Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Tak konečně dorazila práce na víkend:,

výměna akutické pěny ve všech tapecech, tu starou musím vyhodit přilepil jsem ji totož lepidlem a to smrdí v létě jako chemopren a nechce to vyčichnout, a pak musím konečně předělat kožené výplně vzadu mám tam jinou barvu...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Protože jsem za poslední 3týdny byl 3x Praha -Morava neplánovaně, rozhodl jsem se zkusit jezdit na spotřebu a nejlepší výsledek:

Trasa : Praha-Hradec Králové-V.Mýto-Mohelnice-Olomouc-exit Velký Újezd spotřeba 5,9/100km dle PP, při rychlosti dálnice dle GPS 101 tempomat,mimo obec 80-107, v obci dle provozu...

Obsazenost 2lidi +4tašky, myslím že slušné na obstarožní 1.6tku... ;)

Odkaz ke komentáři

Tuto trasu jezdím docela často a taky mám z loňska vyzkoušenou ekojízdu, při níž jsem jel dálnice asi jako ty, v obcích a mimo obec s provozem bez předjíždění a dostal jsem se i pod 5.5 v autě sám, ale na 17" kolech. Naopak jednou jsem řekněme dost spěchal, všechno předjížděl a nad 9 jsem se nedostal.

Mimochodem, žárovky by už měly být na cestě ;)

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Nějaký fotky z dovolenkovýho bastlení z faceliftem: vytlumeno:, asfaltový dveře: , před tlumením

- vyhodil jsem starý pěnovky z tapeců,(byly přilepený lepidlem chemopren ve spreyi-smrdělo to), teď jsem to připlácl akrylátovým tmelem a je po smradu

- trošku jsem odhlučnil zpětný zrcátka, ještě chybí fotka - na druhou stranu plastu s výdechem na okno jsem dal taky pěnovku

už to neklepe a hluk rapidně menší..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak facelift je v hajzlu víc než jsem myslel, dle Jardy (THX mu za diagnostiku jsem dlužník pak se ozvu) je v prdeli complete řízení, dle ETKY cena kolem 25-26tis, zejtra jdu volat do škodovky a nechat to opravit na záruku (tady díky Rosťovi za kontakt), takže kdo mne máte rádi držte palčáky ať to zkoulím a nepošlou mne do p.či :huh:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...