krysarr Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Oplastovat takovouhle karu, prasarna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Taky se mi zdá oplastování jako pikačovina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Audiny jsou v některých provedeních oplastované až do půlky dveří, tak proč by to na SUPu měla být prasárna? Trošku z něj zase děláme nadauto, jako kdysi z OII, ne? Btw nechystá i sama škodovka verzi Scout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Na audinach je to stejna prasarna Nechapu, proc je potreba takhle hezky auta prznit kilama plastu jenom proto, ze je to trosku vyssi. Funkce nulova, teda pokud s tim nejezdi do lesa na drevo, coz nepredpokladam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 tak zrovna u toho A allroadu to nejakej smysl mit muze, ale proste je na gustu kazdeho soudruha. Jestli bude scout nebo RS nevi asi nikdo z nas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 mě se to náhodou líbí, Supíkovi to sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 jen dodám, co když baba blbá (nebo někdo jiný) "parkuje" u obchoďáku a opře se o nárazník, dveře apod. co je levnější? stříkat dveře (jiná barva) nebo vyměnit kousek prasárny jo, je to na některejch autech divný (OII scout červená) že jo Dakie ale zároveň praktický za mě jo, líbí se mi to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 Nevidím velký rozdíl mezi Supem 4x4 a Audi all road a mezi Octavii Scout a Supem s plasty, takže vážně proč ne. Někomu přijdou divné neony, někomu plástve, někomu nevím co a někdo rád plasty. Samozřejmě hodně záleží na barvě, resp. na kontrastu mezi barvou karoserie a plasty, ale jinak se fantazii meze nekladou a nevkusným bych to nenazýval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kitrab Odesláno Květen 20, 2011 Sdílet Odesláno Květen 20, 2011 oplastzování mi vždy připomene Felicie, shnilý blatník šup tam plast jinak to kazí auto superp je naprostá nádhera a ty plasty to pokazí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 možná kdyby si to viděl na vlastní oči možná by si mluvil jinak, tomu supu v bílé ty plasty opravdu slušely a bylo to mnohem šmrncovnější něž obyčejný sup kombi. Jinak si myslim že je docela nesmysl dělat ze Superbu nějaké überauto, zrovna nedávno sem si řikal že to je auto ke kterému se ten název ani moc nehodí, vždyť není krom té cenovky nijak superb, objevuje se spousta lepších aut v této cenové kategorii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 21, 2011 Sdílet Odesláno Květen 21, 2011 jen dodám, co když baba blbá (nebo někdo jiný) "parkuje" u obchoďáku a opře se o nárazník, dveře apod. co je levnější? stříkat dveře (jiná barva) nebo vyměnit kousek prasárny :D jo, je to na některejch autech divný (OII scout červená) že jo Dakie ale zároveň praktický za mě jo, líbí se mi to :) červenej scout je hnus největší... k tomu se ty plasty vyloženě nehoděj.. ono obecně červenou nemám rád ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 já to věděl a proto jsem to napsal schválně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 červenej scout je hnus největší... k tomu se ty plasty vyloženě nehoděj.. ono obecně červenou nemám rád Zvas sva slova s tou cervenou !!! Jinak mne se na octe ty plasty libi, stejne tak A4 allroad je proste uzasna !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 23, 2011 Sdílet Odesláno Květen 23, 2011 a pockej az plasty navlecou nove A6 avant :angry: :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Zvas sva slova s tou cervenou ;) !!! :) pokud vím, tak už jí nemáš, takže pohoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 26, 2011 Sdílet Odesláno Květen 26, 2011 Ale všeobecně by jste o červené barvě měli mluvit s úctou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 tak, tak, kolega má doma červenou OI z roku 1998 a když se naleští, tak září jako nové auto ;) , každopádně další auto je objednané také v červené, tornado :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 27, 2011 Sdílet Odesláno Květen 27, 2011 Červená je jediná správná ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 zdá se mi to nebo je palubka a volant hnědá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 6, 2011 Sdílet Odesláno Červen 6, 2011 měla by bejt pošitá kůží... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 21, 2011 Sdílet Odesláno Září 21, 2011 Hmm http://www.autoblog.it/galleria/foto-spia-skoda-superb-restyling/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 bude se dělat Superb combi Scout??? Včera sem potkal bílý superb combi a byl oplastovaný jako Scout a vypadalo to fakt velice pěkně :lool: Tak jsem jí potkal včera taky.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Myslis ten BT Cross? bol aj teraz na autosalone v Nitre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Tak v konfiguratoru se uz objevil paket L&K pro Superbika... a ma i DIODOVA SVETLA!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Bud zase nejaka chyba nebo se neco chysta ale u TFSI si to pohlidali Výhradně pro motorizace: 2.0 TSI 147 kW, DSG 3.6 FSI 191 kW, 4x4 DSG 2.0 TDI 103 kW, DSG a 4x4 DSG 2.0 TDI 125 kW, DSG a 4x4 DSG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 A hle, 21. stoleti se dostava i do Skody ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 jo ale musis si ho sakra zaplatit, ten paket sam o sobe neni moc drahej ale to k jakejm motorizacim ho davaji a jaka to musi byt vybava to uz je sila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Říjen 14, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2011 Mno jo no, to je recht :( Snad to casem pujde i niz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Crake Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Je pravda, ze 70 tis k cene elegance a k tem motorum, to uz je dost vysoko... no na druhou stranu to ma byt exklizivni model znacky, takze se asi nemuzeme moc divit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.