Cjoctavian Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 princes: takto si to myslel? 0 Quote Link to comment
Mich Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Mas to pekny, akorat to predni lizo je skaredy :( pripomina mi to dobu davno minulou, kdy se davaly na auta radlice a cim jsi mel vetsi, tim jsi byl v rodine tuzingu vetsi buh :) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 Mne sa paci (kedze je aerodynamicky funkcny), ale uz druhy krat by som si ho nedal. Uz s touto seriovou vyskou s nim obcas skrtnem, tych 4,5 cm dopredu mi seriozne zmensilo najazdovy uhol... 0 Quote Link to comment
princes Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 jj tak jsem to myslel taky;) neni tospatne no ale i cela cern se ke tve barve hodi,me sere ze j nahore tak robustni kdyby byla tenka cela jak na pred fl bylo by to lepsi ;) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted April 10, 2015 Author Share Posted April 10, 2015 ten photoshop - logo na farebnom pozadi, nie v chrome - to je v style novych Skodoviek :) 0 Quote Link to comment
princes Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 tak tak ;) takhle se mi to libi jak to as na te fotce 0 Quote Link to comment
lukas.dziak.tv Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 Najkrajsia octavia v meste. Ked idem po sidlisku tak stale sa zastavim pokocham a idem dalej. Kraaasna. Nech sluzi. Pokial by bola na predaj hned beriem 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 12, 2015 Author Share Posted September 12, 2015 Tak to dakujem-e za kompliment Az bude na predaj, tak sa pripomeniem ;) 0 Quote Link to comment
Jadek.Pavel Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Zdravím, jak jsi s tímto motorem spokojen? Mám 1.6 tdi a právě přemýšlím že bych zakoupil toto, často jezdím kratší trasy a je mi toho dieselu líto. jak je na tom spotřeba a spolehlivost? Dík 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted September 13, 2015 Author Share Posted September 13, 2015 Ja som s tymto motorom (zatial) velmi spokojny. Je kultivovany a tichy, dostatocne pruzny a aj spotreba je OK. Ja mam dlhodobu okolo 7,2 - 7,3. A "ta retaz" ma zatial nestrasi ;-) Ale niekedy rozmyslam, preco som nepriplatil za 1,8 TSI - a potom rozmyslam, ze od 1,8 TSI uz nie je daleko k RS... :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted November 28, 2015 Author Share Posted November 28, 2015 Prosim o radu: ako treba nastavit geometriu kolies, ked bude auto znizene o 35 mm a vzadu ma 10 mm podlozky? V servise maju nejaky zoznam modelov - nieco ako hodnoty pre bezny, sportovy a RS podvozok? Tipujem, ze bude treba dvihnut aj xenony...ze? 0 Quote Link to comment
princes Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 jak sem to mel ja pruziny nebo podbozek nastavil to pro rs jinak to neslo a xenony jsem.si.musel spustit sestelovat,snad ti to nejak pomuze 0 Quote Link to comment
lubinob Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Ja ho nechávam nastavovať podľa športového podvozku.. ten bol nižšie ako RS takže snáď by to mohlo byť lepšie.. teraz na jeseň mi dokonca nastavil aj zadok čo mi v autorizáku nevedeli lepšie nastaviť.. tak som zvedavý či ešte bude píla na zadných pneu :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted December 6, 2015 Author Share Posted December 6, 2015 Princes: Auto Ti kleslo vzadu viac ako vpredu, ked si musel svetla spustat? OK, tak im to skusim naznacit, nech sa orientuju na nastavenia pre seriovy sportovy podvozok. Conti SC 5P su makucke, je to uplne ina kava oproti seriovym Potenzam (ktore v meste hucali tak, ze som sa hanbil niekoho viezt v aute) - a ani geo vtedy tu uz vzniknutu pilu nezachranila... 0 Quote Link to comment
