MaroCZ Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 vsak prepajet to muzes kdykoliv ne ? Ty cervene kolecka tam muzes nechat a uvidis jak se ti to bude libit, treba ti to tam pasne kdyz to zkombinujes jen do dvou barev bilo cervena ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Dnes som sa konečne vrhol na ľavý predný tlmič,respektíve pružinu ktorá bola iná a ani tlmič nesedel moc dobre v tehlici... Pôvodná pružina mala farebné označenie označenie modrá-oranžová-oranžová-ružová(?) a aktuálna modrá-oranžová-oranžová-zelená. By ma zaujímalo,či tá pôvodná pružina bola zo 4x4 alebo zo sport podvozku? :D Teraz je to už konečne tak,ako to má byť :) A samozrejme to nemohlo ísť bez komplikácií a pri povolovaní spodného čapu mi nešla povoliť matka a nakoniec povolila aj so šróbom :( Takže som behol do dediny do servisu a našťastie mali čap na sklade 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 ešte že máš ten obchod tak "ďaleko" a väčšinou vecí tam majú skladom... ako keby stále vedeli čo budeš potrebovať :D objasníš nám to? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 zaujímavé koleso na dvojkovú Octu ale inak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Dá sa povedať,je to najnavštevovanejší (a hlavne seriózny) servis tu v okolí,ktorý sa špecializuje/špecializoval na značku Škoda,VW... Teraz už robia prakticky všetky značky :) Takže skladom majú najmä diely pre Škodu,VW a ostatné nie je u nich problém objednať a na druhý deň to tam majú... Ale veď Tomáš ty dobre vieš,že tam majú všeličo Je to koleso z Renoltíka :jelen: Nechcel som nechať tehlicu s kotúčom opretú o zem a tak som zobral to,čo bolo podľa mňa najvhodnejšie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Matúš práve preto som na to narážal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Nazdarek ? ohladom toho podsvietenia Ja som mal v jednickovej Fabii vsetko biele, budiky stahovacky klimu a rucicky som mal na modro aj z maxikom.. A nebola to ziadna kolotočarina ale vyzeralo to úžasné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 to se toho musí rozebrat tolik kvuli vyndání tlumiče??? To si mně nepotěšil :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Osvetlenie už je premyslené,všetko okrem pár prvkov červenej pôjde do bielej :) Hydraulik - robil som to 3-krát a vôbec som ten tlmič nedokázal vytiahnuť z tehlice bez povolenia poloosy a čapu naspodu ramena Najviac Ti asi dá zabrať vytiahnuť ten tlmič z tehlice,to je pôrod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 tehlici si roztáhl jak? sekáčem? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Tak tak,malý majzel :) Alebo dnes som použil aj plochý skrutkovač,ktorý bol vyrobený ešte v Československu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 ja si poridl na pajeni noveho pomocnika :) ... a jde to hned o 100% lepe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 mikropájka, pán je gurmán btw. u mňa pri výmene tlmičov to šlo bez rozoberania poloosi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Mohol by si mi poslať do SZ viac info o tej mikropájke...Aby som nezabudol,tak už je displej Columba nakódovaný na verziu VW Highline :) Poďakovanie patrí samozrejme Lubinovi A danikd za info,ako na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stenly Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Vyzerá to naozaj luxusné ;-) hlavné ať to šlape bez poruch 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 pajka jak pajka ta uz je doma x milionu let, ale lupa s drzakem a osvetlenim :) ... pajku mam gracho vyhlidnutou jinou tu co jsem ti posilal do SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 hele akurat vyberam nejaky drziak, na takom jak mas sa mi nezda, ze tie nozicky sa nedaju natacat sem a tam podla obrazku ze? ci myslis ze to nebude vadit? http://prntscr.com/6c3d4g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 da se nastavovat ... akorat spatne vyfoceno, za tim drzackem je sroub, ten kdyz povolis muzes rozsirovat nebo zuzovat ty packy, pak to muzes otacet o 360 st kolem sve osy (sroub za hrotem pajky), stavitelne nahoru a dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Ja to zatiaľ zvládam aj bez toho držiaka Prilepím daný diel páskou o stôl a ani ho nehne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 tez jsem to obdobne delal, ale lepsi to je mit pod lupou, hlavne ty male SMT ledky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Ahoj koukám že všichni mění barvičky ve sluzebakovy máme celé auto modré a vypadá to pěkně a k blue race by se to hodilo ještě víc. Čeho se bojím je rozebirani nechci polamat nějaké packy atd pajeni by neměl být problém s třetí rukou. Nemáte třeba návody na rozebirani všech věcí co se preledkovavaji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 neni poradne co polamat, rozeber a posli, predelam :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juhyyy Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 není nic čeho bych se zalekl takže to zkusím sám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 no vidis :D ... akorat peklo bylo na rozebirani MF volant a spinac svetel, maji malinke srouby tisicihran a ja kupoval celou sadu asi pred 2 lety a ani jeden bit mi tam nepasoval, az malinky plochy sroubovacek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Papik Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 MaroCZ: tak ted jsem rad ze jsi to tu pronesl onhledne toho spinace svetel :D :D ceka me zitra tak s tim aspon nebudu tolik bojovat :) (snad) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 tak ono stejne bys na to prisel :D ... nastesti jsem nasel takovy sroubovacek a ted si ho hlidam jako oko v hlave :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 já teda na spínači světel žádný šroubek neměl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Ja tam mel 3 sroubecky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Tak najhoršie bude urobiť asi Columbus a ešte aj stropnú lampičku zo Superba... Pred budíkmi mám tiež rešpekt,ale tie našťastie nebudem rozrábať prvýkrát :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 Na columba bude nova pajka :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.