Jump to content

Turbo na kazdy den

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Aj mne bol BT design velmi sympaticky, ale nepozdava sa mi ich laxny pristup k zakaznikom...

- v maile mi uviedli zlu hmotnost diskov (keby som vedel, ze kovane 17" maju 9 a nie 7,5 kg ako mi pisali, tak ich ani neobjednam)

- disky su nehomologovane (bez TUV a KBA) a ani ma na to neupozornili

- na maily a objednavky reaguju s oneskorenim aj 4-5 dni, na niektore vobec neodpovedali

- nastavec spojleru mi lakovali 3 tyzdne

- na nerezove prahy do Fabie som cakal 2 tyzdne

Zakaznicky servis je dost na hovno. Chteji se rovnat firmam jako ABT apod, ale je to amaterina po cesku. Kdyz jsem si byl pro kola, tak na krabicich svitil napis Made in Thaiwan. Tak se ptam ty zensky jestli to je vyrobeny v tajvanu a ona mi odpovi: Co byste chtel za ty penize? Nemecko?.. No nevedel jsem jestli se zacit smat nebo brecet :D

Interiéry jim stejnak dělá starej Šindelář. :)

No já objednával koberečky a kravinky do interiéru - plaketu na volant a na vnitřní lištu, asi před rokem a půl. Komunikace s nima probíhala uplně v pohodě a po odsouhlasení objednávky jsem vše měl za 2 dny doma. Je pravda, že bych uvítal trošku "exkluzivnější" balení, ale tak co. Nedávno jsem jim psal kvůli prahovým lištám a ženská odpověděla druhý den.

Takže asi jsem měl štěstí. :)

Kola jsem od nich nebral právě proto, že to nemá žádnej papír. A to je dost zvláštní.

Zakaznicky servis je dost na hovno. Chteji se rovnat firmam jako ABT apod, ale je to amaterina po cesku. Kdyz jsem si byl pro kola, tak na krabicich svitil napis Made in Thaiwan. Tak se ptam ty zensky jestli to je vyrobeny v tajvanu a ona mi odpovi: Co byste chtel za ty penize? Nemecko?.. No nevedel jsem jestli se zacit smat nebo brecet :D

Ja mam made in Taiwan vyrazene priamo na zadnej strane disku (a este rozmery disku). Co sa tyka balenia - 2 disky boli v starych krabiciach po diskoch CMS, 2 disky boli v krabiciach od diskov pre Yetiho a jeden disk bol v krabici na 18" disk... (bral som 5 diskov, nech mam aj luxusnu rezervu :D)