Cjoctavian Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 Este pridam dnesne foto - lepsie tu vidno ten pokusny pruzok :) 0 Quote Link to comment
Stickler Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Za mě: S černými odrazkami (podle mě prasárna) možná jo, ale takto to vypadá podle mě dost blbě.. ;) 0 Quote Link to comment
Petas.1 Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 Já bych tam ten proužek asi nedával , už ten nárazník začíná být moc členitý s tím difuzorem, ale je to tvoje auto, takže důležité je co se líbí tobě 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 Chcel som tym trosku "imitovat" ten cerveny suvisly pruzok, co maju nove RS...:) 0 Quote Link to comment
seib Posted June 29, 2014 Share Posted June 29, 2014 dať tam červený reflexný ;) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 29, 2014 Author Share Posted June 29, 2014 jj, asi takto nejako... 0 Quote Link to comment
Stickler Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Nad tím jsem už taky uvažoval, ten by naopak možná nevypadal špatně - ale těžko říci :) 0 Quote Link to comment
lubinob Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Nad tým červeným reflexným som tiež už uvažoval ale neodhodlal som sa nalepiť ho.. :) Čierna strecha super, máš to krásne zladené.. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 Uz som bol rozhodnuty nad tym cervenym pasom, no v obchode som nasiel len s inou strukturou ako maju povodne odrazky... 0 Quote Link to comment
Stickler Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 To je problém, no, mě napadlo koupit reflexní červenou samolepku a na ni ještě dodatečně nalepit průhlednou červenou fólii - tak by se mohla barva sladit s originálními odrazkami, jinak jsou totiž ty reflexní samolepky nejen s jiným vzorem, ale také v takové křiklavější barvě více do oranžova.. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 http://www.levnealarmy.cz/eshop/osvetleni/pozicni-svetla/reflexni-odrazky/3m-reflexni-samolepka-cervena-5-5-cm-x-50-m-homologace-tir05red.html tato vyzera byt OK, az na tych 50 m... 0 Quote Link to comment
Stickler Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 :lool: to si tím můžeš oblepit celé auto :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted June 30, 2014 Author Share Posted June 30, 2014 vidim to na reflexnu cervenu strechu 0 Quote Link to comment
Ondra01 Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 http://shop.arango.cz/cz-detail-981834-reflexni-paska-3m-diamond-grade-983.72-cervena-ece104-sire-55-mm-delka-1-metr.html tady ji mají po metru 0 Quote Link to comment
Stickler Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 @Cjoctavian: Budeš testovat? :D Já si počkám na výsledek :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 No co mam s vami robit?! :D 0 Quote Link to comment
Stickler Posted July 1, 2014 Share Posted July 1, 2014 No nic, kupuj a šup šup, abych věděl, do čeho jdu :D 0 Quote Link to comment
Stickler Posted August 22, 2014 Share Posted August 22, 2014 (edited) Tak, poněvadž jsi se k tomu moc neměl :D zkusil jsem to sám. Moje rada - vykašli se na to ;) Koupil jsem reflexní pásku z odkazu - 2 metry. I s poštovným mě to stálo nějakých 350,- Kč. Dnes odpoledne jsem to zkusil nalepit, původní záměr byl nalepit to i přes origo odrazky, aby vznikl celistvý dojem. Už tam se to dělalo příšerně. Páska je docela tvrdá, nepřizpůsobivá, nárazník je na ni příliš komplikovaně tvarovaný, takže na koncích úplně nedoléhala. Navzdory tvrdosti ráda dělá vzduchové bubliny, no je dostatečně měkká na to, aby vše, co překryješ, bylo pořádně vidět. Ani s ostrým skalpelem se s ní nedá pracovat - trhá se, někdy se skalpel zasekne a když povolí, "uždibne" část pásky. Po hodině snahy jsem to vzdal, i když se to začalo už jakž takž formovat, vinou výšky a odstínu nepůsobila hezky, ale spíše jako nějaký pracovní reflexní polep. Odměnou mi je ale aspoň to, že jedno přejetí skalpelem nestačilo, no po tom druhém mi na nárazníku zůstala krásná horizontální čára po celé délce, jak jsem tu fólii řezal. Naštěstí to není moc vidět, ale je to tam, 350,- Kč v kýblu a hodina práce taky. Takže za mě opravdu nekupovat.. ;) EDIT: tak to nakonec jde. S vypětím všech sil a smířením se s faktem, že dokonalé to nebude nikdy, to jde. Jen jsem prostě detailista a toto řešení nikdy do detailu 100% nebude, navzdory mému přesvědčení, že jsem to udělal nejlépe, jak to šlo. Nevypadá to ale špatně, podle mého ;) Edited August 23, 2014 by Stickler 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Stickler: V lete som to uz neriesil, nechaval som to az na jar spolu s inymi vecami (RS naraznik na Fabiu, asi prelakovanie zadneho naraznika na Octe - niekto mi ho laskyplne poskrabal)... BTW: ale nejake novinky na Octavii predsa len mam - nakoniec som podlahol mode a odstranil som zadne zasterky a ako bonus som dal pod zadne kolesa 10 mm podlozky H&R ;) 0 Quote Link to comment
Kyselinka Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 Krasna ...jj, tie zasterky to dost spatia, hlavne ked tam mas take kola. Lepsie to na sezonu zhodit dolu a na jesen pripadne nahodit naspat :) Inak co zadne svetla? Stale svietia bez chybicky?...nemyslim tu na palubaku :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Doteraz som takto sezonne zhadzoval len predne zasterky, zadne som nechaval celorocne, lebo som ohladuplny vodic (a na Fabii vidim, co to urobi za 3 roky s naraznikom)... LED svetla mam od leta 2011 - a zatial svietia bezvadne 0 Quote Link to comment
MaroCZ Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 a jak jsi spokojenej s motorem ? :) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Chcelo by to trosku viac vykonu, prirodzene...Ale inac zatial maximalna spokojnost - velmi kultivovany, na dany objem pruzny a aj spotreba OK (dlhodobu mam myslim 7,2) BTW: aky je rozdiel medzi mojim 90 kW motorom a tym 96 kW v cinskej Octavii? Je to len software? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted March 31, 2015 Author Share Posted March 31, 2015 ...este doplnim 2 obrazky 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Vdaka. Este rozmyslam, ci dat masku do ciernej alebo nie - zda sa mi potom velmi masivna... 0 Quote Link to comment
princes Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 name to pusobilo jako rozbite..proto jsem dal vrch do barvy a spodek cerny...ale kazdy ma jiny vkus takze klidne zkus bo mas cerne doplnky ;) Pokud mas moznost tak zkus dat treba provizorne folii a uvidis jak to bude vypadat ;) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted April 8, 2015 Author Share Posted April 8, 2015 vcerajsia rodinna (koncernova) fotka :) 0 Quote Link to comment
Recommended Posts