Gracho Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 koľkí u nás v okrese takto behajú a to už majú teda riadne staré TEČ a niektorí ich majú prišróbované/prinitované takže tak...keď som zadnú nalepil minulý rok,tak som sa toho bál,ale teraz už nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 jj wrccko ma pravdu...toho by som sa aj ja obaval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 tak pokiaľ nebehám na aute ja,tak všetko nechám tak,ale keď začnem jazdiť,tak pôjdu LEDky dole o TEČ ešte porozmýšľam,pretože by si na mladom zasranovi tak zgustli...ale keď ťa chcú dodr.bať,tak si niečo predsa len nájdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 teraz rozmýšľam,čo urobiť s prednou maskou.. kúpiť buď tú od Miloteca alebo nechať radšej originál a dať mriežky v nej do čiernej lesklej? prosím poraďte mi... inak v stredu by mi mala prísť žltá fólia na hmlovky,tak som zvedavý,ako to bude vyzerať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Daj celú čiernu, ale matnú aj ten "chróm" videl som minulý týždeň bieleho Scouta a bola to pecka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 hmlovky som cez víkend oblepil a vyzerá to podľa mňa dobre :) mám bohužiaľ len jednu nekvalitnú večernú foto,ale je na nej pekne vidieť farebný rozdiel medzi parkovačkami a hmlovkami :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Květen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 nejaké aktuálne fotky na aute sa už nedeje veľa zmien,akurát som ešte dal do čierna plechy za kotúčmi,ktoré boli kedysi červené...po 2 a pol roku ma to nejako prestáva baviť,ale baby naháňať,to už hej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 správny prístup ... pekné fotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Tak konečne sú bočné lišty doma,len sa budú musieť prelakovať,lebo odtieň je úplne iný,niečo ako biela krieda (1000) . Keď sa už budú lakovať bočné lišty,tak do bielej pôjdu samozrejme aj predné,ale ešte neviem čo s podnárazníkom.Buď pôjde do bielej celý alebo zostane čierny alebo ešte je tu ďalšia možnosť,že do bielej pôjdu len boky,tak ako je na foto :) ...a ešte jedna zmena na zadku,starý zadný nárazník som nenahodil len tak,niečo sa chystá . A ešte jeden poznatok.Policajti už mali problém so žltými hmlovkami,ale na prilepené TEČ nepovedali nič. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 já bych dal do barva asík vše co je černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 jj, třeba kola edit/ pokud na to nezapomenu tak až se rozední, tak ti vyfotím dvě bílé octy co máme na place a uvidíš ten rozdíl. edit2/ foťák to zvládl i teď :D akorát jedna je fl a druhá před fl, ale hezky vynikne ten rozdíl s lištama atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 21, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 facelift je nadupany!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 najprv sa nastriekajú tie boky a keď sa mi to nebude páčiť,tak sa to môže kedykoľvek prestriekať 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 a už sa objavila stará známa chyba O II :( pri umývaní motora a vystriekania chladiča klímy som počul jemné syčanie...predtým to nikdy neurobil aj som tam náročky nastriekal vodu a žiadne bublinky,problém sa objavil až po naplnení klímy cca pred mesiacom...samozrejme chladivo uniká okolo bielej zátky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 kura to je maras..to nechapu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 aktuálny stav interiéra :) fotka vody je z vytepovaných zadných sedačiek+opierok hláv :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Ty voe masakr kamarade!! :o :o pekne vykuchany interier :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Super Gracho...riadny hnoj v tom vedre ...ideš aj komplet tlmiť? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 na tlmenie nie sú peniaze :lool: :lool: celkovo tie vedrá boli 4 a to som ešte nezhodil+nevytepoval strop a bočné tapacíre,takže pokračujem aj zajtra B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 No perfektni..jak to vydim tak se mi uz ani nechce sedet v aute!!! :wallbash: :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 Tak chladič sme s otcom vymenili,už len naplniť a dúfať,že nebude nikde nič presakovať B) ...Keď už to bolo zhodené,tak mi nedalo prešmirgľovať a namaľovať na čierno výstuhu pod nárazníkom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 4, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2012 vypada to pekne :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 pekne to vyzerá len na fotke :D Takže chladič vymenený,klíma naplnená,ale vetráky sa stále točia už pri zapnutí kľúčika,takže niekde bude problém... Celkové náklady: Chladič - 106€ - vystihol som akciu,kedy bolo k nemu poštovné z CZ zadarmo + autošampón v cene 250 Kč tak isto zdarma Výmena chladiča - 5 hodín roboty doma na dvore Odsatie a naplnenie klímy - zadarmo ,respektíve za fľašku domácej jablčkovice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Pekne jablckovicu bych si taky dal Chnapni mi tam flasu kamo??!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Srpen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 Konečne je už správne nakódovaná BSG jednotka vďaka Igorovi (160R) ...pribudol corner,2 zadné hmlovky,denné svietenie Amerika na stretávačky,zadné hmlovky ako aj brzdové svetlá ...corner sa nepodarilo na prvý raz nakódovať,ale na druhý už áno a mal som z neho neuveriteľnú radosť,veď Igor sa sám čudoval,že aká maličkosť a toľko radosti :D ...týmto sa mu chcem ešte raz poďakovať za jeho trpezlivosť a šikovnosť :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Srpen 23, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2012 tak to je parada..tyhle veci jsou perfektni na aute..jeste ze jsou takove vymozenosti ze to jen v BSG jednotce odskrtnes..kdybys za kazdou funkci mel platit mazec!Taky jsem mel s toho velkou radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 3, 2012 Sdílet Odesláno Září 3, 2012 Všetko naj k 17-inám kámo ...pekne ti začína školský rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Ďakujem Ti veľmi pekne ...začína,ale už by mohol aj skončiť :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Bočné + predné lišty a podnárazník sú už konečne nastriekané na bielo,spodok zadného FL nárazníka a mriežky masky+nárazníka v čiernej lesklej :D celkové náklady: farby 43€ a striekanie 30€ + ešte musím kúpiť obojstrannú pásku na lišty.Zajtra už bude všetko na aute okrem bočných líšt,tak som zvedavý na výsledok ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 6, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2012 pekne,jsem nato zvedav! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.