Přejít na obsah

Biela O²

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o měsíc později...

Tak konečne sú bočné lišty doma,len sa budú musieť prelakovať,lebo odtieň je úplne iný,niečo ako biela krieda (1000) :rolleyes:. Keď sa už budú lakovať bočné lišty,tak do bielej pôjdu samozrejme aj predné,ale ešte neviem čo s podnárazníkom.Buď pôjde do bielej celý alebo zostane čierny alebo ešte je tu ďalšia možnosť,že do bielej pôjdu len boky,tak ako je na foto :) ...a ešte jedna zmena na zadku,starý zadný nárazník som nenahodil len tak,niečo sa chystá :wub: .

A ešte jeden poznatok.Policajti už mali problém so žltými hmlovkami,ale na prilepené TEČ nepovedali nič. :facka:

post-6306-0-15501800-1342894189_thumb.jpg

post-6306-0-51736600-1342896034_thumb.jpg

post-6306-0-55856900-1342896114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

a už sa objavila stará známa chyba O II :( pri umývaní motora a vystriekania chladiča klímy som počul jemné syčanie...predtým to nikdy neurobil aj som tam náročky nastriekal vodu a žiadne bublinky,problém sa objavil až po naplnení klímy cca pred mesiacom...samozrejme chladivo uniká okolo bielej zátky :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

pekne to vyzerá len na fotke :D

Takže chladič vymenený,klíma naplnená,ale vetráky sa stále točia už pri zapnutí kľúčika,takže niekde bude problém...

Celkové náklady:

Chladič - 106€ - vystihol som akciu,kedy bolo k nemu poštovné z CZ zadarmo + autošampón v cene 250 Kč tak isto zdarma

Výmena chladiča - 5 hodín roboty doma na dvore

Odsatie a naplnenie klímy - zadarmo ,respektíve za fľašku domácej jablčkovice :pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Konečne je už správne nakódovaná BSG jednotka vďaka Igorovi (160R) :pivo: ...pribudol corner,2 zadné hmlovky,denné svietenie Amerika na stretávačky,zadné hmlovky ako aj brzdové svetlá :wub: ...corner sa nepodarilo na prvý raz nakódovať,ale na druhý už áno a mal som z neho neuveriteľnú radosť,veď Igor sa sám čudoval,že aká maličkosť a toľko radosti :D ...týmto sa mu chcem ešte raz poďakovať za jeho trpezlivosť a šikovnosť :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Bočné + predné lišty a podnárazník sú už konečne nastriekané na bielo,spodok zadného FL nárazníka a mriežky masky+nárazníka v čiernej lesklej :D celkové náklady: farby 43€ a striekanie 30€ + ešte musím kúpiť obojstrannú pásku na lišty.Zajtra už bude všetko na aute okrem bočných líšt,tak som zvedavý na výsledok ... :unsure:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...