Přejít na obsah

Freezerova Elegance

Doporučené příspěvky

takze po felicii 1,3 combi bolo tazke najst nove auto rovnakych kvalit co sa priestoru tyka... nakoniec nam padla do oka OCT I elagance.. cierna metaliza svetly interier.. doniesli sme ju domov... vymenili sme si rozvod, dotiahli par kozmetickych chybyciek a teraz nam oddane sluzi... v predu vymenene silentbloky na TTckove, hlinikove 17" MOMO REV obute do 225/45 BARUM BRAVURIS 2... chystame sa na chiptuning... Dufam ze sa Vam paci...

post-5888-1302698222_thumb.jpg

post-5888-1302698242_thumb.jpg

post-5888-1302698255_thumb.jpg

post-5888-1302698273_thumb.jpg

post-5888-1302698302_thumb.jpg

post-5888-1302698321_thumb.jpg

post-5888-1302698405_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no chlapy... uz od vcera obeda nie je taka pekna... nedal som prednost na krizovatke.... vsetko pred prednou napravou zdemolovane... pozdejsie hodim fotky... ak by ste niekto vedeli o nejakych nahradnych dieloch jazdenych za malo penazi budem rad... popripade ak by ste niekto vedeli poradit ako ohnut nosniky motora na miesto...

treba mi obidva blatniky, kapotu, cele celo, naraznik aj ten vnutorny aj vonkajsi, potom dake hadice mam potrhane od klimy a od intercooler, intercooler, prave svetlo, smerovky... a bohvie co este...

ako som sa tesil ze uz mam octu v poriadku a teraz toto ach jaj... nikdy sa nespoliehajte na "ZPRAVA MOZES" :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

no takze konecne daco nove s mojou octou... po havarke sme cakali mesiac kym sa dostane auto na vyrovnavaciu lavicu, az kym sme sa s fotrikom nenasrali a nespravili to doma sami... motor bol vonka, rozmery sme mali.. tak preco nie... vsetko sme pekne povyrovnavali... nahodili sme kapotu a blatniky.. pekne napasovali... skary medzi plechmi na mm presne... motor sme vyberali aj s poloosami, takze ked bol vonka, poloosy vytiahnut, turbo som uz predtym vypodlozkoval a tahalo od vyssich otacok, tak som prestavil dorazovy srobik, komplet motor umyty, motor sme nahodili naspet a zacali zapajat a zacali malicke problemy... hadica od intercoolera do sania prasknuta... zalepili sme to dvojzlozkovym lepidlom, vymenili sme naftovy filter, zaliali, naliali servo olej, brzdovku, nahodili prednu stenu aj s chladicmi, naliali vodu, zapojili baterku... otocili klucikom a octa chytila ako keby jej nikdy nic nebolo, na brnknutie, ziadna kontrolka nesvieti... a zrazu pozerame... remenica na servo cerpadle dako skace... zhodili sme remen dole... a remenica ma zrazu len 5 drazok namiesto 6... zhodili sme remenicu dole... a po dokladnom preskumani sme zistili ze pri havarke pritlacilo remenicu o nosnik a tym ze sa este tocila, postlacalo ju tak, ze zlisovalo kraj... takze objeddnana remenica... zatial vsetko pekne sedi... zajtra az bude cas tak idu dnu svetla, smerovky, naraznik, maska a bohvie co este... kadejake detaily.. a ked pride remenica nahodime a moze ist do lakovne... musel som vam uz napisat, lebo mam super pocit, ze motor naskocil bez problemov... este vam sem hodim dake fotky.. ako to vyzeralo predtym a teraz...

post-5888-1306092156_thumb.jpg

post-5888-1306092203_thumb.jpg

post-5888-1306092231_thumb.jpg

post-5888-1306092504_thumb.jpg

post-5888-1306092520_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

takze v piatok sme dorobili nasu oktavku... par malickosti ako diery do mriezky v narazniku pred IC (mriezka mala len jednu mini dierku asi na demontaz), diery na unik vzduchu od IC vo vnutornom plastovom blatniku (rozrezali sme cisto novy blatnik)... krycia lista este nebola v narazniku a nahodili sme SPZ.. dali sme ju tak vysoko ako sa dalo a zrazu to vypada nehorazne agresivne, mriezku pod SPZ vidno celu... tak teraz dilema, ci nerozrezem tu listu a nenecham SPZ tak vysoko... klima po vymene hadic odskusana na tesnost a naplnena... auto netaha do strany, netrasie, vsetky plechy pekne sedia, tento tyzden sa ide striekat... no proste podarilo sa nam to... hadzem vam sem par fotiek, aby mi to tu nestalo na sucho... prve su fotky ako vyzerala ta mriezka pred upravou, a po uprave, potom tam je ta SPZ zodvihnuta celkom hore no a nakoniec uprava toho vnutorneho blatniku... prepacte za ciernobiele foto, vsimol som si to az doma...

post-5888-1307306748_thumb.jpg

post-5888-1307306778_thumb.jpg

post-5888-1307306830_thumb.jpg

post-5888-1307306846_thumb.jpg

post-5888-1307306868_thumb.jpg

post-5888-1307306897_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

skoro som zabudol... dako sa mi nezdala spotreba ked ju mal fotrik cez vikend... ze 6,8... tukam palubak dalej... a priemerna rychlost 110kmh... hned bolo vsetko jasne... inac.. turbo ako je prestaveny dorazovy srobik, chodi uplne inak.. lepsie ako original..

EDIT: este som zabudol na tempomat... uz je doma aj packa aj kabelaz... asi sa zajtra do toho pustim... ked som sa spytal v obchodiku pri nas kolko stoji komplet.. povedali mi ze 210 euro :blink: :D dal som za to 28 za packu a 15 za kabelaz... skoda ze packa je ta menej komfortna... ale doteraz nebola ziadna a aj tak bolo dobre..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...