Přejít na obsah

Moja druhá Láska ala RS-ka

Doporučené příspěvky

Nemam ho servisovane v Skoda Servise, to by som sa nedoplatil :D

Ale asi to nakupim v ccautodily, zda sa mi to tam v pohode, potrebujem len vonkajsie tesnenia, takze to nebude taka investicia. No uvidime.

Inak dnes som bol pozret v Autoprofite (Škoda) a je tam RS-2012, ma carbon interier original, cierne alcantarove sedadla, super a samozrejme plna palba.

Odkaz ke komentáři

jinac jeste,kdyz nemas auto v servise skodovka ti nabidne 30% slevu na lakovani a vymenu tesneni,pokud to nechces nechat lakovat u nich a vymenit jen to tesneni tak ti ho vymeni s 30% slevou a to si myslim ze uz je lepsi nez to kupovat nekde to tesneni,pouvazuj :palec:

Jinac pekne,za me decentne upravene a kombinace barev sedi ale uz to neprehanej s tou cernou :palec: lakovani motoru se mi moc libi! :palec:

Odkaz ke komentáři

Pojdem sa nato opytat...to ma zaujima ta oprava a aj tie tesnenia s 30% zlavou. Minimalne tie tesnenia.

Dam si na leto vymenit predne silentbloky...tie ktore sa lisuju...vzadu neviem ake su, ked podobne, dam to vymenit aj tam. U nalakovanych castiach mi popraskal hlavny kryt motoru, ktory je vo farbe auta, tak ten dam prelakovat.

Inak viac ciernej nebude. Dam opravit prahy, kraje karoserie, kde to znicilo tesnenie, cierna vypadne s kufru, pride na strechu...cakam na cenovu ponuku na zatmavenie svetlometov, jak prednych, tak zadnych.

+ dam spravit na positku nove predne sklo.

Odkaz ke komentáři

Tak, buduci tyzden zacinam, prahy idu nanovo do kaucuku, zasluzia si to, vydrzalo to dost dlho.

Jedna otazka, co poviete na kratsie pruziny, bud od Milotecu kde bude -20mm alebo take, kde bude -30mm.

Potrebujem nejake ohlasi, skusenosti. Popripade, ci nebude lepsie kupit nejaky lacnejsi pevny podvozok.

Diky. Nechcem do toho investovat zase vela €. Pruziny som nasiel za cca 4000CZK.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Teraz riesim jednu vec a to takuto.

Na kufrovych dverach chcem dat prec pismena aj znak, upravit to na jednu liniu. Tam si to viem pekne predstavit, bude to super, ale....prednu masku bez znaku som videl a je to hnus, rozmyslam, ze by som tuto original zagitovat aj zo znakom a strekol do ciernej lesklej, + asi aj rebra do ciernej lesklej a potom aj spodne rebra v prednom narazniku do ciernej lesklej...

Skuste sa k tomu vyjadrit, ak ma niekto pochopil a vedel by sa s tym pohrat v photoshope, tak by som bol moc rad. ;)

Odkaz ke komentáři

Mám prdel zavařenou a je to dobrý, ale musíš to dát někomu, kdo to vážně umí. Už mi to 2x opravovali. Hlavně kvůli tomu, že se to nezavařovalo a praskalo to.

JInak předek, co jsi popisoval už jsem viděl, ale ten zahlazený znak v masce vypadá divně, moc se mi to nelíbilo...prostě tam něco chybělo.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj, auto máš skutečně parádní! Za mě 1 s hvězdičkou! Z mýho pohledu mě uplně nebaví ta folie na zadních dveřích, jak tu bylo řečeno, kdyby byla i v prostoru RZ, opticky by to tu část sjednotilo. Moc se mi líbí lakování částí v motorovém prostoru. Psal jsi, že "do it yourself" - můžeš popsat jak jsi postupoval a jaké přípravky jsi na to použil? Černé boční lišty super, ta inspirace RS+ je určitě spravný směr a celé je to střídmé a vizuálně funkční. Stejně to mám i já, akorát mám šedou anthracit plus černé lišty. Zrovna teď v sobotu si do lakovny jdu vyzvednout př. RS nárazník (anthracit) s lakovanými krytkami mlhovek a i komplet středových mřížek. Moc se těším, dostával jsem se k tomu opravdu dlouho. Pak si tu i já snad založím vlastní vlákno. Tvoje auto je skvělá inspirace, osobně bych nějaké úpravy vypustil, ale v celku to vypadá jako opravdu povedená úprava. I z toho důvodu, že jsi použil prakticky jen kombinace dvou barev. Super!

Odkaz ke komentáři

Teraz tam mam vela novych uprav, zatmavene svetla, predne po hranu smerovky, smerovky cierne (bocne) retie brzdove svetlo cierne.......Zadok je cely modry bez cierneho kufra + zagitovany znak. Predna maska zagitovana, bez znaku - RS znak cierny leskly, planujem tam dat este foliu vo farbe auta.

Odfotim to vsetko az kd budem mat spravene predne svetla, teraz tam mam len na polovici foliu, este to potiahnem krycou priesvitnou foliou a potom nahodim spät mracitka.

Odkaz ke komentáři

KOukám, na jédné fotce máš zadní světla stříklé celé do černa a na druhé jsi nechal to céčko bílé...ta druhá varianta vypadá rozhodně lépe. Jinak, kdybych už zatmavoval zadní lampy, určitě bych zatmavil i zadní odrazky.

Aha...teď jsem si všiml, že na té celé tmavé máš vlastně přes celou lampu folii ....beru zpátky, vypadá to dobře. Nicméně s těma odrazkama v nárazníku bych určo něco udělal.

Btw, co to je za folii ?

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...