na přistrojovce.. jinak původní přerušovač odejde mnohem rychleji pokud ho nevyměníš

S původním přerušovačem, jsem najel opravdu spoustu km s vlekem a přerušovač chodil stále normálně, je pravda, že neukazovali kontrolky na přístrojovce..... Já osobně jsem čekal až odejde a pak bych ho vyměnil, bohudík 4 roky a 70000km jsem nemusel...

Odkaz ke komentáři

Přerušovač je integrovaný v tlačítku na varovné blinkry (červený trojúhelník) do výměny mě tlačil skladník ve Škodovce, když mi prodával tažné, tam to pochopím, snaží se vydělat, ale tady mi to "nucení do výměny" přijde poněkud divné, opravdu jsem najel spousty km s vozíkem s původním přerušovačem a bez sebemenšího problému, hele je to kolem litru, vyměnit ho můžeš vždy až odejde... Ale hned, kašli na něj napoj elektriku vzadu jak se má a budeš fungovat.

Edit: jo ještě o poznání jestli ti bliká i vlek, pokud ti odejde žárovka na vleku, bude ti to blikat rychleji jako když odejde žárovka na autě (pro rejpaly ne až tak rychle, ale rychleji než funkční, dá se to bez problémů poznat) a platit litr za blikající druhou kontrolku na přístrojovce, mi přijde jako zbytečně vyhozené prachy.

Upraveno uživatelem Murder
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...