ViktorMPI Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Průmyslová? Tam ma wapka celkem páru když porovnám s jinýma, ale zas to tam jede myslím kratší dobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 jj na Prýmyslový, jo docela má sílu a interval nevím přítelkyně tam rvala drobný, jen škoda že jsem neměl v kufru houbu, tím jejich kartáčem rozhodně neee... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 To je jasný, na kartáč taky nesáhnu, když si s tím každá dodávka vytře podběhy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 na Průmyslový je dobrá taky tam jezdím a myslím že za 10kč je to na 90 vteřin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 gumy dveri chteji namazat, pak vrzat nebudou Hlavne nemazat...to je nejvetsi blbost co muzete udelat, namazete to, nachyta se na to prach a pak je to jeste horsi, v zasade jen poradne umyt ovsem jen vodou zadnym pripravkem a Skodovka to pak jen maximalne posypava nejakym jejihc praskem. Toto vrzani jsem resil hodne dlouho nez mi vymenili vsechna tesneni a pak mi k tomu jeste rekli toto, od te doby(najeto asi 20tkm) naprosto v pohode, jakmile neco nekde vrzne, jen setru a jedu dal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 jj na Prýmyslový, jo docela má sílu a interval nevím přítelkyně tam rvala drobný, jen škoda že jsem neměl v kufru houbu, tím jejich kartáčem rozhodně neee... To je fakt tak špatny s těma kartáčema?Ono záleží na tom jak často vyměnuji konce tech kartáču a je fakt že nepozoruju že to mám poškrábany z ty ruční myčky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 :) ;) ;) , já to furt mažu jak debil, no zas to vrže ale myslím si že když namažu chvíli vydrží, ale pak zase začne, zkusím umýt a uvidím, ale furt mi rezonuje ten kufr, dnes jsem dal mirelon na celou podlahu a tím to není, ale asi levej sloupek klepe ty plasty musím něco vymyslet, ale až sleze ten zam.danej sníh... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 těma kartáčema každej umyje kola a vše a ty pak dáš na kastli ani náhodou, vozím si svou houbu v kufru, ted jsem neměl a nebylo to ono, i když upřímně dnes jsem jel do práce a jako bych nic nemyl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 ;) ;) , já to furt mažu jak debil, no zas to vrže ale myslím si že když namažu chvíli vydrží, ale pak zase začne, zkusím umýt a uvidím, ale furt mi rezonuje ten kufr, dnes jsem dal mirelon na celou podlahu a tím to není, ale asi levej sloupek klepe ty plasty musím něco vymyslet, ale až sleze ten zam.danej sníh... Mě teda Zdenda z autorizáku poradil nějakej suchej teflon. Prej to tam s tím dělaj. Taky ho používaj na pískání skel. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Hmm zkusím se ho zeptat až pojedu na servisku, už se to blíží ještě 4tis :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Kam pojedeš na servisku. Ke Zdenkovi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Kam pojedeš na servisku. Ke Zdenkovi ? NO až přijde čas, rád bych, ještě jsem mu nevolal ale ted moc nejezdím , počítám tak květen že by byl akutní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Radši se mu pak ozvi. Jo a v Karlíně je jen v týdnu. Služby o víkendu už má v Benátkách. Jinak kdyby něco, domluvím ti to tam s jiným maníkem. Je to fakt šmat na všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 OK, dikes ;) , já klidně můžu i přes týden, klidně ofiko, hlavně ať to mám gut :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 To je fakt. Budeš to mít v servisce. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Mě teda Zdenda z autorizáku poradil nějakej suchej teflon. Prej to tam s tím dělaj. Taky ho používaj na pískání skel. ;) No to je docela mozne ze to je to, cim mi to na zacatku upravili jak davali ty nove gumy, tady totiz neplati to stare pravidlo kdo maze ten jede tady plati heslo hlavne nemazat :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 To je fakt. Budeš to mít v servisce. jj facelift ještě v záruce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 No to je docela mozne ze to je to, cim mi to na zacatku upravili jak davali ty nove gumy, tady totiz neplati to stare pravidlo kdo maze ten jede tady plati heslo hlavne nemazat :D Super, dnes v práci jsem namastil 1x fabku a 2x octy II :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bladik Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 No kdo chce kam ...... :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Miles, já mít černý auto, tak to řeším jen takhle: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2117 moje osobní zkušenost je na jedničku a nanesený vosk se nedá srovnávat s ničím, co jsem kdy na auto patlal, mám to od podzimu a celou zimu stačilo auto ostříkávat wapkou, fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 (upraveno) těma kartáčema každej umyje kola a vše a ty pak dáš na kastli ani náhodou, vozím si svou houbu v kufru, ted jsem neměl a nebylo to ono, i když upřímně dnes jsem jel do práce a jako bych nic nemyl... zrovna mi byla doručena rukavice :D tahle: http://shop.mvservice.cz/produkty-3/dodo-j...avice/c232.html Upraveno Únor 25, 2010 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Dnes proběhla serviska Constructu, vše OK a hlavně ZADARMO a když jsem byl v tom tak jsem přezul na letní, fotit to nemá smysl, jenom bych byl pro smích.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marios Odesláno Duben 8, 2010 Sdílet Odesláno Duben 8, 2010 Já si nemyslím, všichni tady nejsou takový uchyláci na nizkoprofilové až skoro bezpneumatikové kola. 15" kola jsou naprosto v pohodě! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 Facelift umyt po zimě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 zajtra ti to zasype sopečný prach :) čierna je naj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 jj příroda je mocná čarodějka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 ...prostě je to tak - když se černá umyje - není na světě hezčí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Duben 16, 2010 Sdílet Odesláno Duben 16, 2010 :) Krásně nový... co zejtra Milane. Dorazíš ????? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 (upraveno) je nejhezčí, ale jen pár minut než uschlo pár kapek, pak po nich zbyly mapky :D , chce to růčo vypulírovat a bude super tak den -dva :) Upraveno Duben 17, 2010 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Duben 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2010 :D Krásně nový... co zejtra Milane. Dorazíš ????? :) Ahoj Rosťo koukal jsem, že je to až v neděli ? Uvidím, mám učivo co musím projet, takže možná, možná, možná bych se zastavil.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.