lubinob Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Ak už je píla tak ju len tak ľahko len bežným jazdením neodstrániš.. svetlá som tiež nejako šteloval, ale mal som viac kombinácií pružín než boli komplet H&R tak neviem či hore alebo dole.. skontrolovať ich určite treba.. 0 Quote Link to comment
princes Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 ne..vzadu sem mel auto vis ale xenony svitily nahoru 0 Quote Link to comment
princes Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Uz vim jak to bylo..kdyz jsem mel pruziny 50mm tak se mi to nezestelovalo poradne dolu..takz kdyz jsem jel a nekoho vezl tak to svitilo porad nahoru a kazdy blikal...musel.jsem to snizit...pak kdyz jsem dal ns zimu zase oriho pruziny..svetla svitila dolu a musel jsem je zvednout 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 14, 2016 Author Share Posted March 14, 2016 Teraz som bol v servise (auto uz mam na letnych 19") a povedali mi tam, ze si musim dat naspat nejake orginal disky, lebo ze to vedia nastavit iba na hodnoty pre ne... Davat znova zimne 17" Pallas sa mi uz nechce A aj tak by to nebolo spravne, nie? Ved Pallas maju 17"x7" ET54 a BBS (na ktorych jazdim vacsinu roka) maju 19"x8" ET 50 a vzadu ET 40... 0 Quote Link to comment
marekczek Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 zkus spešl servis na geometrii... 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 Auto konecne (decentne) znizene pruzinami H&R a k tomu ako bonus novy kozeny volant (to kvoli novemu znaku, aby to ladilo k zvysnym znakom na aute a klucoch) A geo je nastavena na hodnoty pre Octaviu RS... 0 Quote Link to comment
Duri Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Krasavica CJ Konecne vyska, na ktoru sa da pozerat a tie kola, hmmmmm, nemam slov Vymen este radicku z OIII. Je to ina kava 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 A ta radicka je len jednoducha vymena kus za kus? Momentalne tam mam z S2... 0 Quote Link to comment
Duri Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Treba na nej odvrtat kus plastu, ale drzi jak pribita, nevahaj! 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 A zrejme aj prehodit ramik z manzety, keby som chcel komplet, ze? 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Pekne to mas Odkial si bral volant? 0 Quote Link to comment
Petas.1 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Čau, to máš ty nejnižší H&R pružiny co mají v nabídce ? Jen se ptám jestli to jsou ty samé co mám já . S jakými to máš tlumiči ? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Kyselinka: PM Pruziny su H&R -35 so seriovymi tlmicmi. Meral som to hned po montazi a vpredu to kleslo o -20 mm a vzadu o -25 mm, co mi vobec nevadi, lebo zadok bol predtym o 7-8 mm vyssi. A dufam, ze mi to uz nejak velmi neklesne, teraz este dokazem LTT vojst k svokrovi do dvora :D 0 Quote Link to comment
Petas.1 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Aha , mě se zdálo , že to máš tak nějak jak já . Já mám ale tyto : http://www.reviloshop.cz/sportovni-pruziny-h-r-pro-skoda-octavia-sedan-combi-vc-rs-typ-1z-nizka-verze-vc-rs-r-v-od-04-04-snizeni-45-50-45-50mm/ viz foto : Všechno je sice v pohodě nikde nic nedře, ale samozřejmě je to určitě tvrdší než sériový podvozek , ale to je otázka pár dní než si člověk zvykne že to neni jak rozhoupaná vzducholoď ;) , ale začal jsem jezdit na ryby na místa , kde to je už trochu off road :D a musím strašně opatrně , sice projíždím bez jakýchkoliv zadrhnutí , ale trvá mi to to prostě dél :D , a tak uvažuju , že bych tam dal trochu vyšší , třeba těch -35 a ono to ani nevypadá na tom tvojem o moc výš . .... takže asi to prubnu , takže možná budou ty -45 -50 co mám na prodej ;) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts