Brumla Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Tak mi to nedá a když jsem se pochlubil na "starým" fóru, udělám to samý i tady: Laurinku mám od dubna 09, v současný době najeto skoro 9 000 km. Barva šedá satin metalíza, motor 1.8 TSi, 7 stupňová DSG. Oproti "standardu" co nabízí model LaK mám samozatmavovací zpětný zrcátka, čalounění sedadel alcantra, tříramenný volant s řazením pádly pod volantem, dvojitou sluneční clonu, navigace je Columbus. Proti mé bývalé 1.9 TDi mě fascinuje motor (všechno na něm: zvuk, zátah, pružnost...) spotřeba už míň, ale dá se jezdit kolem 8 l/ 100km a to je myslím docela slušný. Převodovka DSG je špica, jinak příplatkový pádla pod volantem jsou taky suprová věc. Líbí se mi, že Laurinka je v základu docela slušně nabušený auto, kdybych třeba veškerou výbavu co má standardně dokupoval třeba k Eleganci, byla by cena úplně jinde. Takže přihazuju alespoň 2 ks foto 0 Quote Link to comment
luky Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 moc pěkná ,vybava prostě luxus.tak at hlavně slouží 0 Quote Link to comment
jurach Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Nádhera - motor, DSG, super sedačky. 0 Quote Link to comment
Brumla Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Díky za pochvalu, :) doufám, že bude sloužit stejně dobře, jako bývalá OII 0 Quote Link to comment
P.T. Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 No pekna, moc pekna ;) Obzvlast vybavicka a motor, vim o cem mluvim :) 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 Moc pěkný auto Brumlo. Jo Laurinka je boží. ;) 0 Quote Link to comment
CorradoVR6 Posted August 6, 2009 Share Posted August 6, 2009 ...v plný náloží ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts