Přejít na obsah

Milesův facelift

Doporučené příspěvky

gumy dveri chteji namazat, pak vrzat nebudou

Hlavne nemazat...to je nejvetsi blbost co muzete udelat, namazete to, nachyta se na to prach a pak je to jeste horsi, v zasade jen poradne umyt ovsem jen vodou zadnym pripravkem a Skodovka to pak jen maximalne posypava nejakym jejihc praskem. Toto vrzani jsem resil hodne dlouho nez mi vymenili vsechna tesneni a pak mi k tomu jeste rekli toto, od te doby(najeto asi 20tkm) naprosto v pohode, jakmile neco nekde vrzne, jen setru a jedu dal.

Odkaz ke komentáři
jj na Prýmyslový, jo docela má sílu a interval nevím přítelkyně tam rvala drobný, jen škoda že jsem neměl v kufru houbu, tím jejich kartáčem rozhodně neee...

To je fakt tak špatny s těma kartáčema?Ono záleží na tom jak často vyměnuji konce tech kartáču a je fakt že nepozoruju že to mám poškrábany z ty ruční myčky :)

Odkaz ke komentáři

:) ;) ;) , já to furt mažu jak debil, no zas to vrže ale myslím si že když namažu chvíli vydrží, ale pak zase začne, zkusím umýt a uvidím, ale furt mi rezonuje ten kufr, dnes jsem dal mirelon na celou podlahu a tím to není, ale asi levej sloupek klepe ty plasty musím něco vymyslet, ale až sleze ten zam.danej sníh...

Odkaz ke komentáři
;) ;) :lol: , já to furt mažu jak debil, no zas to vrže ale myslím si že když namažu chvíli vydrží, ale pak zase začne, zkusím umýt a uvidím, ale furt mi rezonuje ten kufr, dnes jsem dal mirelon na celou podlahu a tím to není, ale asi levej sloupek klepe ty plasty musím něco vymyslet, ale až sleze ten zam.danej sníh...

Mě teda Zdenda z autorizáku poradil nějakej suchej teflon. Prej to tam s tím dělaj. Taky ho používaj na pískání skel. :)

Odkaz ke komentáři
Mě teda Zdenda z autorizáku poradil nějakej suchej teflon. Prej to tam s tím dělaj. Taky ho používaj na pískání skel. ;)

No to je docela mozne ze to je to, cim mi to na zacatku upravili jak davali ty nove gumy, tady totiz neplati to stare pravidlo kdo maze ten jede tady plati heslo hlavne nemazat :) ;)

Odkaz ke komentáři
těma kartáčema každej umyje kola a vše a ty pak dáš na kastli ani náhodou, vozím si svou houbu v kufru, ted jsem neměl a nebylo to ono, i když upřímně dnes jsem jel do práce a jako bych nic nemyl...

zrovna mi byla doručena rukavice  :D

tahle:

http://shop.mvservice.cz/produkty-3/dodo-j...avice/c232.html

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...