Standa Hubený Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 Zdravím, mám problémek, pri jizde kdyz zatocim ozyva se od podvozku (napravy) takove divne drnceni (dření), jako kdyby neco o sebe drelo (vzzm, vzzzm, vzzm) kdyz srovnam volant tak nic, staci trosku zatocit a zase. Co jsem koukal na naprave neni nic otlucene odrene akorat teda praskla manzeta na??? (jsem amatér takze nevim co to je) FOTO: může to mít na to, nebo na něco vliv, neměla by být v té manžetě nějaká vazelína?? díky za odpovědi. Škoda Octavia I (2001 facelift) 1.6 55kw 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Duben 23, 2011 Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 ta manžeta je na řízení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Standa Hubený Odesláno Duben 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2011 a muze to mit nejaky vliv na muj problem? ma byt v te manzete nejaka vazelina? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 určitě by tam měla být nějaká vazelína,ale měl bych strach že je už špatnej ten kloubek na tyčce řízení a ten vrže. Sundej manžetu a uvidíš... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 To drnčení bych viděl buď na ložisko nebo kloub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.